Strumfi si prichindei iulie-august2011(11)
Raspunsuri - Pagina 20
omibaba spune:
Corry si eu am problema cu mancarimile.
Au inceput la burtica prima data si de asta ma gandeam ca e in crestere.
Apoi spate, picioare, brate zici ca am raie.
Am observat ca in special dupa ce fac baie. Ieri la vreo jumate de ora de la dus incepeam sa ma scarpin de numa.
Am o problema zilele astea cu apa, nu pot sa beau suficienta apa ca pana acum, poate asta e cauza mancarimilor.
Am baut lapte in loc de apa.
Si serios cu raul meu de sange. Numai sa imi povesteasca cineva si mai mai lesin. Nu capat suficient aer si incep sa transpir. O fobie tampita de-a mea.
13 +
Roberta84 spune:
cory28, bine ai benit!!
O sarcina usoara si bebei sanatosi sa-ti dea Dumnezeu!!! e minunat sa ai gemeni
.Cat despre mancarimi nu stiu ce sa-ti spun ca nu ma confrunt cu problema asta..
14+
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
v_florina spune:
Fecian, absolut bestial visul. Este genul de vis comedie, din care te trezesti razand :)
Eu azi noapte am visat ca eram cu o colega de serviciu prin oras, care de fiecare data cand cobora sau urca o bordura tragea parturi!
Eu sunt genul care viseaza, si viseaza.... toata noaptea numai vise, unele atat de ireale, altele atat de alambicate..
Roberta84 spune:
Fecian , hi ca m-ai facut sa rad de una singura prin casa![]()
Tare visu tau ... pana la urma tot e mai bun decat grozaveniile care le visez eu in fiecare noapte
.. sunt o fricoasa , si toate gandurile rele din timpul zilei seara le expun in vise.. si visez , nu gluma , toata noaptea parca

14+
Burtocika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui corry_28 Eu ma confrunt cu o alta "problema".Ma mananca pielea ( la modul propriu .Imi puteti recomanda vre-un produs care sa ma opreasca din scarpinat? 9+cu si ![]() |
S-ar putea sa fie din cauza ficatului, foarte solicitat in perioada sarcinii. Vorbeste cu medicul si fa-ti niste teste hepatice.
Efectul poti sa-l contracarezi cu crema cu glicerina sau crema de galbenele.
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
fecian spune:
V_florina, eu pot sa zic ca uneori ma gandesc ca ce visez poate chiar s-au intamplat...Sunt atat de reale, personajele parca traiesc.
Uite iti spun un vis care pur si simplu m-a lasat fara suflare. Il tin minte in cele mai mici detalii, atat de real mi-a parut. (si visul a fost acum 2 sau 3 ani )
Am visat ca eram o pustoaica de vreo 15-16 ani la o scoala de fete in anglia, dintr-o familie bogata in anul 1908 sau undeva pe acolo (ideea e ca totul era victorian). Scoala era un castel imens cenusiu cu o curte interioara superba ce parea a fi o gradina din minunatul Versaille. Aici, invatam bunele maniere, ma rog ce se invata atunci pentru a te pregati a fi o adevarata lady.
Intr-o zi, am intalnit un baiat (de la o scoala de baieti ce era localizata prin zona): venise sa ne spioneze
, era pe acoperisul castelului si l-am zarit. M-am dus acolo furioasa, insa nu stiu cum m-a fermecat. A urmat o perioada nebuna de dragoste de copii, cand amandoi fugeam din scoala pe campii, sau prin gradini. Ce sa zic, o poveste de dragoste d-aia ca-n povesti.
Intr-o zi tatal meu a aflat despre aceasta aventura a mea. A venit la scoala si m-a retras spunandu-mi ca acum sunt suficient de mare sa ma marit (deci aveam casatoria deja aranjata, tipic anilor de atunci). A doua zi trebuia sa plecam, iar cand sa plecam iubitul meu era pe acoperis si ameninta ca se va omori daca tatal meu ma va lua de langa el. Tatal meu nici nu s-a sinchisit de el, m-a tras de mana si in timp ce ma taraia dupa el catre masina (iti dai seama cat de bogati eram de aveam masina atunci) m-am uitat disperata catre acoperis ca sa vad ca el nu mai erra acolo: era intins pe pavajul din fatza scolii, mort. Tatalui meu nici nu i-a pasat catusi de putin de soarta lui, m-a urcat in masina si am plecat. Imi explica clar ca in 3 zile urma sa ma casatoresc si sa nu ma mai gandesc la prostiile astea, ca nu sunt specifice unei adevarate lady.
