Fluturasi de martie-aprilie 2011 (124)
Raspunsuri - Pagina 19
alina.n spune:
xeo se negociaza sigur, asteptam pozici cu tine si burtosul
mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!
AllyLaur spune:
Buna ziua burtici!!!
Roxy si Strumpitz felicitari pt vesti de la eco ...mai ce fetite frumoase si dolofanele aveti voi acolo in burtici!
Andreea, multa sanatate iti doresc !!
Simonelu, hai ca vine acum si instalatorul...am vorbit eu cu el mai devreme!! Arati super mamico ...super burtica, super corp!
Madutza, succes la cumparaturi si sper sa gasesti ceea ce cauti fara mari batai de cap. Iti multumesc pt rasp legat de analize!
Catank, sa stapaneasca printesica ta sanatoassa acel frumos patut. Sa nu iti para rau ca l-ai luat ca eu sunt de parere ca asa a fost sa fie...al printesei tale!! Servici usor!!
Dorinutza...
Yasmi, sa stapaniti sanatosi mobila din baie....ai udat-o???
Deea, hai mai scrie si tu cateva randuri sa mai stim de tine si de bebelina!!!
Alina.n...am admirat burtica..arati tare bine mami!
Micki, spor la cumparaturi...hai ca gasesti tu si mobila de bucatarie..dar, sa nu te grabesti ca ai fff multe alternative
Un mare pt toate...
Ally , Eduard 29 sapt bebe
alina.n spune:
Ally multumesc, dar zi-ne si de tine ce faci? BB ce face?
mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!
AllyLaur spune:
Alina, bebe este mare nazdravan...danseaza in burtica tot mai tare!!Vineri mergem sa facem analizele la sange si urina ca nu le-am mai facut din primul trimestru iar sapt viitoare mergem la eco sa-l vedem ca ne este tare dor de el. In rest nu stiu ce sa sp....ma rog sa fie bine, sanatos! Te pup
Ally , Eduard 29 sapt bebe
dorinut@ spune:
Lalely ti-am trimis.
Leloo intri pe yahoo si folosesti aceleasi credentiale pe care le folosesti la la contul de pe picasa. Enjoy!
------------------------------------------------------------------------------------------
33+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 6 saptamani!
Ana-Maria
bb_yasmi spune:
viss, eu zic sa cumepri caruciorul (dupa ce il vezi si iti place!) si sa nu te mai gandest la toate "minunile" . intr-adevar este la jumatate de pret si scrie ca a fost folosit doar 4 luni.
ally, sa o vad montata dupa aia o ud cu ceva stropi din cada
va pupic.....am plecat cu mami la un mic shoping ca e asa frumos afara!!!!!!!!!!!!!!1
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!
AMR 5 s !!!
bb_yasmi spune:
nu puteam sa plec fara sa le trag de urechi pe dorinuta si pe lalely....ati promis pozici ieri....unde sunt>>???
mada si pe tine te asteptam cu pozici cu tricoul gri
miki cum mai e burtica, a mai crescut???
stefy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!
AMR 5 s !!!
strumphitza spune:
catank, multumesc si nu ma fa sa rosesc, prea batrana pentru asa ceva
leeloo, cam tarzior pentru mic dejun in Ro si descrierea de putzi superba a lui Tudor m-a distrat
Ally, multumesc astept si eu sa vad flacaul tau cand mergi la eco
Vai ce somn am in mine, nu vad bine sa tastez, la 12 m-am culcat si la 6 eram treaza nu stiu domle de ce cateodata nu mai am somn dimineata dupa ce pleaca Nick la munca ca tare as mai dormi eu macar pana la 9-10, dar nu pot Acusi cred ca bag o amiaza de vreo ora , doua sa ne revenim si sa refacem fortele... pe dupa amiaza iar am niste drumuri de facut sper sa nu mai toarne cu galeata, acum e soare, dar cred ca e cu dinti
_
Mind the Bump!30+ Sophia Nicole
AMR 10 saptamani
MaryM85 spune:
buna fetelor in legarura cu absorbantele de la natracare le-am luat si arata bine, sunt finute si pufoase nu au plastic dar sunt foarte lungi au 28cm asa de lungi tre sa fie? in rest sunt multumita de ele sa le vedem la practica.
28saptamani alexandra
irinuca05 spune:
lauriciu si alina , in leg cu sangerarile gingiilor si eu tot pasta de dinti parodontax folosesc. si nu am sangerari. o folosesc de cativa ani. incercati si voi daca o suportati, ca are un gust mai ciudat, de bicarbonat de sodiu. dsi catank spune ca la ea nu mai functioneaza in sarcina
ally si anaxena care este caruciorul cu flori? m-am zapacit cu atatea modele, nu mai stiu care si cum
dorinut@ oups nu stiam ca avem mai multe documente pe mailul de yahoo. o sa sterg cartea de pe google docs, ca nu are rost sa stea si acolo
27+