MONTIGNAC (153) .... stil de viata, nu dieta

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

valentina stii ca aceasta cola light are aceleasi calorii ca une obisnuita?(io azi am beut zero )

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Brandu, n-are!E cu aspartam, nu cu zahar!oricum, pentru mine este un mare progres, ca beau din cand in cand, inainte beam 2 litri pe ziSi aia 0 nu-mi place la gust!
Azi asa:
md.putina branza cu ceapa si 2 guri de omleta
g.un pumn de seminte
p. varza calita si 3 lingurite de crema de "zahar"(adica fructoza)ars
c.un mar, un fresh de portocale, cateva boabe de strugure
si 2 linguri de pilaf cu legume

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Vale stiam ca zero e cu aspartam..si aia light e cu zahar si cu inca ceva..io nubeau de obicei sucuri nush ce m-o apucat cu acea cola sambata( hai sa nu mai vb ca ne ia andanii la alergat )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si eu am renuntat total la Cola, de cand m-am apucat de Monti.

Mie imi intrase in cap ca nu ma pot mobiliza / calma ptr ceva fara o gura de Cola.
Dar uite ca am renuntat, si reusesc sa imi fac treburile si acasa si la job si fara.
Mai bine, ceai sau 1 patratel de cioco neagra.

O sapt. buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Azi facem chef ... raporteaza andanii ....
Deci
Am un minus de 4,5 kg , iar la centimetrii s-au dus cam peste tot asa: talie-7cm piept -2cm burta-6cm picioare-6 cm abdomen-7cm .... ce ziceti ???? e bine intr-o luna ??????

Merg sa va citesc si revin

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Bravo Andanii!!! Felicitari,eu am slabit inca un kg saptamana asta desi nu am fost cuminte deloc.Acum am 59 kg si jumatate inca 4 pana la obiectiv.

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

vali ma omori cu ciocolata, ia incearca o luna sa nu mananci deloc cioco ... nici un patratel macar
brandusik ai gasit costum ??? ce numar ???
lasa brioseleeeee, alea-s pentru mentinere
ninha au chestii bune la Fropin , cum te mai simti ???
vali fara cola nu se poate ???? deloc, deloc, la cina ai amestecat fructele cu orez ????
cge asa si trebuie, fara cola, normal ca se poate , totul e sa vrei
alexa felicitari si tie .... dar iti dai seama cat ai fi dat daca ai fi fost cuminte 100% ....???

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza!
Andanii, felicitari!
Eu aveam dimineata 59 kg. Deci e bine. Mai am si eu tot patru kg pana la tinta.
Dimineata am baut un pahar de suc de portocale+morcov+grefa. La serviciu am ou fiert, masline si niste carnita fiarta. Plus doua portocale. Diseara am puiept de pui la gratar cu ardei capia.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Intrebare:
Iaurtul cu 0% grasimi pot sa il mananc oricand sau numai dimineata?Pot sa il mai amestec si cu altceva(salata,etc)?

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

andani that's the spirit!!! cat ma bucur ca ai slabit asa de bine ca de nu iar cadeai in borcanu cu depresii(ca noi toate cand suntem dezamagite de cantar)..cat despre costumu meu nu l-am luat inca

io raportez cu 400g mai putin..71.8..se pare ca al meu capucino nu o impiedicat kg sa se scurga la vale
ieri dimi am mancat ceva demential:iaurt cu banana verde si afine si putini fulgi de ovaz(fiind iaurt nici nu or avut timp sa se moaie)...bestiala toata combinatia

cge nici eu nu beau in cola...nici inainte nu o faceam..insa m-o apucat ceva in vichend de am pus mana pe o sticla

alexa e ff bine intr-o sapt sa dai un 1kg..iaurtul poti sa-l pui ca dresing la salata dar fara sa il pui langa ulei/carne etc etc ca daca e 0% e glucid

mayaaaaaaaaa unde estiiiiiiiiiiii?

monti girlsssssssss nu mai scoate nici una capu de sub perna sa dea raportu??

Mergi la inceput