Fluturasi de martie-aprilie 2011 (124)
Raspunsuri - Pagina 6
alina06st spune:
Lauriciu, asa am mai citit si eu, cs nu prea avem ce face cu gingiile. Cica trece dupa nastere.
in sapt 27 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
xeo spune:
La a doua nastere , trecusera fix 2 ani si 9 luni de cand imi taiasera burta prima data, a fost totul foarte simplu si elegant.Am mers dimineata la spital, la 8 eram pe sectie, la 9.30 se terminase toata treaba, ma duceau in post-operator.
Inca n-avusese sotu'timp sa se dezmeticeasca...si sa duca fetita mare la bunica.
Eram cam adormita, dar stiam clar la ce minuni sa ma astept.Marea mea grija era sa bag cat mai mult ceai in instalatie, ca sa scot anestezicul din mine.Adusesem in acest scop un futunel (de perfuzie)de acasa si beam precum betivii, cu sticla la capatai.A doua zi mergeam singurica pe holuri...
Dna dr a insistat sa nu ma dau jos din pat fara burtiera,si chestia asta m-a ajutat enorm...
Am dat ceva parale la dr, dar pt ca asa am vrut eu.Anestezistul nu l-am mai vazut moaca, deci nu l-am onoratcu spaguta de rigoare.
Mami de fete cucuiete si-un baietel pe drum ... +26
MaryM85 spune:
buna alina despre tamp au venit dar tre sa merg la posta sa iau coletul maine dim si cat despre gingivita am aceasi prob stomatologul nu are ce sa iti faca incearca pasta de dinti paradontax e foarte buna si ajuta doar ca are un gust ciudat.
28saptamani alexandra
MaryM85 spune:
buna Gimihaela si bun venit si celorlalte mamici sau viitoare mamicima bucur ca nu sunt ultima nou venita
28saptamani alexandra
dorinut@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandreeac Fetelor , cele care se ocupa de listuta, am gasit acum o postare Rhynna se numeste mamica si mesajul ei era acesta " Buna...Imi dau si eu datele pentru tabel:) DN:29.09.1981 DPN:5.02.2011 Spital Filantropia Dr.Roxana Chirila.Nume provizoriu:Sophie Elena :) A mai nascut careva cu dna dr.Roxana Chirila? ", insa este inca moderata. Daca vede mesajul meu sa mai scrie cateva mesaje ca sa scape de moderare si sa apara mesajele ei in timp real. Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 33+ Rares Andrei AMR 6 saptamani |
Am remediat situatia
Rhynna esti in listuta
------------------------------------------------------------------------------------------
33+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 6 saptamani!
Ana-Maria
mandreeac spune:
Dorinuta, Ally si multumim ca ati intrebat de noi!
GiMihaela ma bucur ca ai mai intrat. Si eu am aceeasi problema, imi amortesc mainile indiferent de partea pe care dorm si cand ma trezesc sunt asa umflate, abia pot sa strang degetele, dar trec toate.
Alina06 nu ai ce sa faci, este normal in sarcina sa iti sangereze gingiile, asa ca nu ai de ce sa te sperii. Eu una folosesc pasta de dinti Lacalut Aktiv si nu imi mai sangereaza asa rau.
Yasmi am citit ca ai eliminat din dop. Ai grija de tine si stai mai mult in pat, inca 2 saptamani nu e foc.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 33+ Rares Andrei
AMR 6 saptamani
xeo spune:
Membrele amortesc din cauza ca bebe are prioritate la calciu si magneziu.Si la mami nu mai ramane mare lucru.(forma usoara o reprezinta amortelile, urmeaza apoi carceii si crampele - de regula la gambe)
Cam aceeasi faza si la sangerarea gingiilor , unde bebe papa fierul din sange si da anemie mamicii...(si de aici fragilitatea calilarelor mici).
Se corecteaza cu aport de fier - dar cu doza recomandata de medic.
Later edit: daca se umfla mainile intai scoti sarea.Retentia de lichide creste tensiunea si asta e si mai nasoool.
Mami de fete cucuiete si-un baietel pe drum ... +26
mandreeac spune:
Dorinuta tu cand stabilesti data nasterii???? Ca stiu ca tu faci cezariana.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 33+ Rares Andrei
AMR 6 saptamani
anaxena spune:
eu am fost la GL,de aceea am lipsit
mi-am comandat caruciorul pe negru cu floricele,din motive de murdarire si celelalte parca erau cam colorate pt mine si sotzul a votat tot pt negru
nu am luat scoica pt ca am de la Maria,iar pt mine landoul e punctul forte
a costat 1020lei
va spun miercuri cum e!atunci il primesc
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 31+ cum creste Alex
AMR 8s!!!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
inca ceva e promotie la miniblu la saltelel din cocos ori 129lei ori 149 lei nu mai retzin..pt cine avea nevoie
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 31+ cum creste Alex
AMR 8s!!!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori