Ghiocei de Martie-Aprilie***296***
Raspunsuri - Pagina 15
silvi8 spune:
pisik, sper ca afost bine in prima zi de gradi! stiu ce simti. crina in prima zi in care a ramas singurica s/a comportant f bine. eu eram pe hol dare a nu stia. oricum din cand in cand venea la usa si ma striga dar o luau doamnele repede. si la un moment dat a venit la usa cu o figurina in mana si se juca. o pune a sa merga pe geam. am recunoscut/o dupa hainute ca era toata in mov...si manutele ei. oricum nu plangea , nu ma striga, se juca linistita dar mie imi venea sa sparg usa sa o iau de acolo. si cand am intrat la 12 sa o iau acasa se juca cu copii si doamna era pe canapea si le facea desene pe tablite. nici nu m/a observat si cand am strigat/o eu a venit fericita sa/mi arate desenul. cred ca asa e ideal sa suferim noi si copilul sa fie fericit.
acum am stat acasa 2 saptamana ca e bolnava si sper sa accepte sa merga din nou.sa ne spui cum a fost
am facut si eu schimb de bebeline cu o verisoara. a ei fiind micuta a supt de la mine dar crina care avea vreo 10 luni atunci nu a vrut...
AICI va rugam sa ne votati.sil.jpg
silvi mama CRINEI
CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare
Povestea CRINEI
Monnvas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Floric
Keutaaaaaaaaaaa, eu una sunt si mai bulversata. Cum? Unde Lasa, sa fii sanatoasa si sa ajungi cu bine la capat. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
dyana27 spune:
multumim de sfaturi 

; din pacate nu putem sa aplicam schimbatul de bebei acum.... ca ea e la Campina

... asa ca nu avem de ales
; problema e foarte aiurea la sanii ei; adica are sfarcul format foarte bine, dar are sanii foarte tari, si cand se prinde puiul mic la san se ombilicheaza glandele si ramane cu pielea doar in gurita; ea asa are sanii, extrem de tari, adica s-a muls cu pompa pana n-a mai ramas nimic, era sanul complet golit... si tot nu reusseste sa prinda, "fug" glandele de sub piele inspre interior; eu am mai vazut asa ceva la o prietena care efectiv n-a avut de ales decat sa-i dea laptic muls si asta a ofost; protectiile de silicon le-a incercat deja... dar acelasi rezultat este; el saracutul vrea sa prinda, adica nu cere biberon ca ala-l vrea; sta atarnat si o ora si se chinuie.... dar degeaba; speram ca incet incet sa ajute pompa formarea canalelor acolo, sa capete cat de cat "o forma" pe care sa o poate prinde mititelul; nu renuntam, nici pomeneala, doar ca trebuie neaparat sa se destreseze surioara... ca stiti voi cum e, sa nu o dam in altele
si e si schimbarea mare ca a trebuit sa stea la campina vreo 2 saptamani pana e gata mobila lor.... ar fi fost altceva sa fie aici langa mine....
.. si mai ales langa mutzu, ca sufera ca un caine de dorul lui; eu n-am putut sa raman acolo cu mutzu, ca nu as avea cum sa-l car dupa mine intre 2 apartamente, sa-l zapacesc si pe el complet... si nici nu reuseste sa doarma bine la ai mei, cum se misca pe alta parte face ochii mari si cere la pisica

...; cam asa am petrecut noi sambata noaptea, de la 2 jumate la 4 am alergat pisica prin casa...

