MONTIGNAC (153) .... stil de viata, nu dieta
Raspunsuri - Pagina 17
brindusik spune:
mayaaaaaaaa nutritionistul de mi-o recomandat mie cromu era medic de nutritie si diabet la spitalul de copii(ceva de genu) .
cat despre quinoa nush ce gust are azi il cumpar. astept inca parerile "arbitrilor" ( andani si puisor) cu privirea la folosirea lui ( desi mi se pare bestial ca are Ig-ul numai 35..sper sa nu fie la gust ca faina de naut sau soia
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
ninha spune:
CEau, fetele!
Eu am probleme cu painea. Bebe din burtica vrea paine!! si nu pot sa mananc decat mancare simpla si rustica: paine cu branza, carne rece cu paine (daca e calda mi-e greata), paine cu masline, paine cu unt... cam asa ceva. Supele - sa nu le vad. si fructe mai mananc. Ce-o mai fi si asta?!
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.
brindusik spune:
ninha un bebe cu atitudine
ps: stii ca "poftele" sunt un mit si nu o necesitate nu??
puisorul spune:
Hello
Si eu stiu ca e adevarata faza cu cromul.
Alexa, lipsa de pofta de mancare sigur nu e de la monti. Si eu ca si Maya am pofta de mancare fara sfarsit
Brandu, quinoa nu prea are nici un gust. Si e buna in combinatii lipidice . In weekendul asta caut si eu retete sa vad ce fac cu ea.
Aseara am prestat niste crackersi pt servici, dar nu va dau reteta ca nu sunt monti( faina de secara, faina de in, faina de migdale si seminte de floarea soarelui). Bine macar ca sunt super satiosi
Meniu azi:
MD: doi biscuiti cu iaurt
G: biscuiti, un mar
P: lipie cu avocado si telemea
C: ciorba de perisoare si tocanita de pui
Sa aveti o zi frumoasa si conforma
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
valentinag spune:
Asta cu poftele, cred ca a scos-o un nene/tanti care nu era pofticios!Pai eu daca te vad ca bei un pahar de apa rece, de a aburit paharul, salivez instantaneu!Ce sa mai zic de dulciuri, etc...
Maya, zic, cum sa nu!
Niha, mama cat a fost gravida cu mine, primele 3 luni a mancat exclusiv pepene cu paine!Ca dovada eu azi, sunt indragostita si de pepene si de paine!Asa poate si copilu' tau!
Am mancat pe la 11, 2 pumni de seminte si acum am fost la cantina, am mancat un piept de pui la gratar si salata de varza.
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brindusik ninha un bebe cu atitudine ps: stii ca "poftele" sunt un mit si nu o necesitate nu?? |
Teoretic, asa o fi, mai Brindusik, dar ce ne facem cu practica?!
Las ca mai vorbim noi cand ti-o veni si tie randul
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.
maya_m spune:
VALI asteptam vesti atunci
PUISOR cum ti-a iesit ciorbita cu moare de varza?
NINHA ai mare grija ce mananci acum, ca iti va mosteni bebelul preferintele...cat am fost insarcinata am mancat cu placere doar fructe [carne deloc in primele luni,doar simtem miros de carne si dadeam la rate ]..rezultatul e ca tati are doua rozatoare in dotare care baloteaza kg. intregi de fructe intr-o zi
meniu de azi e identic cu cel e ieri
brindusik spune:
ninha o fi altfel cu practica...
nu te uiti la Dr. Oz??? (nush exact luna) dar o fost o emisiune fix despre gravide...si explica chestia asta..ca e mai mult in capu nostru(ca sa nu spun ca din batrani se spune ca daca iti e "pofta " de ceva si nu mananci avortezi...Ia sa vad io pe cineva care o patit asta...adik..sa fim serioase!!!+ cum iti explici ca mimozele de la tv care spun ca au mancat ca si atunci cand nu erau gravide si au copii sanatosi)
ma rog in emisiunea cu pricina au fost invitati mai multi medici ginecologi(adik aveau la activ mii de nasteri, eu chiar cred in ce spun oamenii pregatiti si nu ce vb babele) si spuneau ca in primul trimestru o gravida trebe sa manance caloric mai mult valoarea unui fruct, si pe fiecare trimestru se mai adaugau inca 100calla meniu
personal(neavand bebe la purtator) consider ca asta cu greturile e de intels ff bine si da motive sa NU mananci un lucru, dar nu motive sa mananci prostii(ma rog painea nu e prostie decat daca esti invatat sa o vezi asa)
cge spune:
Asa raspunsurile:
1. Quinoa nu are nici un gust. Sau ceva in genul orezului.
2. Ninha, mananca paine dar sa fie integrala.
Eu nici nu stiam ca sunt insarcinata cu Anca, si avem niste pofte de ciocolata.
Eram disperata in Carrefour sa imi cumpar ciocotoff.
Si atunci sotul mi-a zis: E ceva ciudat cu tine.
Si apoi am aflat.
Si mandra e innebunita dupa cioco acum.
Mie mi-a mai trecut.
Valentina, asa e a fost tare frig aici.
Dar clima e mai umeda, nu se simte frigul chiar ca in Ro.
Si e ok, sunt haine special create ptr frigul de aici.
Am fost bine imbracati si noi si copiii, si noi nu prea stam pe afara. Pe copii nu i-au scos afara in zilele astea.
In casa, la job e cald. Multumesc de intrebari.
O zi buna,
Cristina
child spune:
Salutare!
Eu nu mai scriu meniul ca nu ma tin de el, ideea e ca mananc conform (cred eu ), adica nu fac combinatii fatale (pentru silueta)
Sa va zic ce am mai mancat: friptura de curcan, brocoli la cuptor cu usturoi, paste integrale cu sos de rosii, ton, dimineata, de obicei - paine integrala cu gem topoloveni.
Ma ispiteste nautul, mie imi place foarte mult, dar vad ca ANDANII a slabit tinandu-se departe de el. Asa ca ar trebui sa mai raresc si eu consumul...
Daca mananc intre mese seminte crude de floarea soarelui e foarte grav?
Si am mai incercat o combinatie: iaurt cu caise uscate, e ok?
Ce este bine este ca intre mese beau multa apa si asta ma mai tine departe de ispitele culinare.
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)