MONTIGNAC (153) .... stil de viata, nu dieta
Raspunsuri - Pagina 15
puisorul spune:
Rise and shine montigirls
Multumim pt urari. Azi pun si poze pe facebook sa ne vedeti in actiune.
Andanii, bine tine minte Brandu . Eu ziceam ca urda nu e monti, pe principiul ca Monti zice sa ne ferim de branzeturile care contin mult zer, ori urda e facuta din zer Si sper sa isi gaseasca cavalerul cat mai repede printesa.
Azi am planuri mari de gateala dar nu stiu ce . As vrea o ciorba cu moare de varza( de care? cu ce?), ceva cu quinoa( ca se invecheste in sertar) si lipii.
Sariti in ajutor cu idei
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
valentinag spune:
Eu nici nu mai deschid calculatorul acasa, ca ma distrage de la invatat!Saptamana asta si cealalata am ex.o zi da, una nu,. asa ca mai subtire cu netul acasa!la servici am treaba si tot asa...
Ieri am mancat asa:
md.branza cu castravete si o felie de paine prajita
p.zacusca cu paine si muraturi
g.2 pumni de seminte
c.o bucata de friptura
Azi e zi de fructe si legume doar:
md. 2 portocale
p.supa de gulie
c.dovlecei si ciuperci la gratar cu mujdei
Sunt a 3-a zi de nemancat dulce, salivez numai la gandul unei ciocolate, cred ca ar trebui sa-mi fac niste analize ceva,ca prea sunt dependenta.
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
alexa1986 spune:
Neata fetele,
Raportul de ieri:
MD: 2 portocale
P: un pic de ciorba e burta si cateva guri de tochitura.
C: dovlecei gratinati(1) si un mar la o ora dupa masa.
PS: Sotul si-a prajit niste pipote si inimi si am luat si eu vreo trei ca erau cu usturoi si nu am rezistat, eu nu stiu exact daca avem voie sau nu prajit.Oricum asta e prima oara in 3 saptamani cand am mancat ceva prajit.
INTREBARE: Faina ''Slabesti mancand'' pentru prajituri e conforma?Ca eu de abia astept sa intru in faza 2 si sa ma apuc de prajituri.
D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.
brindusik spune:
alexa, acusor merita sa dati atati bani pe o faina de o puteti face si voi?
alexa cat despre prajit baiu la monti e zaharu...uleiul e permis...unii spun ca stagneaza de la prea multe uleiuri si grasimi..la mine nu e asa..dar daca mananci o data pe sapt friptura ..nu o sa moara nimeni( io am avut 2 zile ficatei de pui...nu va spun cat aveam azi)ma binedispune super sa ma cantaresc si miercurea si lunea sa speram ca o tin tot ashea pana lunea viitoare
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
maya_m spune:
SOMLEACla multi ani si tie si burticului tau
CARLIONTATEIde PUISOR ii doresc sa creasca mare si sanatoasa si iertare pt. urarile cam tarzii dar nu stiu cum se face ca ajung tot mai rar pe forumANDANII vreau si io sa fiu un pic mai fulga ... doamne da' hotarata mai esti,la cate ai renuntat ...io acum ii ziceam BRANDUSICAI cum m-am porcit cu seminte si nuci,zilele astea...rusine sa-mi fie si ca te-ai ambitionat asa tareVALI cica persoanele dependente de dulce cum suntem noi, s-ar putea sa aiba deficienta de crom..nu stiu daca e adevarat dar nu as fi surprinsa sa fie .... pt. ca am perioade cand, inainte sa imi iau doza ,imi vine sa ma urc pe pereti...dupa...liniste si pace
PUISOR io fac o ciorba cu legumele pe care le gasesc prin frigider ,taiate cubulete ,un pic de carnita ca altfel nu are trecere la barbati,bulion,zeama de varza si iese ....cred ca ar merge sa pui si un pumn de quinoa,ar face-o mai consistenta
ALEXA daca vrei musai prajituri poti face si cu faina de asta 50/50,nu ies ca si cu faina alba logic,dar sunt comestibile...doar sa te astepti la stagnare
aseara am facut pesmet monti ..am mai avut un colt de paine mai vechi in frigider..am taiat felii subtiri si le-am pus in cuptorul incins pana s-au uscat...apoi le-am dat in robot ,la cutite pana s-au facu pulbere..neagra
acum mai trebuie sa vad la ce o sa-l folosesc
de urda si io tot asa am citit pe culinar,ca PUISORUL SI BRANDUSIKA ,ca nu-i buna
ieri:2 crenvusti cu capia,ficatei de pui la cuptor,fructe si seminte
pt. azi ..salata de vinete,salata de fasole [salata verde,capia,fasole,ceapa ,ulei,sare],salata de fructe-la cererea printisoruluiva dulce
edit....cica rontaitul de litere intre mese ajuta la slabit
puisorul spune:
Pana la urma fac o ciorba de perisoare cu moare de varza
Alexa, o fi conforma faina aia dar prea scumpa zic eu
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
alexa1986 spune:
O data pe luna ma risc.Astept sa treaca o luna decand am inceput regimul si o sa imi fac si eu niste clatite cu mere monti, ca tare mi-e dor de ceva dulce .Pup dulce fetele .P.S.:Am ajuns sa imi pun curea la panaloni, cred ca cele 3,5 kg date jos de la burta au fost .Ma simt mai usoara p zi ce trece.AAA si inca ceva: Nu prea mai pot sa mananc consistent cum mancam inainte.Oare dc?Aveti idee?
D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.
brindusik spune:
alexa una din explicatii ar putea fi ca ai combinat monti cu hipocaloric(adik portii mici) si ti s-o strans stomacu...si cum nici apa spuneai ca nu poti bea...
monti cucuiete(anadani, maya, puisor si cine mai e interesat de parerea mea ) io spun ca daca andani o slabit mancand urda...inseamna ca urda ca si aliment nici nu ingrasa(are extrem de putine calorii fata de alte lactate permise) si nici nu stagneaza...is PRO urda
maya se pare ca la mine merge rontaitu de litere intre mese si nu alune
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brindusik maya se pare ca la mine merge rontaitu de litere intre mese si nu alune |
Apropo de litere, mi-ai amintit o chestie. sa vedeti ce idee i-a venit nepoticii mele de 6 ani! Cica sa-i dam catelushei noastre sa manance paste in forma de litere si ea crede ca in sase luni vom putea vorbi cu ea pe romaneste! am lesinat de ras1
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.
ninha spune:
Andanii, ai fost o adevarata eroina! Felicitari! Sa nu mai aud de depresii si butoaie, bine?
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.