Aspirante optimiste > 20 ani (627)
Raspunsuri - Pagina 5
bellasamoyed spune:
da...spaguta ca analiza nu ma costa nimic...e suportata de stat
Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu
gabyv spune:
Daca sarcina este avansata, adica peste 2 sapt testul de ovulatie poate iesi pozitiv. Dar mai bine mai faci unul de sarcina maine.
Sunt multe cazuri pe net. A o prietena insarcinata in 2 luni, o pun sa faca un test de ov, de verificare?
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Lia73 spune:
ce faceti fetitele miculute??
intreaba si bab dochia
care nush apropae nic
daca yo iau AC nu mai ovulez
da?
si daca nu mai ovulez inseamna ca mi le pastreaza
nu?
va rog sa ma luminati
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
mirunita1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 ce faceti fetitele miculute?? intreaba si bab dochia care nush apropae nic daca yo iau AC nu mai ovulez da? si daca nu mai ovulez inseamna ca mi le pastreaza nu? va rog sa ma luminati pozulici Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
mirunita1983 spune:
fetelor cred ca dau si eu o fuga la butoi si luna asta deja ma doare burta am cosuri si temp dim a scazut la 36.9 deci e clar sper macar sa nu imi vina inainte da a merge la doctor
mirunita1983 spune:
Gabita cum stai cu cumparaturile ?pt raceala si eu am luat homeopate dar la mine nu cred ca au vreun efect;ai grija de tinecit mai ai pina la testare?
lucianamoga spune:
Ei mirunita fara butoaie .Nu avem voie pe acolo ca doar suntem aspirante optimiste!!!!!!!
Anca ia iesi si tu de acolo!Pai se poate?Tu care ne-ai dat noua putere si optimism?Multi de incurajare
Tzuky
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
cixinica spune:
Salutare fetele!
bella la o clinica privata HSG este in jur de 300 ron cu fact, eu zic ca jumate din suma este ok. Multa bafta si sa ne povestesti cum a fost.