Strumfi si prichindei iulie-august2011(11)
Raspunsuri - Pagina 7
roxybarbu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luli din pacate aceasta odisee s-a incheiat pentru mine, inima bebelusului meu a incetat sa mai bata la 9,5 saptamani. va doresc din tot sufletul sarcini sanatoase, nasteri usoare, bblusi sanatosi si sa fiti fericite. eu...nu mai am nimic, nici lacrimi , nici putere, nici...nimic, viata e atat de cumplita uneori Luli |

Sincer nici nu stiu ce as putea sa-ti spun ......mie imi pare foarte, foarte rau si iti doresc sa fi tare sa treci peste asta si sa iti revii repede sa o poti lua de la capat !!!!Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu un
de 16 +DPN 04.07.2011
anaemi spune:
Buna fetele!
NIci noi nu recoltam celule stem
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
15+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane
anaemi spune:
| citat din mesajul lui luli din pacate aceasta odisee s-a incheiat pentru mine, inima bebelusului meu a incetat sa mai bata la 9,5 saptamani. va doresc din tot sufletul sarcini sanatoase, nasteri usoare, bblusi sanatosi si sa fiti fericite. eu...nu mai am nimic, nici lacrimi , nici putere, nici...nimic, viata e atat de cumplita uneori Luli |
luli imi pare tare rau...eu sincer in momente din astea nici nu stiu ce sa spun. Sper sa ai putere sa treci peste 
15+ Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane
anaemi spune:
| citat din mesajul lui roxybarbu lulusor si mihahegarti ce ecografii frumoase aveti ![]() ![]() eu maine am controlul de 4 luni deabea astept sa-l vad pe bebe aaaaaa.... inca ceva, eu cred ca-l simt pe bebe de vre-o 2 zile Traieste, Iubeste, Daruieste... sunt cea mai fericita cu un de 16 +DPN 04.07.2011 |
eu il simt pe bebe de pe 01.01.2011

15+ Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
babyblue spune:
imi pare extraordinar de rau pentru tine!!
doamne, dar de ce? doctorii ti-au spus vreun motiv?
iti doresc multa putere si tarie sa treci peste.
fetelor, eu incep sa innebunesc de frica. vb serios.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
9+ Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
Burtocika spune:
Luli - 

Dar cum stii ca e ceva in neregula ? 9.5 saptamani e destul de mult, daca nu faci ecografia chiar atunci cum iti dai seama ? Intrebare retorica, pt ca nu cred ca biata Luli o sa mai intre pe la noi 
Noi nu avem noutati ... Greturi, parca simt si niste contractii din cand in cand (mi se face un "ghem" in stomac) dar daca nu sunt sangerari, eu sper ca e de bine. Mi s-a parut azi noapte ca-l simt pe bb
dar poate era doar stomacul meu care se revolta ![]()
Acum suntem destul de stresati, pt ca sotul a primit o oferta de job destul de tentanta, dar si destul de solicitanta si trebuie sa ne hotaram repede ... E destul de greu sa iei o decizie cand sunt atatia factori implicati ...
Nici nu stiu cu cine o sa nasc ... deocamdata ma duc la Medlife, ca am abonamentul acolo, dar nu ma incanta prea mult doctorita, mi se pare cam tanara si nu prea am curajul sa ma las pe mana ei, mai ales pt o cezariana si mai ales pt ca am o varsta (cred ca sunt decana de varsta ? in primavara fac 37 ) ... Ar trebui sa ma programez si la Badiu (de la Municipal) cu care am nascut prima data, dar mi-e teama ca o sa fie in concediu in perioada respectiva si "cotizez" degeaba atatea luni la el ca sa ma paseze altcuiva chiar atunci ...
Apropo, voi v-ati gandit la concediul de anul asta ? Ce v-ati propus sa feceti, pe unde mergeti ? Noi am vrea sa mergem la mare, dar mi-e frica sa zbor cu avionul cu burtica de 5-6 luni, iar in RO e prea frig. Probabil sa o sa alegem muntele, desi simt ca o nedreptatesc pe pitica mea, stiu ca i-ar fi placut la mare.
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
mariaruxi spune:
Buna dimineata!
Iuli ce veste, ma trec fiori pe sira spinarii cand citesc astfel de mesaje triste, imi pare atat de rau!
Maria (27 nov. 2007) si
14+
babyblue spune:
pufi, ma bucur cand aud ca nici tu n-ai simptome, parca nu ma mai simt oaia neagra a odiseei.
acum mi-e atat de groaza, dupa povestea lui luli, petru ca eu am fix 9 sapt si 5 zile, astazi. innebunesc de frica. cred ca iau un calmant din plante ceva. eu nu cred ca ajung intreaga la minte, sa nasc. parca primul trimestru asta nu mai trece odata, parca sa taraie. ca sa innebunesc eu special.
aveti dreptate, poate o sa ajung si eu sa ma bucur de sarcina, de burtika (care mie inca nu mi creste), dar poate din trim 2, cand n o sa mai am fobiile astea ingrozitoare.
roxy, multumesc scumpo, dar sunt baba, baba, cu 30 de ani batuti pe muchie. si nu v-am pacalit, ca pozele sunt recente, dar vb ta, am ales si eu unele in care aratam mai bine. ma bucur ca arat cu ceva ani mai tanara, dar chiar regret ca n-am facut copii la 22 de ani. acum la 30 sunt semi nebuna de griji, m-am chinuit mult, mkr 1 copil sa am, ca alte miracole nu stiu dc mai ne face doamne doamne. eu una cand aud ca se mai pierd sarcini si la 10 sapt, o iau razna.
cred ca ma duc sa iau o dusca de ceva, ca mi tremura mainile.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
9+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
pufi79 spune:

luli...............cuvintele sunt de prisos. Multa putere iti doresc sa reusesti sa vindeci rana din sufletelul tau.
viitoare mami de strumf nazdravan 
15+ Doamne ai grija de noi