Strumfi si prichindei iulie-august2011(11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

luli,sa te ajute Dumneazeu sa treci repede peste durerea pierduta

Rammy...pai da-ne datele, si te trecem repejor. trimite mai bine prin PM sa nu le pierdem printre pagini.

noi sarim vacanta anul asta,cu toate ca tatl meu ma bate la cap sa merg in Romanai de Sf.Pasti...si nu prea vreau,imi e groaza de drum,cu Ana...lung si greu

Mama de Ana si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Florina, multumesc ca ti-ai facut timp sa spui ce mai faci de papa..mm..suna delicios, si noi suntem mari amatori de paste..nu cred ca trece o saptamana in care sa nu fac.. chiar daca eu nu ma omor asa tare dupa sosul pesto..sotul meu e innebunit, asa ca o sa incerc neaparat reteta de la tine..in loc de gorgonzola o sa pun grana padano sau parmeggiano ras, cum pun de obicei..mi-e teama sa mananc branza din lapte nepasteurizat..stresul asta..ce sa fac

Burtocika, m-ai speriat de-a binelea..stiu cum sunt contractiile, e durerea aia ca inainte de menstruatie..oare acum tot contractii sa fie? Eu am luat utrogestan ovule pana acum o saptamana iar doctorita mi-a zis ca daca nu ma doare burta le pot intrerupe de acum..ceea ce am si facut.. pentru ca nu simt neaparat ca o durere.. dar cred ca le reiau! Totusi senzatia asta o am de multe saptamani iar la eco bebe e bine merci..nu stiu,iar incep sa ma panichez

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Oana,p[ozele Anei le vezi pe mail,dar ca sa vezi pozele mergi in partea de sus unde scrie:gmail,calendar,documents,etc si dai clic pe PHOTOS

Mama de Ana si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Oana, incearca apoi sa intri pe link-ul asta
http://picasaweb.google.com/strumfi2011

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Am reusit de pe link. Multumesc!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

ramyy, Burtocika, si alte fete cu greturi:imi pare tare rau ca va simtiti asa, la fel si eu am inceput sarcina, cu vomitat si de 10 ori pe zi, cu deshidratare puternica pt ca nici apa nu puteam sa beau. Iar greata am in permanenta (12+), desi iau si vitamine. Luate fara mancare fac rau stomacului, deci numai vitamine nu e o solutie, ba chiar putem ramane cu sechele.

Am incercat insa sa mananc de toate, in cantitati mici si foarte des (la o ora), fara sa imi fie frica sa fug la baie. Asta pana am descoperit ce tip de mancare voia galushca mea sa retina (numai fainoase si uscaturi). O alta regula ajutatoare era ca sa nu bem apa in timp ce macam, ci dupa o jumatate de ora. Este important sa fiti voi sanatoase ca apoi bebele isi ia el ce are nevoie, deci insistati in a va alimenta!

Va doresc revenire grabnica, multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna seara burtici cu pitici (si piticute)!!!

Azi am umblat lelea prin oras (chiar ca o lele...nici o grija in lumea asta). Am cumparat aparatul foto (ma omoara al meu daca afla cat am dat pe el si pe cardul de memorie)...dar noi sa fim sanatosi nu? Creierul meu de e mic si obosit...asa ca am luat ce mi-a picat in mana si ce mi-a placut (estetic vb)

In rest sunt o maaare maaare maaare chestie care ma maresc la fiecare secunda. Am 67 de kg...ma fac cat un tanc. De azi regim...gata ...am bagat o supa la plic (si cred ca mai bag una diseara) si cam atat. Carne nu mananc, dulciuri nici atat (destul de rar si asta cand mor de pofta ...doar atat). Si uite ca se pun pe mine kg in nestire

Ieri din nou am avut un puseu de tensiune ceva de vis...mi-a fost foarte rau aseara. Cand mi-am luat tensiunea aveam 15cu 9 (asta dupa ce ma linistisem)..Cand imi luam puiul de la gradi aveam impresia ca o sa pic pe jos de rau ce mi-a fost...m-a luat si cu transpiratie...a fost foarte aiurea. Pe 31 cand voi merge la moasa vreau sa o intreb ce pot face in cazurile astea..pentru ca sincer ma cam sperie puseurile astea...sunt destul de nasoale, iar asta de ieri a fost cea mai urata pana acum. Nici in prima sarcina parca nu aveam asa probleme.

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 10+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Dya eu zic sa stai linistita , si eu am senzatia asta de greutate in abdomen parca toata burta e grea si ma apasa in jos , dar astea nu sunt contractii, un no-spa nu face rau , mie aici mi-au recomandat buscopan.
Am avut si eu contractii la inceput dar aceasta greutate este altceva... si eu am luat progesteron pana la inceputul aceste saptamani ( de fapt acel ultrogestan asta contine :progesteron) insa de acum incolo , adica din trimestrul 2 nu mai e nevoie pt ca placenta isi preia functiile inclusiv pe cea de a produce hormoni , adica si progesteron , asa ca nu mai trebuie sa suplimentam noi. cel putin asa stiu eu. Deci ar fi inutil sa mai luam . Mi s-a mai spus ca e normala aceasta senzatie atat timp cat nu deranjeaza prea tare.Suntem diferite toate si percepem sarcina in mod diferit, pana la urma este ceva in plus acolo care creste cu care corpul nu este inca obisnuit. Usor , usor uterul se va ridica mai mult si aceasta senzatia va disparea treptat. Stai linistita si bucurate de sarcina DD vegheaza asupra pruncilor nostri
Mihaela ai niste ochi superbi , cat as vrea si eu asa ochi la bebe , dar din pacate nu are de la cine sa ii mosteneasca.Casa de piatra , ai fost o mireasa foarte shic!

14+

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

fecian, cred ca primele masuri pe are le poti lua singura sunt eliminarea sarii din alimentatie si a proteinelor.
Eu as merge de urgenta la medic pentru o diagnosticare corecta si tratament, cu inima chiar nu e de glumit.

Am gasit si doua articole pt tine:
http://www.iubire.md/ro/pregnancy/factr.shtml
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Afectiuni-asociate-sarcinii/preeclampsia-si-hipertensiunea-arteriala-in-timpul-sarcinii_1064

Sanatate!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

fecian, nu stiu dc e o idee buna sa faci cura de slabire in sarcina.
nu e ok cu tensiunea. mergi la dr sa te vada si sa ti dea tratament dc e cazul.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
9+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.

Mergi la inceput