Strumfi si prichindei iulie-august2011(11)
Raspunsuri - Pagina 5
adra_bell spune:
Fetele cu Clexane, eu am doua cunostinte care au facut Clexane in sarcina, amandoua au copii cam de aceeasi varsta, un an jumate, o mamica si l-a cumparat, o alta l-a primit gratuit cu scrisoare medicala de la Fundeni. Stiu ca e destul de scump Clexane, nu strica o informare mai aprofundata, de multe ori medicii de familie nu sunt in tema, nu-i intereseaza sau incearca sa ceara cat mai putin de la CAS
Mie, la sarcina cu Eva, doctorita de familie refuza sa-mi dea reteta gratuita pentru progesteron pe motiv ca lucrez si gravidele angajate nu au dreptul la gratuitate![]()
blog
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
lisssa_ana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lulusor77 lissa_ana, pe prietena mea din Chicago o cheama Geta Roman. Stiu ca in Chicago e o comunitate mare de romani, mi-a povestit si ea. lulusor77 11+ |
numele nu imi suna cunoscut deloc,poate ne cunostem din vedere
Mama de Ana si
15+
lisssa_ana spune:
adra,n0am putut sa ma abtin sa nu votez fata frumos cu rosu in obraj
...ce falcute...numai bune de muscat

Mama de Ana si
15+
adra_bell spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisssa_ana adra,n0am putut sa ma abtin sa nu votez fata frumos cu rosu in obraj ...ce falcute...numai bune de muscat![]() ![]() ![]() Mama de Ana si 15+ |
pai o cam muscam, nu numai de falcute:D Azi dimineata vorbea in somn: lasa culu', e culu' meu:))
blog
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
lisssa_ana spune:
adra...
asa facem si noi...eu am o prblema cu irechile fetei care sunt ffff moi![]()
Mama de Ana si
15+
babyblue spune:
lissa, fata ta este o superbitate!! serios! trebuie sa incepi sa o pazesti, cand va fi mare, va distruge inimi!
si tu esti o mare dulcika!! de fapt toate sunteti.
si tu lulushor, esti o scumpa si o frumoasa!
eu dupa eco de azi, m-am mai linistit pt inca o saptamana. mai mult nu cred ca ma tine.;)))))
prb pe luni ma auziti cu o alta eco.
legat de aparatul de ascultat bataile cardiace ale bebelushului, cred ca mi-l cumpar invariabil cat costa, pt ca altfel voi innebuni si eu si sotul si voi alaturi de mine.
azi m=am pozat si eu cu burta din profil, dar n-am ce arata.:))) decat dc vreti eventual sa vedeti abdomene:)))) dya, sunt invidioasa pe tine. ai o burtika sexi rau de tot!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
9+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
strumfy_12 spune:
Buna!!!
Am si eu o rugaminte la voi. Andra, strumfita mea, participa la concursul Chic Bebe. Daca o considerati chic si daca va face placere va rog sa ii dati un vot.
Daca va place cum aratam... un www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=9" target="_blank">vot (st.jpg) va rugam...
Mami fericita de strumfita
dya27 spune:
babyblue, merci frumos, esti o scumpa!!
stai putin ca abia esti in sapt.9, burtica de acum va incepe incet incet sa se rotunjeasca 
noapte buna, burtici! va pup 
15+
lisssa_ana spune:
bablyblue...depinde...eu sunt 15+ si port pantalonii normali...dar asa am fost si la Ana,boomul a fiost dupa sapt 20 cand ma faceam mai mare pe zi ce trece![]()
Mama de Ana si
15+
Michelle_12 spune:
buna seara burtici,
sunteti teribil de "productive", aproape ca nu tin pasul cu voi
. la scris oricum sunt mai lenesa, si cum stau toata ziua la birou cu nasul in calculator, ma stradui macar acasa sa fac pauza. insa ispitei de a-mi vara nasul sa vad ce se mai petrece prin forum tot nu-i rezist.
nu avem nimic de raportat. suntem cuminti si sanatosi, ne bucuram de atmosfera primavaratica si suntem mai tot timpul somnorosi. in plus asteptam cu nerabdare lunea viitoare, cand avem programare la "examenul de absolvire" al primului trimestru.
nu stiu cum e la voi, dar mie imi place sa vorbesc cu bebe desi stiu ca inca nu ma aude. si imi place si sa-l includ deja in viata noastra. si acum cand povestesc ca fac ceva, vorbesc mereu la plural ![]()