Aspirante optimiste > 20 ani (627)
Raspunsuri - Pagina 4
bellasamoyed spune:
buna fetele
fetelor am si eu o intrebare. cand te duci sa faci hsg iti trb ceva pijamaluta la tine,halatel ceva?
sau te duci pur si simplu ca la un control?
va puuup
de azi intr-o sapt sunt cu hsg-ul facut...mi-e frica de mor da asta e
Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu
mirunita1983 spune:
buna dimineata Bella nu iti trebuie nimic procedura dureaza 15 min;sa nu uiti sa iei un nos pa sau ceva inainte ca doare un pic dar nu e nici chiar asa de rau lasa ca o sa fie bine si dupa aia
bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunita1983 buna dimineata Bella nu iti trebuie nimic procedura dureaza 15 min;sa nu uiti sa iei un nos pa sau ceva inainte ca doare un pic dar nu e nici chiar asa de rau lasa ca o sa fie bine si dupa aia Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit |
eu sper sa imi faca un calmant in vena nu sa stau cu nospa macar pt psihic sa imi faca
bellasamoyed spune:
citat din mesajul lui mirunita1983 nu-ti face ginduri rele ca nu are rost de obicei ai dureri mari la ciclu? Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit |
nu am dureri deloc,in prima zi un pic ma doare burtica...da asa insesizabil
SS-Tzuky spune:
Mda, am stricat un Clearblue digtal...desi cred ca bateria era kaput...dupa timpul de asteptare imi aparea "pregnant 2-3", apoi "not" 3+ Am facut la misto si vreo 3 teste de ovulatie, foarte inchisa la culoare cea de-a doua linie. Se vede ca nu mai am rabdare pina joi...dar de ovulat n-am cum acuma, a fost acu vreo doua saptamini ce naiba...
Ce stiti fetelor, iese HCG si pe testele de ov ?
Ca alt test de sarcina nu mai am si farmacie este abia la 10 km.
Bella, nu-ti fie teama, ca nu e neaparat sa doara, si e dreptul tau sa ceri anestezie. Multa bafta!
mirunita1983 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bellasamoyed
nu am dureri deloc,in prima zi un pic ma doare burtica...da asa insesizabil Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu |
bellasamoyed spune:
citat din mesajul lui SS-Tzuky Mda, am stricat un Clearblue digtal...desi cred ca bateria era kaput...dupa timpul de asteptare imi aparea "pregnant 2-3", apoi "not" 3+ Am facut la misto si vreo 3 teste de ovulatie, foarte inchisa la culoare cea de-a doua linie. Se vede ca nu mai am rabdare pina joi...dar de ovulat n-am cum acuma, a fost acu vreo doua saptamini ce naiba... Ce stiti fetelor, iese HCG si pe testele de ov ? Ca alt test de sarcina nu mai am si farmacie este abia la 10 km. Bella, nu-ti fie teama, ca nu e neaparat sa doara, si e dreptul tau sa ceri anestezie. Multa bafta! |
stiu ca exista sansa sa nu simt nimic..da preventiv nu strica.
apropo fetelo i spunet-mi si mie cati banuti sa dau la dr care imi face hsg-ul?
mirunita1983 spune:
citat din mesajul lui SS-Tzuky Mda, am stricat un Clearblue digtal...desi cred ca bateria era kaput...dupa timpul de asteptare imi aparea "pregnant 2-3", apoi "not" 3+ Am facut la misto si vreo 3 teste de ovulatie, foarte inchisa la culoare cea de-a doua linie. Se vede ca nu mai am rabdare pina joi...dar de ovulat n-am cum acuma, a fost acu vreo doua saptamini ce naiba... Ce stiti fetelor, iese HCG si pe testele de ov ? Ca alt test de sarcina nu mai am si farmacie este abia la 10 km. Bella, nu-ti fie teama, ca nu e neaparat sa doara, si e dreptul tau sa ceri anestezie. Multa bafta! |
mirunita1983 spune:
Bella de ce sa dai banuti nu iti spune acolo cit costa ma rog eu am platit aici 150 E