Aspirante optimiste > 20 ani (627)
Raspunsuri - Pagina 6
PaulaFrida spune:
sarah,da conteaza cantitatea,nr de ,daca se misca bine,daca au forme normale,daca sunt viabili,
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
bellasamoyed spune:
pup fetele...am vb cu al meu dr. si imi face el...yeyyyy
eu ma gandeam sa ii dau 400 ron...ca la consultatie ii dau 200 stiu e mult nu aruncati cu rosii
va puup
Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu
mirunita1983 spune:
Luciana cred ca voi ma intelegeti cel mai bine ca doar treceti prin asta mam saturat de teste neg si macar daca as sti cauza asta ma deprima cel mai mult ;da toate trec si vin altele
SS-Tzuky spune:
gabyv, esti o dulce..nush ce sa zic, daca are prietena ta timp si chef, roag-o frumos sa faca un ov. test si intreab-o te rog daca ies ambele linii la fel de tari...deci ea daca e in luna a doua (sarcina usoara si un bebe minunat ii doresc) - n-are cum sa fie LH, ii iese la test HCG-ul.
Oricum nimic nu e sigur pina joi cind ajung la doctor, dar na...
Saru' mina!
O zi frumoasa tuturor!
claudia1178 spune:
salutare,
Mihahegarty, iti multumesc mult pentru raspuns....
Imi e tare frica, nu m-am imaginat mama a 2 copii....eu mai am o fetita de 3,3 ani pe care a mnascut-o prematur la 33 de saptamani si 1,6 kg, am avut o sarcina cu mari probleme si in final preeclampsie...de asta imi e frica cel mai mult, nastere prematura si preeclapsie...
camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bellasamoyed pup fetele...am vb cu al meu dr. si imi face el...yeyyyy eu ma gandeam sa ii dau 400 ron...ca la consultatie ii dau 200 stiu e mult nu aruncati cu rosii va puup Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu |
pe mine histeroscopie la medlife ma costa cu factura 650 ron, deci acum tu hotaresti cati bani vrei sa-i dai dr.
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
sarah199065 spune:
wow deci vad ca trebuie sa astepti o groaza de timp pana sa aiin brate!si acum desigur o alta intrebare:daca deja am suferit doua avorturi la diferenta de 6 luni ce analize(suplimentare,banuiesc)o sa imi mai faca doctorul?doare ceva??