MONTIGNAC (153) .... stil de viata, nu dieta
Raspunsuri - Pagina 10
Catalishka spune:
Neatza monticutzelor!
Intrai special sa va spui ce am citit in Studiul CHina despre alune, intr-adevar nu de bine. Substanta care se gaseste in arahide se numeste aflatoxina, este un mucegai, se mai gaseste si in porumb. Aceasta substanta era banuita ca ar produce cancere de ficat. Acuma teoria in care e mare, si evident bate toba impotriva consumului de proteine care cica ar favoriza treaba cu cancerul, ca alunele singure nu ar fi atat de toxice pentru un organism vegetarian cat pentru unul care consuma si proteine.
iar o sa ziceti ca va bat la cap, dar am vrut doar sa va zic.
Am facut si eu din aluatul de la Maya saratele, se preteaza f bine pt asa ceva, dar din pacate am mancat ca o
alexa1986 spune:
Sincera sa fiu nici eu nu cred ca am slabit saptamana asta dar vedem luni la cantar.
Va tin la curent.
D-zeu ne iubeste!!!
andanii spune:
catalinka orice informatie e binevenita ... te rog sa scrii cat mai mult
alexa trebuie sa ai incredere in tine si in fortele tale
vali da vad ca tot dulci sunt gustarile , pune fructe macar in loc de cioco ... totusi e altfel de dulce, incearca macar o saptamana si dupa ce vezi rezultate nu o sa mai vrei tu sa pui gura ... ia testeaza
puisorule nu am stiut de alune , multumesc de info ce mai face blondina cretulina ??? o pup apasat
bradusik ce faci ????
andanii
brindusik spune:
andani dorm pe mine momentan mancand castronelul de fulgi cu lapte..chiar nush zilele astea ce am de dorm pe mine dimineata ..eram ff matinala de obicei
fetelooooor veniti de acu cu idei de mancare solida(ca vine vichendu si trebe sa gatesc pentru la munca sapt viitoare)
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
valentinag spune:
Dana, cumparasem o cioco neagra si in afara de mine nu mananca nimeni din ea, asa ca trebuia s-o termin!
Oricum, azi e zi de fructe, compenseaza, sper!
Alexa, chiar daca n-ai slabit, sa nu abandonezi!
Cata, tot exclusiv verdeturi mananci?Azi dimineata cand imi faceam suc de portocale ma gandeam la tine, cu "zmotii" al tau in fiecare dimineata!
Am baut un pahar mare de suc de porto, am mancat 2 mandarine, un mar si mi-e foamema duc sa beau niste apa!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Catalishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentinag Dana, cumparasem o cioco neagra si in afara de mine nu mananca nimeni din ea, asa ca trebuia s-o termin! Oricum, azi e zi de fructe, compenseaza, sper! Alexa, chiar daca n-ai slabit, sa nu abandonezi! Cata, tot exclusiv verdeturi mananci?Azi dimineata cand imi faceam suc de portocale ma gandeam la tine, cu "zmotii" al tau in fiecare dimineata! Am baut un pahar mare de suc de porto, am mancat 2 mandarine, un mar si mi-e foamema duc sa beau niste apa! "La vita e bella" www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania De mancare Dulciuri Din gradina mea |
Nu Vali inca nu m-o pervertit cartea chiar asa insa mananc mai putina carne ca de obicei. Oricum descopar niste retete crude zi de zi de mooor dupa ele, salatele cel putin sunt daca adaugi niste maioneza sanatoasa de avocado sunt fan!!! Ce dragut din partea ta ca te-ai gandit la mine. De la suc ti-o fost foame, daca faceai zmuti nu iti mai era ca ala are si fibre!
brindusik spune:
vai vai vai...ce rusine..de 24 de ore nu o mai postat nimeni nimic
io acu is in cautari de meniu pentru sapt viitoare si de costum de baie...vreau sa ma duc la inot..insa n-am nici cea mai mica idee ce numar trebe sa iau la costum
dimi mancat:lapte, brinza cu capia, si paine de tarate
iar la prinz mai am niste sos insa nush pe ce sa-l pun ca nu mai vreau mazare(ar merge de minune cu paste integrala...da mno...are si carne si ulei )
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brindusik dimi mancat:lapte, brinza cu capia, si paine de tarate iar la prinz mai am niste sos insa nush pe ce sa-l pun ca nu mai vreau mazare(ar merge de minune cu paste integrala...da mno...are si carne si ulei ) |
Poate cu linte sau cu orez salbatic. Sau wassa integral? Eglezii aia nu au si ei vreo paine mai breaza, cu tarate, cu graunte germinate, etc?
By the by, am descoperit la Fropin (nu stiu daca exista si in alte orase) o painica numita kornfit, din secara cu tarate + seminte. E bestiala, eu imi iau de cate ori merg in kaufland si o mananc goala.
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.
brindusik spune:
ninha pai asta mananc aici..paine de tarate organic...mancam inainte cu graunte de quinoa prin ea..da m-am gandit io sa nu mai mananc asa ca e si mai scumpa si are si mai multe calorii ..bebe ce face?
am comis-o...paste integrale cu restu de sos de sapt asta( si cu o pucatica de1cm/3cm ratacita prin sos ]...
vroiam sa fac pentru sapt viitoare ceva ardei umpluti..da mi-am schimbat optiunea cu varza calita cu carne tocata de curcan..sa vedem ce-o iesi
am mai luat azi si sa fac ceva briose...puisorule tu pe care le faceai?
valentinag spune:
Meniul meu de azi:
md. branza, rosie si ceapa
g.15 boabe de strugure
p,peste prajit cu usturoi, un pumn de fistic si 3 fursecuri(am fost intr-o vizita)
c.2 guri de carnat prajit cu conopida murata si o jumatate de gulie
1,5 l apa si 2 pahare de cola light
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea