MONTIGNAC (153) .... stil de viata, nu dieta

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ninha

Citat:
citat din mesajul lui brindusik

maya se pare ca la mine merge rontaitu de litere intre mese si nu alune

Apropo de litere, mi-ai amintit o chestie. sa vedeti ce idee i-a venit nepoticii mele de 6 ani! Cica sa-i dam catelushei noastre sa manance paste in forma de litere si ea crede ca in sase luni vom putea vorbi cu ea pe romaneste! am lesinat de ras1

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Asta a fost tare rau,

D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui ninha

Citat:
citat din mesajul lui brindusik

maya se pare ca la mine merge rontaitu de litere intre mese si nu alune

Apropo de litere, mi-ai amintit o chestie. sa vedeti ce idee i-a venit nepoticii mele de 6 ani! Cica sa-i dam catelushei noastre sa manance paste in forma de litere si ea crede ca in sase luni vom putea vorbi cu ea pe romaneste! am lesinat de ras1

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.
scot copii astia niste perle de toata frumusetea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ninha, ce haioasa nepotica ta!!

Si noi o indopam pe Anca cu paste alfabet ca sa invete sa citeasca mai repede asa zice Victor.

O zi buna si conforma,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

meniu meu de azi:

MD: banana verde(care au cam inceput sa se coaca da tot tari is) si lapte cu fulgi
G: capucino, mar,8g cioco
P:varza calita
G: para
C: 2 oua fierte si o salata verde cu paine de tarate
G: rontai alune(ultimile)

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

puisorule, andani ce parare aveti de quinoa in ardei umpluti?..ca vreau sa-mi fac in vichend

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

N-am mancat niciodata quinoa, cu ce seamana la gust?

Dana, pentru mine, o mare amatoare de dulciuri, a fost un chin sa nu mananc, am rezistat pana aseara cand am mancat 4 patratele de cioco!Acum sper sa nu mai mananc pana duminica cel putin!

Maya, zici ca avem deficit de crom?O sa ma duc in curand sa-mi fac analizele si-o sa vb. cu doctorita despre chestia asta!

Ninha,foarte tare nepoata ta!Sunt ceva de speriat copii astia!Nu stiu, da noi cand eram ca ei, parca nu eram asa destepti!Sau doar mi se pare mie?Bine, nu aveam nici oportunitatile lor.Aveam o caseta videao cu tom si jery, am uzat-o de cate ori ma uitam la ea, ca altceva ce?Mihaela 10 min!

Cristina, ma uitam la meteo si am vazut ca la voi au fost -30* brrrr, eu ieri si azi la -14 cat au fost in Bucuresti, m-am betonaaaat!

Azi am inceput cu un iaurt mic, are 170gr, gol, fara nimic.N-am nici cea mai vaga idee ce am sa mananc la parz, ca diseara stiu, fac sarmale!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Neata fetele,
Vin cu raportul de ieri:
MD: NIMIC
P: Cateva linguri de ciorbita de vita(mai mult am mancat carnea) si 2 bucatele de escalop de porc la cuptor.
G: 2 buc de cioco+ 1 mar la vreo 2-3 ore dupa cioco
C: Am facut fripturica de porc la cuptor, o minunatie si inainte sa ma culc un mar.
Astazi nu am nici cea mai mica idee.
MD: 1 mar.
Revin cu completari.

D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.

Mergi la inceput

alex md o fi el mic da nici cat un mar nu e...mey aia e gustare nu masa de dimi+ nu te ustura stomacu cu maru pe stomacu gol??

valentina asta cu cromu o stiam si eu ...ca oamenii care is au deficit de crom si de vit C. acum cativa ani am fost la nutritionist si mi-o dat sa iau crom (nu am simtit efectu dar merita incercat)

quinoa nici eu nush ce gust are, e prima oara cand o sa cumpar arata ca niste boabe de mustar..ce e fain e ca ar IG 35 si merge combinat cu lipide(carnea din ardeii mei umpluti)

Mergi la inceput

Brandusik nu pot sa mananc mai mult, si asa mi s-au redus mesele considerabil si pot sa spun ca nici pofta de mancare nu mai am.Chestiile astea au aparut acum in a treia sapt de regim.Probabil ca incepe organismul sa se obisnuiasca cu regimul asta, nu stiu e sa zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

VALI chiar ar fi bine sa intrebi un medic..sunt curioasa daca e adevar sau mit..da' sa nu uiti sa ne zici si noua ce-o zic medicul!

ALEXA ccum poti sa nu mananci nimic dimineata ?..1 mar?...macar daca mai puneai si 1-2 portocale ca astea tin bine de foame
ca si gustare e ok un mar dar cand inlocuiesc o masa cu fructe, apoi mananc,frate, nu ma incurc cu un mar
cat despre pofta de mancare ,nu stiu daca e bine ca e lipsa..io tin monti de aproape doi ani si am o pofta mama-mama

BRANDUSIKO ti-ai luat quinoa? cu ce seamana la gust?

Mergi la inceput