In 3 zile eram toata gatita de nunta, rochie de mireasa alba, toata gama. In timp ce asteptam in biroul tatlui meu sa plecam catre biserica, prietenul cel mai bun al iubitului meu mort venise l-a mine sa imi spuna cat de mult ma dispretuieste pentru ca el e mort iar eu nu arat nici un fel de remuscare, ca si cum nici nu mi-ar fi pasat de el. Si acum tin minte ce mi-a zis, atat doar ca eu eram ca o stana de piatra. A plecat dezgustat din birou.
Eu linistita, m-am dus catre scrinul tatalui meu , am luat pistolul, l-am incarcat si am asteptat.
In moemntul urmator, toata familia mea a deschis usile grele ale biroului si se uiatu la mine, spunandu-mi gata e timpul.
Atunci am luat pistolul si l-am dus la tampla. Pana sa isi dea seama ce se intampla eu m-am impuscat. Si gata. De acolo firul s-a rupt, visul s-a terminat. Ultima mea imagine a fost eu zambind amar catre tatal meu si imaginea lui disperata cand si-a dat seama ce vreau sa fac...
Deci...am avut impresia ca am visat ani de zile, ca am trait fiecare moment...m-a durut absolut totul cand m-am trezit...
Ma gandesc ca astfel de vise uneori sunt atat de reale ca nu stii daca chiar au fost sau nu.
Voi ce ziceti de visul asta al meu?
Mai am foarte multe, simbolice, reale, pe care le tin minte in absolut fiecare detaliu. Ma gandesc sa le scriu undeva ca sunt faine de tot.
Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008) si
10+ cu
Nasterea lui
Gabriel 
_
Simply happy!
v_florina spune:
Fecian, wow, asta da vis complex si detaliat! Poate chiar s-au intamplat intr-o viata anterioara, poate ca astea sunt framturi din memoria ta de atunci. Esti o norocoasa ca poti visa asa. Eu sunt la fel, am putine vise atat de complexe, insa in general sunt f detaliate, contin intrigi, personaje... Se mai intampla sa visez continuarea unui alt vis, ori sa am vis in vis (apropo, ati vazut Inception?). Uneori ma trezesc dimineata si ma simt ca si cum as fi trait inca o experienta reala.
Dar stii, majoritatea oamenilor nu retin ceea ce viseaza.
fecian spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui v_florina Fecian, wow, asta da vis complex si detaliat! Poate chiar s-au intamplat intr-o viata anterioara, poate ca astea sunt framturi din memoria ta de atunci. Esti o norocoasa ca poti visa asa. Eu sunt la fel, am putine vise atat de complexe, insa in general sunt f detaliate, contin intrigi, personaje... Se mai intampla sa visez continuarea unui alt vis, ori sa am vis in vis (apropo, ati vazut Inception?). Uneori ma trezesc dimineata si ma simt ca si cum as fi trait inca o experienta reala. Dar stii, majoritatea oamenilor nu retin ceea ce viseaza. |
Cosmin, sotul meu chiar se supara uneori cand ii zic ce visez. Ca el e unul dintre cei care chiar nu tine minte ce viseaza.
Am mai visat acum o saptamana un vis (din primul razboi mondial de data asta
Eu inainte sa il cunosc pe Cosmin, l-am visat
Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008) si
10+ cu
Nasterea lui
Gabriel 
_
Simply happy!
Roberta84 spune:
woow fecian , bestial visul tau! Ai putea sa te apuci de scris romane cu asa vise dretp inspiratie , vad ca ai talent si la narat.
Eu visez numai urat
14+

9+cu
si