Ghiocei de Martie-Aprilie***296***
Raspunsuri - Pagina 11
Ilinca_M. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea Am sa va spun verde in fata ceva: sunt gravida! Si speriata! Si bulversata! Si vai de capul meu! Keutu cheliutu |
Eeee, cu ce mesaj mi-am inceput ziua! Pai nu-i de bine, Kea, tu nu-ti doreai al doilea copil? Ca nu-mi amintesc daca erai pe (foarte scurta) lista cu "numai unul"
Felicitari si nu fi speriata, incercam si noi pe cat putem sa-ti risipim temerile!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Gianina34 spune:
am admirat vorbaretele noastre - ada si pisilinca
vazut si rareselul care smotoceste rata (eu una, recunosc ca nu as avea curajul sa o las pe micsu' sa faca asa ceva)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni
Ilinca_M. spune:
Chatonel, si o lasati pe nesimtzita sa scape as?!!!
Mai ieftin ieseati de la inceput cu menajera/infirmiera etc. decat cu hoatza asta!! Cat a stat la parnaie? Nu i-a fost de ajuns?
Vorba aia cu "facerea de bine..." e foarte adevarata mai ales in cazul unor neamuri!
18 luni
19 luni
Manole forever
carla28 spune:
| citat din mesajul lui Floric Ilinca, cand le/am postat la tine m/am gandit. Stiu de acum voi posta sub denumirea IMAGINI SOCANTE PT ILINCA. oLI uite aici http://s598.photobucket.com/albums/tt70/Floric_album/Rares%20prin%20casa%202011/ Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Ce mandru sta Rares pe tron, are un aer important, iar pozele cu gasca m-au dat gata.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
Gianina34 spune:
pisik - tinem pumnii mamico pentru prima zi de gradi
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni
carla28 spune:
| citat din mesajul lui Kea Am sa va spun verde in fata ceva: sunt gravida! Si speriata! Si bulversata! Si vai de capul meu! Keutu cheliutu |
Kea, eu iti spun felicitari, pentru ca nu poate fi decat o veste minunata.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
dyana27 spune:
pup fetele

eu sunt putinel supi ca bebelusul mic nu vrea sub nicio forma titi
; se chinuie surioara ingrozitor cu el, ii curg sanii in disperare, are enorm de mult laptic si el pur si simplu refuza sanul; si na', au trecut deja 7 zile si el e tot la fel, adica si cand ia sanul -ca nu-l lasa surioara in pace- decat il rontaie si refuza sa traga din el. va dati seama ca surioara stie perfect ce sa-i faca si cum, ca doar a invatat sute de femei sa le dea titi la puiuti.... si e extrem de suparata ca nu reuseste sa-l faca sa suga; ea se mulge la greu si-i da lapticul la bibi, dar ii e greu. si are sanii facut vraiste, e sange curat, sunt crapati si umfl;ati ca naiba.... si ea tot mai incearca; cred ca in curand abandoneaza si ramane sa se mulga cat de mult poate... si sincer o cam inteleg.... ca niciodata n-am vazut niste sani mai traumatizati ca ai ei
; si culmea, dupa ce a venit laptele calumea a inceput sa refuze chiar complet; a incercat sa se mulga putin inainte ca poate nu suporta ala mic sa-i vina prea mult laptic.... nici asa n-a mers; nimic nu merge, nu-l vrea si pace
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
Ilinca_M. spune:
Ei, Chatonelo, pe criza asta sigur o sa gasesti o gramada de femei de treaba care sa ajute la gospodarie (era sa scriu "menajerie"
); uite numai la Dyanna cate doamne a strans la interviu! Pai in martie nu punem de-o intalnire, daca tot veniti?
Cat stati?
18 luni
19 luni
Manole forever
Ilinca_M. spune:
Gaza, aseara inainte sa ma culc ma gandeam la tine si aveam remuscari; si dintr-o data m-am scapat de ele zicandu-mi:"eeei, in cel mai rau caz i le pun pe un CD si i le dau personal la urmatoarea intalnire!"- si numai atunci am putut adormi linistita...stii la ce ma refer!![]()
Inapreda, io inteleg ce zici, dar stii ca io despic firu' in 4(0): uite ce propun eu: da un exemplu concret gen:
- scriind "...asta..." am vrut sa spun de fapt "....asta..." si s-a inteles "...asta....". Stii de ce, ca poate numai unele nu te-au inteles (si cele care au inteles n-au zis nimic sau n-ai observat tu) sau poate asa ne dam seama care e "mecanismul" prin care iti transpui gandurile in vorbe, ce stiu eu? Tre sa rezolvam cumva problema asta, dar daca nu spui ceva concret ne bagi mai rau in ceatza
Ar trebui sa merg la biblioteca sa-mi scot...100 de carti pe care sa le citesc pentru stresiune
Dar astept lamuriri suplimentare de la Kea, acum sa spuna pe proprie piele cum e de fapt:
- nu intri pe forum-ai mai mult timp si alte preocupari"= bebe2
sau:
- nu intri pe forum mai mult timp FIINDCA a aparut bb2 (printre doua postari:))) si iei o pauza pana procesezi vestea si te simti capabila s-o impartasesti?
Deci...cum e de fapt?
Bianca, you, naughty girl!! N-ai prins promotia la durex sau cum?:P :)))
18 luni
19 luni
Manole forever
m_monique spune:
buna dimineata!
multumesc pt 
am si eu o rugaminte: azi intre 15:45 si 16:30 sa-mi tineti pumnii, sau sa faceti spirala.