Strumfi si prichindei iulie-august2011(11)
Raspunsuri - Pagina 21
fecian spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roberta84 woow fecian , bestial visul tau! Ai putea sa te apuci de scris romane cu asa vise dretp inspiratie , vad ca ai talent si la narat. Eu visez numai urat ![]() 14+Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi ! ![]() |
Atunci te las pe tine sa fii Superman, da?
Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008) si
10+ cu
Nasterea lui
Gabriel 
_
Simply happy!
mamutz spune:
Am scris o gramada si am pierdut mesajul
.
De la capat:
MANCARIMI DE PIELE
Am trecut deja de etapa asta, dar a fost f rau. I-am spus dr si a luat f in serios acest aspect, nu mi-a zis ca ar fi normal. Am exclus pe rand din vitamine, pana am descoperit ca vit E era cauza. Mi-a spus ca un surplus de vit duce la complicatii. Nu mai iau nimic cu vit E si nici vit dupa ora 3, chiar daca vomit. Si a trecut. Ma rog ma mai manaca uneori dar putin si trece cu cremuiala (deci e de la uscarea pieli acum). Folosesc crema antivergeturi de la Elancyl, f buna din punctul meu de vedere, si ia imediat mancarimile.
HEMATOM
O prietena a nascut de curand si a avut aceasta problemuta. A stat cat de mult a putut la pat si a facut destul de multe perfuzii, ca sa se retraga repede si sa nu se mareasca. A scapat de el.
Acum ceva timp in urma, cand am facut o hcg in spital, venise o graviduta cu hematon sa faca perfuzii, ii puneau zilnic pana la retragere. In concluzie, daca medicii vostri nu va recomanda nimic, consultati si altii. Se retrage, nu va speriati, dar trebuie sa aveti si putina grija.
14+
omibaba spune:
Singurul lucru care mi l-a prescris medicul a fost Femibion. Are in compozitie vitamina E. Oare o fi de la el?
Sincer n-am simtit nici o diferenta de la acest medicament. Nu-s mai vioaie sau mai rosie in obraz. Poate singurul efect pe care il are asupra mea e mancarimea. Cand ajung acasa ma si uit daca are pe prospect reactii adverse.
Imi vine sa ma scarpin toata si parca si pielea mi se usuca in mod neobisnuit de rapid.
Am pus-o in seama gelului de dus care s-ar putea sa fie mai dur cu pielea mea, dar nu mi se pare tare relevant ca tot acelasi gel dus il folosesc de ceva vreme si pana acum n-am avut nimic.
Mi-am umplut burtoiul cu lapte, iar o sa fiu balonas de la el.
13 +
mamutz spune:
Am inceput si eu de ieri femibion 2, sper sa nu ma ia iar. E totusi mic acantitatea continuta, dar cine stie. Eu luam si separat vit e pt trombofilie.
14+
Laura13 spune:
tocmai am sters topicul creat de mine.
va rog tare mult cand deschide topic nou sa anuntati in cadrul subiectului vechi, ca sa nu se mai deschida de 2 ori. 
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006 si
16+
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
babyblue spune:
fecian, scumpo, te poti apuca de scris carti.:))
nu stiu sa ti interpretez visul. dar cam prea multa moarte in vis, ceea ce inseamna ca ti-a murit moartea. zic si eu.:)
eu am visat ca eram cu varul meu si alegeam ciuperci, intr-o padure fff verde, un verde inchis, ff deseasa, iar copacii erau atat de inalti ca nu se vedea cerul. era totul e un verde..intens.
legat de diete, o sa te rog sa mi dai pe PM mailul tau, ca am de scris si mi-e mai greu aici pe site.
corry, bine ai venit si tu la odisee, chiar ma gandeam de ce nu te inscrii aici.:) noi ne stim de la aspirante.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
9+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. sarcina obtinuta natural.
Oanamares spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui al3xutza_81
eu de obicei treceam pe acasa inainte de vizita la medic pentru un dus si schimburi proaspete! :) si eu folosesc tot utrogestan! Cu drag, Alexandra (DN:04.08.1981) 12+UM:21/10/2010,DNP:28/07/2011 |
Dusul si schimbatul e normal,e de bun simt,nici nu incape indoiala.Eu ma refer la spalaturile intravaginale.