Strumfi si prichindei iulie-august2011(11)
Raspunsuri - Pagina 8
babyblue spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxybarbu lulusor si mihahegarti ce ecografii frumoase aveti ![]() ![]() eu maine am controlul de 4 luni deabea astept sa-l vad pe bebe aaaaaa.... inca ceva, eu cred ca-l simt pe bebe de vre-o 2 zile Traieste, Iubeste, Daruieste... sunt cea mai fericita cu un de 16 +DPN 04.07.2011 |
oh doamne! cum il simti?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
9+ Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
alinafilip spune:
Luli, tare rau imi pare de pierderea ta, Bunul Dumnezeu sa te mangaie si sa-ti dea putere sa o poti lua de la capat cu o naua burtica, ai incredere in Doamne Doamne si va fi bine.
Fetelor
nu ma descurc sa vad si eu fotografiile cu voi
Spune-ti ce sa fac, pe unde trebuie sa navighez?
Multam.
12+
babyblue spune:
pai intri in mail, selectezi images si apoi photos. eu asa fac si asa le vad.
legat de celule stem, incep sa am indoilei ca e o afacere ok. am citit azi noapte tot subiectul ala si mi pare o cheltuiala cam tzeapa. mai studiez, dar incep sa dau inapoi.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
9+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
roxybarbu spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babyblue
imi pare extraordinar de rau pentru tine!! doamne, dar de ce? doctorii ti-au spus vreun motiv? iti doresc multa putere si tarie sa treci peste. fetelor, eu incep sa innebunesc de frica. vb serios. _ Babyblue va pupa pe toti!! 9+ Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... ![]() 2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. |
babyblue eu cred ca la tine chiar este momentul sa te linistesti!!!!!
nu te mai gandii la toate tampeniile, nu mai merge atat de des la ecograf, nu te mai panica cand auzi de un caz care s-a sfarsit rau si nu cumva sa te gandesti "vai daca mi se intampla si mie ? "
Nu te supara pe mine dar eu cred ca este o prostie sa treci prin cele 9 luni de sarcina, asa.
Cum o sa-ti aduci aminte de perioada ta de sarcina??
Trebuie sa te linistesti, iti faci rau tie si bebelusului fiind stresata mereu ( eu cred ca meriti o bataie virtuala
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu un
de 16 +DPN 04.07.2011
mariaruxi spune:
Burtocika nici noi nu stim ce sa facem anul asta, daca sa mergem la mare inainte sau dupa sau deloc. Oare sunt denaturata daca imi propun sa merg prin sept. cu un bebe de 3 luni dupa mine? Inainte parca nu-mi vine, chiar am citit ca unele companii cer adeverinta de la medic prin care sa demonstrezi ca sarcina evolueaza bine si nu apar probleme in timpul zborului incepand cu sapt. a 28-a. Asta inseamna luna aprilie cand nu e asa cald.
Maria (27 nov. 2007) si
14+
mariaruxi spune:
Babyblue ce ai citit legat de recolatarea celulelor stem? Poti sa pui link sau sa-mi trimiti pm? Vreau si eu sa ma informez, ma intereseaza subiectul.
Maria (27 nov. 2007) si
14+
strumfy_12 spune:
Multumesc celor care ne-au votat, un maaare buchet de flori pentru voi!
Cine mai vrea, mai poate vota doar azi!
Multumim si va pupam 

Daca va place cum aratam... un www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=9" target="_blank">vot (st.jpg) va rugam...
Mami fericita de strumfita
mariaruxi spune:
Am vazut toate pozele. Concluzia, la cum aratati toate veti avea copiii foarte frumosi 

Fecian, baietelul tau parca e fetita, e tare dulce, cu asa o mama frumoasa, cred si eu 
Fetelor, va multumesc si eu pentru aprecieri!
Maria (27 nov. 2007) si
14+
cereline spune:
Salutari fetele!Am vazut pozele sunteti niste dragute!De unde v ati dat seama ca bebele a miscat,si eu cred ca am simtit ceva,dar nu sunt sigura daca a fost
;Si oare este adevarat ca dupa miscarile bebeului ne trec greturile,eu de abia astept
15+
mamutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dya27 Merci, Lulusor!! Acum am intrat sa te vad si mi-au placut tare pozele, esti o frumoasa! Si voi va potriviti atat de bine... mamutz, imi pare rau pt sarcina ta pierduta...Eu fac clexane de 20mg, nu am nici o problema cu achizitionarea lor..se gasesc in orice farmacie aici..in tara altfel stau lucrurile? Tu de cand le faci si de care? Eu nici acum nu m-am obisnuit cu ele, le detest, am si oroare de ace si seringi..dar ce sa ii faci..strang din dinti si cu gandul la bebe merg mai departe! Va pup! 15+![]() |
Eu fac o zi de 0,4 si o zi 0,2 plus MgB6, CETBE cu Zn, Acid folic, Omega 3, captafer si de azi si femibion 2. Injectiile mi le face sotul. Nici nun ma gandesc macar daca imi plac sau nu
In Romania se gasesc f greu, dar eu ma descurc, nu am observat ca nu stai in Rom si ma gandeam ca poate te ajut cand nu gasesti.