Fluturasi de martie-aprilie 2011 (124)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

lauriciu bafta la examen! Acolo sus este cineva ce te iubeste!!!

visseu stiu ca si capucino are un pic de cofeina! Foloseste cacao mai bine!
giuliaamulta sanatate printesei tale! Ufff ce nasol cu temperatura....o urasc. Doamne ajuta sa se faca bine!

mandreeacte-am dat disparuta, unde ai umblat pina acum? la dr cind mai ajungi?

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

roxy
simo nu ma mai speria sis ca eu pana acum nu aveam nici o treaba cu chestia aia,....
viss ai reusit sa deschizi linkul??
monas da trebue sa ai mare grija la greutate si dupa nastere.
leeloo
antguess cam rarut pe aici
lalely sunt sigura ca vor iesi ff bune analizele!!
anaxena sa foloseasca buburuzu sanatos caruciorul.

merg sa imi pap portocalele si revin....

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput

lauriciu 25 si alina06si eu am probleme cu gingiile, ...in sarcina se intimpla frecvent, ... remedii? hhhmmmm ci pe mine ma intereseazaFolosesc paradontax, dar fara efect, ..pt ca eu foloseam aceasta pasta si inainte de sarcina...poate la voi functioneaza. Succes!

gimihaelascrie mai des sa nu mai ai mainile amortite, asta e solutia. Hai curaj!

anaxenasa stapineasca sanatos micutul caruciorul... Suna fain negru cu flori rosii
Multumim legat de info pt salteluta, ..da ma intereseaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi cum arata dopul ala...... bine ca ne-ai pus sa-l vedem, ca sa stim.

antguess nu mai baga de seama ce zice una si alta. bebelina sa fie bine si sa creasca, nu marimea burtii conteaza.

anaxena sa foloseasca bebe sanatos caruciorul.

S-a intamplat minunea mult asteptata34+

AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

buna dimi

simo nu ma mai speria sis ca eu pana acum nu aveam nici o treaba cu chestia aia,....

AMR 5 s !!!

de incurajare, eu am stat 8 saptamani dupa ce am eliminat din dopul acela
Portocale ammancat si eu pe langa painica cu unt si branza si lapte batut...Nu stiu de ce simt nevoia de paine cu unt...Probabil sa-mi creasca si mai si colesterolul.

Ally, am uitat sa-ti spun ca si eu la fel am facut analizele, la inceput si la 31 s, deci esti ok!
Lauriciu, daa, succes la examen!
Catank, hai ca incet incet le rezolvi
Ieri am cam incheiat si eu cumparaturile si mi-am luat un sutien cu deschidere in fata (eu nu port special de alaptat ca n-am ce baga in el, chiar si asa laptareasca cum sper ca voi fi) si mi-am luat o geanta pentru bluesgeansi...ca aveam mare nevoie, dar era la reducere si mi-a placut culoarea...
Roxy, Madutza, Miki (unde esti??)tare fetele

Azi mai ies la niste cumparaturi, dar sa vad cand vine instalatorul ca am chiuveta demontata in baie, apometru a trebuit schimbat si se infundase chiuveta ca mi-a scapat sora-mea o penseta inuntru si nu stiu cum se blocase aia...Asta e, distractii...

Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

allylaur si mie imi place mobila pe alb. Si eu ma misc mai greut....dar o fac pe voioasa
Legat de analize eu stiu ca nu este tirziu,...e ok

salo_sama frumoasa burticuta!

strumphyTe feleicit daraga mea pentru grasunica ta...Na ca nu numai a mea e grsunica
bb_yasmite stresezi cam mult cu greutatea lui bb, sau mi se oare mie? daca ai fost si la dr 2 si te-a lamurit ca e ok, tu de ce iti faci griji? Hai fii curajoasa, doar esti mamica de bb2!
azazdeschide un subiect nou pe forum, sigurt trebuie sa-ti raspunda cineva! Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

viss: ba vreau insa nu stiu unde si nu stiu cum sa fac asta.dati-mi PM cu locul si parola si azi incerc sa pun niste poze...ca de multa vreme vreau s ava vad si eu...si sa va arat burtica mea:).
bb_yasmi: stiu..insa la fel de bine stiu ca eu nu ma pot abtine..si la cat am suferit de foame pe parcursul sarcinii....credca o s adau iama
intru mai tarziu, ca acum sunt in pauza de la facut curatenie.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Stiam eu c-am uitat ceva.
Salo_sama...frumoasa burtica...cu kgmele nu stiu nici euce ne facem...Tare as vrea sa nu mai pun decat 1 kg maximpana la sfarsit...dar ma indoiesc...bai o data macar n-am vazut si eu mai putin la cantar sarcina asta...numai in sus am mersLasa ca slabim dupa, abia astept sa-mi iau aparat de abdomene...si sa urc scarile la casuta...stiti ce obositor e ,desi nu pare...cel putin acum ca-s cu burtosul dupa mine...
Si tare-mi place parul tau, ai un par superb! Asa mi-as fi dorit si eu

Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

catank, pai m-am stresat ieri mai tare la gandul ca as putea naste prematur...si bb ar f asa micut... azi m-am calmat!!!

simo, ce vrei sa cumperi??? apropo vroiam sa iti spun sa fi atenta la preturi ca pot fi diferite in cadrul aceluiasi lant de magazine. de ex la practiker, noi aseara am cumparat mobilier pt baie si pt ca nu aveau pe stoc culoarea dorita am fost la celalalt practiker din oras (nici acolo nu aveau ) dar pretul era cu 2 mil mai putin.....

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput

da salo....si eu vroiam sa iti spun ca imi place la nebunie parul tau... intotdeauna mi-a placut parul cret!!!

simo, nu imi fac eu griji pt tine mami, sunt sigura ca in 2-3 luni dai jos si putinele kg cu care vei ramane. pe mine m a stimulat ca am mai vazut si in minus la cantar aaa si azi dimi, eu pe langa 3 porto...am mancat napolitane joe cu lapte , nah ca sa nu te mai plangi tu....

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput