MONTIGNAC (153) .... stil de viata, nu dieta
Raspunsuri - Pagina 18
brindusik spune:
child cred ca andani ar fi de acord sa mananci naut si nu paine integrala
cat despre iaurt cu caise urscate..asta am mancat io in una din zile eee
andani chiar asa unde esti???
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
brindusik spune:
cineva si-o luat mixer....si cineva-ul asta trebe sa mai ia o tava de unica folosinta sa fac checu rodica sau mufins cu afine ( poate mai trec vreo 3 saptamani ca sa fiu sub 70 )
alexa1986 spune:
Neata,
Raportul de ieri:
MD: 1 mar
P: Pulpita de porc la cuptor cu castraveti murati
G: 1 Mar
C: Supita de pui si 4 ciupercute umplute cu branza(telemea de vaca).
Si cam atat.Ce credeti ca mi s-a intamplat, numai are cantarul baterie, bine ca am obs acum si nu luni cand trebuia sa ma cantaresc.Are si o baterie din aia ciudata AG 13 sau ceva de genul, parca ma vad cum alergam de nebuna luni dimineata din magazin in magazin sa caut bateria aia, bineinteles ca nu o gaseam si mai intarziam si la munca.
D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.
brindusik spune:
neataaa montigirls!!
alexa ashea am patit io cu alergatu dupa baterie Nu se gaseseste peste tot si e si scumpa
brindusik spune:
vaaaaaaaaaaaaai ce rusineeeeee...azi numai eu si alex am postat ceva...rusinicaaaa
io azi am mancat ashea:
Md: lapte cu fulgi de ovaz
G: capucino si un mar
P:paine de tarate, cu crevetei si o conserva de ton in ulei peste care am pus lamaie
G:o para si vreo20 g cioco
C:chiar nush..poate salata sau 250g de urda
puisorul spune:
Am intrat sa va salut
Azi am fost la manichiura si pedichiura si m-am premiat cu o cina de "porcusor": racituri . Rusine,rusine
Nici saptamana asta nu am reusit sa ma mobilizez 100% dar eu tot sper...
Brandu,sa-ti traiasca mixerul si sa faca numai prajituri gustoase. Eu as face pandispanul
De gatit inca nu stiu ce, mai vedem maine.
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
brindusik spune:
senchiu puisorule o sa mai astepte praji...dar e bun sa fac si alte chestii nu numai praji
io ma uitam azi la prima pagina la retetele montignacelor...deci sa fiu..tot ne inspiram de pe culinar cand montignacele noastre au postat chiar aici o multime de retete fainute...io de acu personal aici ma uit(ce e pacat e ca nu is cu poza da in rest suna ff bine)
la cina am mancat juma de cutie de urda(125g) doamne ce buna e...
ps: mi-am facut bors de fasole..care culmea miroase ca cel de acasa(am avut leustean uscat)
puisorul spune:
Cred ca toata lumea sta ascunsa sub patura la ce frig e afara
Brandu,o sa ma uit si eu sa vad ce retete sunt. Problema la mine e ca daca nu sunt poze nu imi trag cu ochiul
Meniu azi:
MD: salata de vinete cu ceapa si paine integrala(faza 2)
Gustare: mango si portocale
P: varza calita cu carne tocata la cuptor
C: poate mere la cuptor cu nuca
La ai mei le fac de cina paste cu branza dulce degresata si fructe uscate( nu cred ca ma abtin macar sa gust )
Va pup si sa stati la caldurica
brindusik spune:
si aici e frig..da azi am avut chef de cutreierat..drept urmare m-am dus la piata in aer liber de tot o lauda lumea ca are preturi bune..si chiar are..mi-am gasit niste minunatii de ardei ..am luat 12 la pret de 2 din magazin ..asa dar sa va spun ce si cum:
* facut ardei umpluti:quinoa(12 linguri), patrunejel, ou, carne 1kg(jumate vita jumate curcan), sare si piper(desi nu e umplutura prea sarata)..inca nu am gustat ardeii , dar ce pot spune e ca quinoa arata sticloasa la fiert (cum arata pastele de orez dupa fiert)...
mi-o mai ramas putina umplutura si am facut piftele..la prajit nici nu-i simt gustul...si nu se umfla raman bobite mici...revin maine cu impresii de gust dupa ce mananc ardei
meniu azi:
Md: capia, telemea, paine de tarate
G:o patratea de ciucalata
P: un castron de bors de fasole
G:cidru de fructe de padure cu alcool 4.5%(vroiam sa vad ce gust are)
C: vreo 6 piftele goi si o mana de alune (aveam in plan o salata de fructe pe care am si facut-o da am dupa mirosu de piftele...asa ca las salata pe maine dimi )
puisorul spune:
Hai zi Brandu ti-au placut ardei? Daca da,imi fac curaj si eu
De pranz azi avem asta http://www.adihadean.ro/2011/01/stir-fry-cu-fasole-ferde/ dar cu piept de de pui marinat in sos de soia si condimentat,prajit rapid in wok. Si nu vreau sa amestec lucrurile asa ca le voi servi separate
Si am mai gasit o reteta buna de piept de pui cu sos de tarhon, dar asta saptamana viitoare.