Aspirante optimiste > 20 ani (627)
Raspunsuri - Pagina 7
sarah199065 spune:
si o alta chestie:ce ma sfatuiti sa incerc sa raman insarcinata cu sotul meu fara a-si mai face si el analize sau putem sa ii dam drumuldupa ce doctorul imi da ok-ul dupa analizele mele?asta daca da DD sa fie totulok,desi imi e cam frica de la celelalte doua pierderi!
racheel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunita1983 fetelor cred ca dau si eu o fuga la butoi si luna asta deja ma doare burta am cosuri si temp dim a scazut la 36.9 deci e clar sper macar sa nu imi vina inainte da a merge la doctor Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit |
nu te ingrijora eu am avut fata plina ce cosuri atunci cand trebuia sa-mi vina CM si temperatura la mine nu a fost mai mult de 36, 8 chiar in unele zile scadea la 36,3, 36,1 .Eu nu am incredere in TB.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 7+.
Doamne, ajuta-ne in continuare!
racheel spune:
citat din mesajul lui SS-Tzuky gabyv, esti o dulce..nush ce sa zic, daca are prietena ta timp si chef, roag-o frumos sa faca un ov. test si intreab-o te rog daca ies ambele linii la fel de tari...deci ea daca e in luna a doua (sarcina usoara si un bebe minunat ii doresc) - n-are cum sa fie LH, ii iese la test HCG-ul. Oricum nimic nu e sigur pina joi cind ajung la doctor, dar na... Saru' mina! O zi frumoasa tuturor! |
SS-Tzuky de curiozitate mi-am facut eu un test de ovulatie ca-l aveam pe acasa.Si da linia T este mai inchisa decat cea de control C.Sunt graviduta in 7 saptamani.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 7+.
annare spune:
buna fetelor......va doresc o zi buna
racheel dar tu ce simptome ai avut inainte de menstra?presimteai k esti gravi?
racheel spune:
annare nu presimteam ca sunt gravida si am avut simptome de CM, si adica:aparitia cosurilor pe fata, dureri mici de burtica si spate, sani unul mai tare unul mai moale si dureau putin.Cam atat.Simteam ca-mi vine si nu mi-a mai venit.
Nici nu am vrut sa fac test dar, fetele de aici m-au indemnat.Eu tot asteptam sa-mi vina.Trebuia pe 25 decembrie si eu pe 23 mi-am facut test si a iesit negativ.Apoi l-am facut la 6 zile de intarziere.Mie nu nu-mi intarzia Cm dar, am zis ca pentru toate este un inceput.
Si de problemele noastre nu-ti mai spun...
annare spune:
rachell asa sunt si eu...CM nu mi a intarziat niciodata...dar tare mi as dorii sa mi intarzie si mie...oricum mai am de asteptat cateva zile...sunt ziua 23dar de obicei imi vine intre 25 si 27 de zile...acum sa vedem ce vrea DD
bellasamoyed spune:
citat din mesajul lui annare rachell asa sunt si eu...CM nu mi a intarziat niciodata...dar tare mi as dorii sa mi intarzie si mie...oricum mai am de asteptat cateva zile...sunt ziua 23dar de obicei imi vine intre 25 si 27 de zile...acum sa vedem ce vrea DD |
roaga-te sa iti intarzie doar daca e bebe, ca altfel e nasol sa iti intarzie cred-ma
Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu
Katy82 spune:
Buna fete cucuiete! Ce mai faceti? Ce mai ziceti? Se testeaza cineva pe ascuns si noua nu ne zice, cine urmeaza la testat? AnnareHai cu II. Altcineva? Hai spuneti repede...
http://lt1m.lilypie.com/ZZMDp2.png
ca in 2011 sa devin !
Katy82 spune:
Claudia felicitari!!!!!!. daca e pala inseamna ca sarcina e mica dar e acolo. Iupi, o noua graviduta!
http://lt1m.lilypie.com/ZZMDp2.png
ca in 2011 sa devin !