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
Monnvas spune:
Dyana, banuiesc ca a incercat deja, da' intreb si eu: a incercat sa ii dea sanul dupa muls? Adica dupa detensionare? Si in legatura cu eliminarea biberonului (ca la noi, de pilda, asta o fo buba): cu seringa e mai usor decat cu lingurita.
si asteptam vesti bune.
Bianca, de ce ti-e frica, madam, nu erai pe lista cu "noi vrem bb2"?
Noi iar am avut o zi de hlizeala. Of, tre' sa ridic vocea ca sa priceapa ca-i groasa (de pilda, ca pe strada mergem NUMAI de mana, ca trec masini, si, mai ales, cand traversam strada nu ne trantim pe jos!). Da' mi-e drag asa!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Bianca, de ce ti-e frica, madam, nu erai pe lista cu "noi vrem bb2"? CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Ba da, doar ca momentul ar fi foarte prost. Cel mai prost!
Manuela77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea Am sa va spun verde in fata ceva: sunt gravida! Si speriata! Si bulversata! Si vai de capul meu! Keutu cheliutu |
Kea, un pupic virtual si din partea noastra! Inca o data felicitari! SA ai o sarcina frumoasa si un bebic sanatos!
andiaroro spune:
Bianca- hai sa te incurajez si eu....M-am trezit insarcinata cu amandoi in cele mai proaste momente (chestii pentru care trasesem ani de zile si care erau pe cale sa iasa cum vroiam eu). Acum nu le mai vad asa.Viata mea a luat doar o alta traiectorie si...atat.
Sper ca la tine sa iasa cum vrei tu
!
Anastasia a fost in extaz. A venit in vizita la ea, Victoria (13ani), pe care n-a mai vazut-o de 6 luni. Zici ca s-au despartit ieri...chiar nu a uitat-o. Mai nasol a fost cand a plecat ca s-a trantit langa usa urland.
Chato-daca nu reusesti sa gasesti, da-mi si mie un semn ca am ceva conexiuni zonale
.
Gaza22 spune:
Pup fetele!
Ilincuto nu stiu ce sa zic decat ca e fenomenala chestia asta cu telepatia. Azinoapte faceam ordine prin bookmarks si dau si de link-ul tau cu pozele de la Sovata si ma gandeam ca nu-l sterg si ca o sa te trag nitel de maneca ca m-ai uitat. Apoi mi-a venit un gand
sa te rog sa mi-le pui pe un CD si eventual sa mi e trimiti prin posta. Apoi am plecat la nani linistita
. Asadar eu te-am tinut treaza ca doar ai vazut la ce ore mici am obiceiul sa ma culc. Oricum ma bucur ca am ajuns la aceeas idee, si prefer varianta ta cu livratul la urmatoarea intalnire, ca Posta Romana mi-a facut cateva figuri si nu am incredere in ei.
Si daca tot e vorba de telepatie cred ca ieri am fost in forma, pe la 17-18 ma gandeam la cea mai buna prietena a mea cu care n-am mai vorbit de un secol si surpriza pe la ora 19 ma suna ca a simtit ea ca ma gandesc la ea si ca n-a mai dat un semn demult si sa nu cumva sa o trag de urechi.![]()
Asa mi-am facut si tema la intrebarea Dyanei, la mine clar functineaza chestiile astea cu telepatie, intuitie, presentimente.
Pupici, revin mai pe seara.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Primul Anisor 
magdyi2001 spune:
Salut fetele!
Ilinca ce-ti spusei io fata, ca o sa-mi sara alea de la odiseea Mariei in cap dupa ce am postat in legatura cu alaptarea. Cica ma dau atotstiutoare si rau intentionata, ca am intrat cu bocancii in viata mamicilor bla, bla bla... Oricum m-am lamurit ca nu am cu cine vorbi sau poate nu m-am facut inteleasa, vorba Inei
.
Diana, tot de protectii de silicon ma gandeam si eu sa-ti zic, dar vad ca deja spui ca le-a incercat. Mie cu protectiile mi s-au format sanii si la Gabriel si la Maria si tot asa cum spui tu ca are ea sanii ii am si eu. Maria scapa sanul si se enerva si mi-au dat protectiile din maternitate. Si plansul ei cred ca este normal dupa nastere, cel putin asa mi-au spus mie aici, caci si eu plangeam la Gabriel de prapadeam pamantul crezand ca sunt singura femeie de pe planeta care nu reuseste sa-si hraneasca pruncul cu laptele ei. Primele sapt intotdeauna sunt grele si de acomodare. Un
mare pt Sasha!!!
M-monique mult noroc si bafta la ce ai in plan. Tinem pumnii!!!
Bianca nici eu nu vreau sa te dezamagesc, dar la mine toti trei au picat cand nu trebuia. Uite si la Kea... O vorba zice ca nu e cum se pregateste ci cum se nimereste...
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009),
Maria (17.09.2010) si
Theodora (23.12.2005-25.12.2005)
Minunile Palmierilor
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
magdyi2001 spune:
Manu tu ce mai faci mamico? Cum te mai simti, in cate sapt esti? Tot la Maria te-ai hotarat si tu?
Care mai e treaba cu sotul tau? Parca postasei odata ca aveti probleme sau te incurc
Si acu imi aduc aminte pozele voastre in lanurile de lalele de la Keukenhoven... Ce frumusete!!!
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009),
Maria (17.09.2010) si
Theodora (23.12.2005-25.12.2005)
Minunile Palmierilor
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...