MONTIGNAC (153) .... stil de viata, nu dieta

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

In luna asta nu am mancat deloc asa :
paine, macaroane, cartofi, fasole uscata, linte, naut
dulciuri , sucuri
cascaval, masline, mezeluri, branza telemea, smantana
banane , struguri, pere
carne de porc, miel, gasca

Am mancat doar :
carne de pui , carne de peste, urda, cas, branza dulce, oua, lapte, iaurturi degresate
legume de tot felul, fructe de tot felul, soia granulata, pateu de soia si tofu (de la naturisti)
am baut doar apa, ceai si cafea (recunosc m-am apucat de baut cafea dupa patru ani de zile)

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

io nu inteleg ceva...aveam anu trecut pe vremea asta discutie pe aci(io fiind una din parti) ca imi placea ff mult urda...si atunci mi-au sarit unele fete in cap ca urda nu e buna(o adoram dar am renuntat la ea )...cum e pana la urma?

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

una peste alta o sa incerc si eu experimentu..(dupa ce termin telemeaua din frigi) din ce tu nu mancai deloc io mananc telemea, pere si cateodata banana..a si paine de tarate cand termin proviziile din frigi o sa incerc asta..trebe sa vad ce fel de brinza sa mananac aici neavand astia decat cascaval

de rontait ai mancat alune ]andani ? (nu mai am provizii da la astea mi-ar fi greu sa renunt avand mult fier )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Puisorule sa-ti traiasca cretulina. Voi nu va mai ganditi la un bebe?

Multumesc de urari tuturor fetelor, sunteti niste dragute.

Eu sunt super fericita ca am fost aseara si mi-am vazut minunea din burtica. E bine si frumoasa foc, are niste falcute demne de grasa de mama-sa

Aseara am facut o salata foarte gustoasa, dar despre care am indoieli ca e monti. Deci contine: legume la gratar, branza feta, masline negre si orez basmati, un strop de ulei de masline si otet balsamic.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

brandu nu am mancat deloc seminte, alune , nuci

Nu stiu discutia despre urda din trecut , eu sigur nu am spus ca nu e buna ... pentru ca eu stiu inversul

vreau sa spun ca nu cred ca eu sunt idealul .... dar la mine altfel nu am avut cum sa mai urnesc cantarul , trebuia sa tin ceva mai drastic sa ajung sa misc ceva .... cand o sa ajung la mentinere normal ca o sa incep sa introduc si din celelalte alimente pe rand .

andanii

Mergi la inceput

Doamne sunt zapacita rau de tot

Cu scuzele de rigoare

La multi ani SOmleac ... sa fi sanatoasa si voioasa , sa ai parte de o nastere usoara...te pup

Puisorule sa-ti traiasca cretulina si sa-ti aduca numai bucurii ... La multi ani !!! pusiii

Ce sa va zic , is stresata rau .... Andrei nu mai are partenera de dans de aseara, suntem in cautari acuma , aseara mi-a zis antrenorul ca ii desparte.

Somleac pare ok salata ta ... de ce sa nu fie ok ????

Puisorule sunt hotarata sa nu ma las pana nu ma debarasez de tot ce e in plus

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Andanii sa te tie Dumnezeu tot asa de hotarata si dupa ce nasc eu. Ca in voi mi-e toata speranta.
Din cauza de feta cu orez ma gandeam ca n-o fi buna salata.

Dar de ce-i desparte antrenorul pe copii? Ei nu sunt suparati?

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Somleac, ce frumos ca i-ai vazut minunea din burtica!!

Puisor, "La Multi Ani" lui Stefi !!
Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.

Asa zic si eu sa mai faceti un bebe ca aveti material bun

Andanii, ce frumos ai explicat.

Meniu de azi: pita cu humus + cafea
Gustare: 5 migdale
Pranz: orez basmati + iaurt
Gustare: portocala
Cina: ardei umplut cu carne+quinoa

O zi buna,

Mergi la inceput

vai vai ce "slabuta" e prezenta pe forum

somleac tu macar ai pe ce da vina pentru kg( pe falcutele micutei ) noi celelalte nu avem nici o scuza

meniul de azi:
md: banana, lapte cu fulgi
G:capucino si un mar
P: varza calita
G: mar
C:restu de ficatei cu castrev murati

editez: ficateii nu fura de ajuns (la 5) asa cam am mai mancat o mana de alune, un ou si 2 nectarine(se pare ca eram infometata)..si insetata ca in o ora am baut 1lde apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neatza!

Nu stiu ce fac cu timpul, ca nu apuc deloc sa scriu macar 1 rand.

Felicitari "maxime" andanii! Bravo, ai slabit foarte bine.
Incerc si eu, incet incet sa intru pe calea cea buna. Am reusit de duminica sa nu mai iau in gura nimic dulce. Tot intr-o mare dilema sunt cu mancarea. Tot ce mancam inainte cu Monti, acum imi face arsuri din cauza bilei scoase.
Nu mai pot sa mananc dimineata fulgi de ovaz si nici paine integrala.

Apropos de paine (sar de la una la alta ) ati mancat paine "slabesti mancand"? Nu am inteles foarte bine daca o poti manca cu orice. Eu mi-am luat un kg, cam scumpa, si mi-a iesit o paine foarte buna. Am mancat-o cu gem fara zahar, deci pe post de masa glucidica.
Zice pe punga ca contine: faina de grau macinis total, proteina de soia, faina de soia, fibre, tarate de grau, gluten, enzime naturale.

Va las ca trebuie sa ma pregatesc de servici

Mergi la inceput