Strumfi si prichindei iulie-august2011(11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Astia mici ai mei sunt cu tuse si plini de muci. Acum m-a luat si pe mine durerea in gat. O sa iau niste propolis cu zahar pt ca este tare de efect.

Ne gandeam noi de dimineata (eu si sotul) ce o sa facem noi cand o sa fie toti trei piticii muciosi ! Simfonia muciosilor !

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 15+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui fecian

Deja baieteii conduc detashat!!!

Domnitzele- strumfitzele ce fac??
Sa iasa dom'le si ele la raport, ce se lasa ele asa de asteptate?

Aaaa cred ca stiu: Ca sunt niste mici duomnishoare, nah, d-aia

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 10+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Domnitele sau suparat, apoi numai strumfi si prichindei, pai nu tu strumfite nu tu prichindute la titlu. Ati vrut numai strumfi si prichindei.....
E o gluma sper sa nu se supere nimeni
14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

buna fetelor.

hai sa va zic ce am facut eu, evident, iar m-am panicat ca nu mai am simptome si m-am dus ........sa mi mai fac o ecografie, cred ca e a 7-a sau a 8-a de cand am aflat ca am ramas gravida.
copilul e bine mersi, are 3 cm si ceva, batai cardiace, pare totul ok.

sincer, eu innebunesc pana nasc, in ritmul asta. aveti vreo solutie si pt mine? mai traieste cineva panica asta?eu am ramas atat de greu gravida, ca nici acum nu mi vine sa cred ca sunt si pt ca nici simptome nu prea am, sunt innebunita de panica. burta nu am deloc, port si acum fuste stramte de anul trecut, m-am dezumflat complet, nici balonata nu mai sunt, pur si simplu simt ca innebunesc de stres.

la eco copilul creste mereu. la ultima eco avea 23 de mm, acum are 32 de mm, deci in 5 zile a crescut dragul de el. dar eu sunt evident, nebuna.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
9+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.

Poti sa cumperi de la farmacie un aparat special pentru asculatat inimioara lui bebe. Nu esti singura cu multe ecografii la activ, dar nu chiar atatea
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fecian

Buna seara la toate fetele. Sper ca am reusit sa trimit la toate fetele detaliile contului comun.

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 10+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Pe mine m-ai uitat . trimiti si la mine, cand poti, please?

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 14+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dya27

Fetelor, multumesc pentru vorbele frumoase, sunteti minunate!
babyblue, se pare ca am prb cu coagularea sangelui (trombofilie) si de cand am ramas insarcinata fac injectii in burta cu clexane in fiecare zi.

15+

Dya draga si eu am pierdut o sarcina in vara si fac clexane acum, atunci am luat doar aspenter. De cat faci clexanele? Te descurci cu achizitionarea lor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Merci, Lulusor!! Acum am intrat sa te vad si mi-au placut tare pozele, esti o frumoasa! Si voi va potriviti atat de bine...

mamutz, imi pare rau pt sarcina ta pierduta...Eu fac clexane de 20mg, nu am nici o problema cu achizitionarea lor..se gasesc in orice farmacie aici..in tara altfel stau lucrurile? Tu de cand le faci si de care? Eu nici acum nu m-am obisnuit cu ele, le detest, am si oroare de ace si seringi..dar ce sa ii faci..strang din dinti si cu gandul la bebe merg mai departe!

Va pup!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

lissa_ana, pe prietena mea din Chicago o cheama Geta Roman. Stiu ca in Chicago e o comunitate mare de romani, mi-a povestit si ea.

lulusor77 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

fetelor, dar cine e betty din poze?

roberta, sunteti tare draguti si tu si sotul si se vede ca va iubiti mult!

dya, esti ff sexi, slabuta si burtica e f sexi!

mihahegarty, doamne ce bine se vede bebelushul, incredibil! foarte scumpa esti!

roxy, wow, esti sexoaxa rau, semeni cu nicole sherzinger, care mie imi place ff mult.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
9+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.

io sunt!!!!

Mama de Ana si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Fetelor,unde vedeti voi toate pozele astea frumoase de care tot vorbiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

eu sunt betty si da Anusca mea a fost cea cu colinda

v-am trimis la toate PMuri cu datele de la mail

Mama de Ana si 15+

Mergi la inceput