Ghiocei de Martie-Aprilie***296***
Raspunsuri - Pagina 17
m_monique spune:
alina.n asa de putin mai ai?
bianca sa iasa asa cum vrei tu.
multumesc tuturor pt sustinere
. va spun mai tarziu ce am rezolvat.
andiaroro spune:
Magdyi- N-am bagat nici un oki
. La ce bun? Istoriile se repeta. Povesteam doar ca asta se intampla si acum aproape 5 ani, cand Alex era bebeu si copii de atunci (aia care se cereau diversificati din burtica mamei cam au carii.Ca dupa diversificarea la 3 luni vine si acadeaua la 9 si tot asa...`
Tare simpatic dl Ciu-Ciu? Poate vroia copilu un orez sau niste sos de soia![]()
Mami de Ioana- sa intelegem ca fu de bine. Brava!
Gina2008 spune:
Buna seara 
PISIK te astept cu "inima la gura" sa ne povestesti cum a fost azi. Stiu sigur ca greu pentru tine, dar sper ca ceva mai usor pentru Ana. Multi
si curaj mamico!
LA MULTI ANI CHATO!
Scuze de intarziere, dar mai bine mai tarziu decat niciodata.
Am admirat, ca si pe Ada, cu gura cascata, pe Pisilinca. Ce frumoasa e si ce voce dulce are... Nu mai zic cat de desteapta. Si pe mami, si pe mami... ![]()
ANA merci pentru pontul cu Lierac. Eram in cautare de schimbat ceva in zona asta si o sa incerc gama. Am vazut ca au si produse de albire (nu, nu ca as fi neagra
, dar ceva impotriva petelor). 
Noi am scapat de boli. Am facut si exudat nazal si nu zace niciun crocobaur pe acolo. Acum ne pregatim de analizele necesare pentru gradi si... la gradi cat de curand
. Of, sigur va fi mai greu pentru mine decat pentru el. Sper, adica! M-am conversat cu Oli pe tema asta, ca vom avea baieti colegi de grupa! 
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
novus spune:
Hello !!!
Kea, wowwww ce surpriza !!! o imbratisare pt tine 

Anaan gata shopping-ul pt maretul eveniment
?!!
Pisik, asteptam impresiile dupa prima zi de gradi 

Noi ne distram cu Ada (normal
) care a primit ieri o superba masuta rosie
(
Olga) sa se asorteze cu scaunelul nostru tot rosu, asa ca acum sta numai acolo, momentan mananca fulgi si se uita la desene 
Maine vreau sa-i cumpar plastilina, ma gandesc ca nu o mananca
, sa aiba activitati la noul ei birou !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Gina2008 spune:
A, vroiam sa mai zic de RARES cu rata... Foarte tare!
Felicitari pentru Maria K si bebelina. Am vazut-o, e scumpa foc.
DYANA, Shasa e bestial. Voi in familie stiti sa faceti copii frumosi. Si David ce mare e... bine, in comparatie cu Sasha (in pozele de la spital). 
KEA eu m-am bucurat enorm cand am auzit ca esti gravi. Sa iti mearga bine si sa ai o sarcina usoara! 
Gina2008 spune:
Novus si eu am cumparat plastilina azi. Sa vedem cum ne descurcam maine dimineata cu ea. 
Gina2008 spune:
Ah, uitasem de Ana, ca se duce sa se dixtreze... Du-te si stai linistita. Andrei o sa fie foarte bine si tu o sa te relaxezi un pic. Adica propune-ti sa te relaxezi si sa te distrezi. 
Ilinca_M. spune:
Am mai pus si eu cateva poze, s-o vedeti pe Sophiphi harnica, ajutand la facut sarmale si apoi la o plimbarica; in ultima poza era dupa o tranta buna, din fuga, unde nu si-a mai putut controla capatzana si a dat de asfalt
.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Bianca2503 spune:
Eu am intrat sa imi pun cenusa in cap ca altfel nu ppot sa dorm la noapte. Cand v-am povestit despre plastilina stiu ca am scris "plastelina" din "comoditate".
Stiu ca varinta corecta este PLASTILINA asa cum si corect este PIUNEZA si nu PIONEZA.
Gata, m-am linistit!
m_monique spune:
Ilinca_M. si cum au fost sarmalele? ca am vazut cat s-a muncit la ele.
Magdyi foarte simpatic gabriel. si e doar inceputul...