Strumfi si prichindei iulie-august2011(11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle_12 spune:

am vorbit aiurea si am uitat lucrurile importante . pe listuta apare cum ca am avea o fetita Irina. nu este a noastra dar o adoptam cu drag, daca ne-o da Burtocika .

si inca o intrebare naiva...ca suntem inca noi pe aici, ce este PM cum functioneaza activarea, si cum capatam acces la mail-uri comune, poze...? multumim anticipat

va uram o seara frumoasa!

10+ & din burtica ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

fetelor, eu am stat pana acum sa citesc subiectul despre cord blod center, am ajuns pe la pagina 14. sunt din ce in ce mai nelamurita cu celulele astea stem, dc se merita sau nu.

voi recoltati?

_

Babyblue va pupa pe toti!!
9+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

noi nu,aici nu se recomanda

Mama de Ana si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

michelle, te duci la contul meu,profil personal,mesaje,activeaza mesaje private. Trebuie sa iti apara la prafil un PM cu rosu. atunci putem sa iti trimitem parola si datele contului

Mama de Ana si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinafilip spune:

Buna dimineata, mi-am activat si eu PM, se poate, daca doriti sa-mi dati si mie datele de la contul comun. Multumesc.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

babyblue, eu zic sa incerci sa te linistesti si sa te bucuri din plin de aceste momente unice. Cat privesc simpotmele sau burtica, stai linistita ca nu esti singura.......simptome n-am nici eu, burtica foarte putin daca nu m-as fi ingrasat la solduri as fi purtat lejer aceleasi haine desi sunt si eu la finalul saptamanii 15 imediat.

Important e sa fim relaxate si linistite si sa savuraaaaaaam fiecare clipa, am o prietena care tocmai a nascut si mereu imi spune sa ma bucur de burtica caci desi voi astepta sa nasc si sa-mi tin bebe in brate imi va fi extrem de dor de ea.

So let's be happy

viitoare mami de strumf nazdravan
15+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Buna dimineata,
Ce faceti burticilor?
lissa_ana, babyblue,lulusor77 va multumesc mult de complimente (am pus si eu niste poze care ma avantajeaza ) si voi sunteti toate frumoase iar copilasii vostrii sunt superbi.

Lissa_ana ai o fetita foarte frumoasa
alexuta, maria ruxi niste ingerasi de fetite
baby blue 30 de ani ????????? arati incredibil, nu credeam ca ai mai mult de 22-24 ani
dya imi pare rau sa-ti spun asta dar am burtica mai mare ca a ta

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu un de 16 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Neata!
Vreau si eu datele de pe contul comun si albumul Picassa, pliz

blog

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

din pacate aceasta odisee s-a incheiat pentru mine, inima bebelusului meu a incetat sa mai bata la 9,5 saptamani.

va doresc din tot sufletul sarcini sanatoase, nasteri usoare, bblusi sanatosi si sa fiti fericite.

eu...nu mai am nimic, nici lacrimi , nici putere, nici...nimic, viata e atat de cumplita uneori

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

lulusor si mihahegarti ce ecografii frumoase aveti
eu maine am controlul de 4 luni deabea astept sa-l vad pe bebe
aaaaaa.... inca ceva, eu cred ca-l simt pe bebe de vre-o 2 zile

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu un de 16 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput