Strumfi si prichindei iulie-august2011(11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinafilip spune:

Fetelor m-am descurcat pana la urma si cu aceasta ocazie am pus si eu fotografii sa ne vedeti si pe noi.
Toate sunteti tinere, frumoase si copilasii vor fi la fel.
pe toate.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariaruxi

Burtocika nici noi nu stim ce sa facem anul asta, daca sa mergem la mare inainte sau dupa sau deloc. Oare sunt denaturata daca imi propun sa merg prin sept. cu un bebe de 3 luni dupa mine? Inainte parca nu-mi vine, chiar am citit ca unele companii cer adeverinta de la medic prin care sa demonstrezi ca sarcina evolueaza bine si nu apar probleme in timpul zborului incepand cu sapt. a 28-a. Asta inseamna luna aprilie cand nu e asa cald.

Maria (27 nov. 2007) si 14+

si noi tot la septembrie ne-am gandit sa mergem la mare. Mie sincer mi-e frica sa plec departe de casa/doctor dupa 7 luni incolo...asa ca ramane ca varianta septembrie si ramane sa ne gandim daca la noi sau la bulgari. Bineinteles daca o sa fie totul bine. Ar mai fi fost varianta cu plecatul in mai, dar cum am spus mi-e frica sa plec cu burtoiul ditamai.

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 15+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui cereline

Salutari fetele!Am vazut pozele sunteti niste dragute!De unde v ati dat seama ca bebele a miscat,si eu cred ca am simtit ceva,dar nu sunt sigura daca a fost;Si oare este adevarat ca dupa miscarile bebeului ne trec greturile,eu de abia astept

15+

Eu sincer nu sunt sigura ca este bebe dar iti pot spune ce am simtit
Acum vre-o saptamana am inceput sa simt niste furnicaturi foarte subtile, dupa care au devenit tot mai sesizabile ( asta seara dupa ce ma bagam in pat si deobicei cand stateam pe spate), iar de vre-o 2-3 zile simt ca si cand as avea o mica bomba in burtica care explodeaza ( nu stiu cum sa explic altfel ), l-am sunat pe doctor ieri si i-am explicat ce si unde simt si mi-a spus ca cel mai probabil este

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu un de 16 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Fetele cu Clexane, eu am doua cunostinte care au facut Clexane in sarcina, amandoua au copii cam de aceeasi varsta, un an jumate, o mamica si l-a cumparat, o alta l-a primit gratuit cu scrisoare medicala de la Fundeni. Stiu ca e destul de scump Clexane, nu strica o informare mai aprofundata, de multe ori medicii de familie nu sunt in tema, nu-i intereseaza sau incearca sa ceara cat mai putin de la CAS
Mie, la sarcina cu Eva, doctorita de familie refuza sa-mi dea reteta gratuita pentru progesteron pe motiv ca lucrez si gravidele angajate nu au dreptul la gratuitate

blog

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mersi pt sfaturi. Eu am o relatie excelenta cu medicul de familie, imi da tot ce am nevoie si imi si raspunde oricand la telefon. Eu merg si la dr Uscatescu si medicul meu trateaza gravidute cu trombofilie. Deci sunt pe maini bune, acum de Bunu Dumnezeu depinde totul.
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:

Salutari fetele!Am vazut pozele sunteti niste dragute!De unde v ati dat seama ca bebele a miscat,si eu cred ca am simtit ceva,dar nu sunt sigura daca a fost;Si oare este adevarat ca dupa miscarile bebeului ne trec greturile,eu de abia astept

15+

pai simti in burtica cevaaaaa...nu stiu cum sa-ti explic,parca ar fi de la gaze , dar tu stii ca nu este asa ca te cuprinde o emotie de nu mai stii de tine . Nu stiu... acum de ex. daca stau mai ghemuita si luui nu-i place (nici celorlalti doi nu le placea ) incepe sa faca bac-bac

Da da stiu...dau niste explicatii...

Si in legatura cu greturile si cu miscatul bebelusului....mie mi-a fost un rau aseara...si pe bebe il simt de ceva timp.

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Citat:

15+

pai simti in burtica cevaaaaa...nu stiu cum sa-ti explic,parca ar fi de la gaze , dar tu stii ca nu este asa ca te cuprinde o emotie de nu mai stii de tine . Nu stiu... acum de ex. daca stau mai ghemuita si luui nu-i place (nici celorlalti doi nu le placea ) incepe sa faca bac-bac

Da da stiu...dau niste explicatii...

Si in legatura cu greturile si cu miscatul bebelusului....mie mi-a fost un rau aseara...si pe bebe il simt de ceva timp.

gaze exact asta vroiam si eu sa spun cu o bomba care explodeaza

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu un de 16 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

se simte ca o bataie de fluture.
Ana, e normal, la a doua sarcina, a treia in cazul tau, cica il simti mai devreme pe bebe sau stii ce anume simti

blog

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui luli

din pacate aceasta odisee s-a incheiat pentru mine, inima bebelusului meu a incetat sa mai bata la 9,5 saptamani.

va doresc din tot sufletul sarcini sanatoase, nasteri usoare, bblusi sanatosi si sa fiti fericite.

eu...nu mai am nimic, nici lacrimi , nici putere, nici...nimic, viata e atat de cumplita uneori

Luli

Luli putere si incredere in Dumnezeu inn rest nu am cuvinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Luli, imi pare foarte rau O sa gasesti puterea sa mergi mai departe

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

salut fetelor, eu nu sunt din odissea voastra dar medicul mia zis ca o sa nasc la mijlocul lui august, deja mam inscris la septembrie octombrie, dar va urmaresc pe voi in fiecare zi.
Tot discutati despre poze si admirati copiii, as putea si eu sa sa vad pozicile voastre numai daca nu va suparati
la mine PM este activat.

Sanatate tuturor si sarcini pina la termen.

P.S. babyblue nu esti singura in starea asta, eu ma linistesc doar cind il vad pe bebe la monitor, dupa o zi iarasi incep gidurile oare totul e bine, stiu ca nu e bine sa avem stari de nesiguranta in noi, ci doar trebuie sa credem in Dumnezeu cum a spus si fecian ca minunile nu se iau in apoi. multi ca sa te mai linistesti.

Maria

7+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Mergi la inceput