Aspirante optimiste > 20 ani (627)
Raspunsuri - Pagina 3
histamina spune:
salutare,
Multumim lui Dumnezeu si Maicii Domnului,analizele lui sebastian sunt bune.de ce ne era frica am scapat.
avem o usora anemie, lifocite multe de tot, dar lecucoitele sunt ok.
mai avem ceva controale.
ne intoarcem de pe spate ,intr-o parte, si, de azi, intindem manuta, apucam obiecte si le tragem.
sugem cum vrem, la 3, ore, din ora in oara sau, fffff rar la 4 ore.
avem 60 de cm si 5,300 kg.
pic de somn.
mihahegarty spune:
Claudia, eu zic ca e cam devreme sa ti dai seama daca e sarcina. Tu practic esti ziua 22 azi. Eu am facut test de sarcina in ziua 21 si tot timpul iesea negativ, dar cand l am facut in ziua a 28 a iesit pozitiv. Eu zic sa mai astepti cam o saptamana si sa l repeti cu urina de dimineata ca sa fie cel mai sigur.
Anunta ne imediat cum iese pozitiv!! Ai sanse sa iasa pozitiv!! Hai Claudia!!
MHegarty
TestPozitiv
Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 13+ cu Imogen Tara 13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.
SS-Tzuky spune:
Buna dimineata, doamnelor!!
In asteptarea cafelutei...am niste semne de intrebare mari cit casa....Deci...UM 21 Dec, sani durerosi, foame, insomnie, alteori pic de somn. ...Test nu fac, ca nu vreau sa il stric aiurea, mai ales ca joi am programare la cabinet...Ultimele doua CM au fost de 22, respectiv 16 zile (da!!, 16)...acum, nimic! nici urma de armata rusa.
Va pup sa aveti o zi minunata!
PaulaFrida spune:
Neatza
Haideti la o www.irelandwhiskeytrail.com/userfiles/image/Irish%20Iced%20Coffee.jpg" target="_blank">cafelutza buna
O zii faina tuturor
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
Lia73 spune:
neataaaa
sarumana de cafea
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
lucianamoga spune:
Neata si de la mine!
Paula iau si putina cafea!
Ce harnicuta ati fost fetele in week-end !Va gasesc in capitol nou!
Sa fie un capitol plin cu liniute duble
Sa aveti o zi minunata
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
didi32 spune:
Paula multumim de cafeluta!
Nico, bine c-au iesit analizele cum trebuie, ti-am zis c-o sa fie bine! Stii ca Sebi e un luptator si-o sa te uimeasca in fiecare zi cu puterea lui. Va pe amandoi!
Katy, pe 31 am programata punctia si pe 2 februarie transferul embrionilor.
Anca, cu ocazia asta iti raspund si tie ca am inceput procedura cu Albu, sunt ff increzatoare si stiu c-o sa fie bine. Deja ma comport ca o viitoare gravida, i-am zis sotului ca nasc in octombrie, e stabilit totul
Fetelor va multumesc tuturor de sustinere, sper sa nu ajunga nici una din voi unde-am ajuns eu, dar daca totusi se intampla, va stau la dispozitie cu sfaturi si indicatii pretioase!
ici tuturor si o saptamana cat mai usoara!
camcris spune:
neata fetele
paula pentru tratatia de dimineata
didi sunt sigura ca luna februarie este luna ta
mihahegarty ma bucur ca mai treci pe la noi, este o frumusete bb tau, i-ti doresc multa sanatate si sa stea bb cuminte si sanatos pana la temen, eu te sfatuiesc daca poti sa manaci mai des ca nu strica, nu doar fructe
histamina eram sigura ca vor fi bune analizele, deci trebuie sa te linistesti si sa te increzi in continuare in DD ca are grija de toate
despre mine spottingul este prezent de ieri, dar ma bucur ca a venit la timp ca abia astept sa declar Z1 sa ma programez pentru histeroscopie
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
gabyv spune:
Neata
Eu sunt racita si abia pot sa respir, o sa ma tratez azi cu mult ceai si poate niste humex sau fervex?
Plus ca aseara am fost in vizita si am cam intrat in butoi putin, era acolo o graviduta si a spus niste lucruri care m-au socat. Ce e mai greu de inteles e ca, in dec plangea ca incerca de 4 luni si nu ramanea, iara acum ca e gravida, spunea ca nu se va marita cu tatal copilului, pt ca nu crede in casnicie...sau ca bebelusul nu are nevoie ca parintii sa fie casatoriti.In fine...
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
sarah199065 spune:
da,imi doresc sa fiu mamica dar cu marea veste cred ca voi veni dupa 20 august!atunci am nunta!si acu o intrebare:conteaza cantitatea de sperma pentru momentul conceptiei?(sa nu radeti de mine dar chiar nu am idee)