Fluturasi de martie-aprilie 2011 (123)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

ailed am si eu pernuta dinaia dar nu o folosesc ,pe mine ma incomodeaza orice in pat cand dorm si de fiecare data cand ma intorc de pe stanga/dreapta ma trezesc de la durere

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

vad ca sunteti la nani, eu inca nu pot sa ma bag la somn caci naty iar ne tine treji pana tarziu, oricum va zic noapte buna

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Salutare fetele!

Multumesc de sugestii pt gratar. Pana la urma a fost destul de placut, au vazut si fetele care au venit ca nu sunt tocmai ca un fulg si m-au ajutat si ele si sotul, doar azi am avut ceva mai mult de treaba sa le pun pe toate la locul lor, plus curatenie..
Azi am fost si pana in Carrefour si am gasit muuuulte hainute la super preturi. Am luat o geaca grosuta pt la toamna cu numai 20 RON

Apoi in vizita la nasii lui Cristi, pana la urma i-am luat fetitei o casuta de la niste pisicute ..nu ma pricep...s-a nimerit sa fie exact ceea ce ii promisesera si parintii ca ii cumpara.

Am vazut ca mai vorbeati de consumul de ceapa /usturoi in sarcina si alaptat. Din experienta va sfatuiesc sa manacati si in sarcina si cat timp alaptati, eu asa am facut si acum Cristi manaca ceapa ca pe mar, accepta toate gusturile.

De pediatru eu am cerut dr de familie sa-mi recomande pe cineva..ca doar sunt colegi si sunt multumita. Tb anuntat dinainte si atunci cand veniti cu bebe acasa. in cel mai scurt timp dr tb sa vina sa vada bebe si sa va dea diverse sfaturi de ingrijire. Un "set" de info depre ingrijirea bebelusului veti primi si in ziua externarii din spital...pe mine chiar ma amuza, parca iti dadea manualul de instructiuni

Bun venit noilor mamici! Ma bucur ca asa pe ultima suta de metrii prin mai multe fete curaj sa scrie

Am descoperit ca durerea mea de spate este din cauza pozitiei bebelusei. Atunci cand sta mai jos ma doare spatele si nu am arsuri, cand nu ma mai doare spatele, apar arsurile, si tot asa.

yasmi, frumoasa burtica . Cateodata nu te inteleg: vrei bebe mare si burtica mica, mica. Cum vine asta ?

bafta fetelor acte merg maine la eco! Sa veniti cu vesti bune!

V-am pupat si somn usor!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana

AMR 4 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Buna seara, viitoare mamici de fluturasi!
Sunt mamica unui ghiocel de martie 2009, il cheama Razvan si e inscris la concursul chic bebe, daca doriti sa ne votati, m-as bucura foarte mult
Va doresc o nastere usoara si copii sanatosi!
Link-ul e la semnatura, va multumim mult mult mult!

RAZVAN IN CONCURS ap.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna burtici! am avut si noi un we placut..am iesit cu Tudor in herastrau..a si avut un mic incident k nu a fost tati atent si a fost lovit de un leagan..sa le dea sanatate DD celor care au inventat leaganele astea moi si mocheta aceea elastica de pe jos...nu a patit nimic grev..s-a speriat mai mult..l-a lovit pe o parte in manuta..uff..

burtica ne face bine..sughite si impinge...are ore fixe la care se joaca..ieri a speriat-o Tudor ca a pupat burtica zgomotos si a trezit-o si a inceput sa sughite imediat..saracuta:P
abia astept sa-i vad cum se joaca:)

are cineva mei tai cu arici? nu cred ca se cheama mei tai..dar oricum este un marsupiu in acel gen..

si pe noi ne incomodeaza perna de alaptat..iar la Tudor nu am folosit-o deloc..din pacate..l-am alapatat doar din brate..

iar despre tampoanele de san de la avent..nu stiu nimic..am avut doar din cele bella..

va ..maine am un mic examen..ne auzim pe dupamiaza!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 28+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

simo, te-a cantarit??? las ca eu daca continui asa te ajung.....ca nu e asa mare diferenta!!! si cum nu ti se pare ca a crescut burtosu' meu???? si la tine chiar nu se vad kg,,,,,

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!

AMR 5 s !!!

Da, m-am cantarit. 70,8...deci ce sa mai 71, adica+13.
Se vad kgmele, iti spun sincer...si eu ma vad dupa ce nasc, cu toata cele ramase pe mine...Uuuf!!!Tu cit mai ai?

Simona, mami de baieti David, Matei si 33 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna dimineata, fetelor.
- eu ieri am cam lipsit de aici. l-am lasat pe sot sa doarma pana tarziu, apoi am plecat sa ne plimbam- am fost la curte, a montat niste galerii si draperiile aferente- ce s-a mai chinuit saracul cu montatul, cu bormasina- bine ca nu si-a- taiat nici un deget- dar are mana julita- tot incerca sa largeasca niste gauri din barele de sustinere, si se tot atingea, mi-a pus una din galerii usor invers, dar pe ansamblu a iesit foarte frumos.iar bebicii erau foarte incantati- de zgomotul bormasinei, si faceau valuri- valuri, iar mamica lor era tare fericita.
- fusei apoi pe la prietena care are bebic de 1,5 luni, sa-l ascult cu stetoscopul, nu avea nimic baiatul- niste muci care fusesera scosi cu o zi ianinte si atat.cat de mult se transforma bebicii in primele sapt/ luni.un baietel tare cuminte, l-am rugat sa vorbasca cu ai mei, ca vor fi colegi de joaca, sa fie si ei la fel de cuminti cand s-or naste. prietena mea, mi-a zis ca i se pare ca burta mi-a mai coborat. eu nu imi pot da seama, dar ce am observat ca nu mai am probleme cu respiratia nici cand stau in pat, nici cand stau pe scaun..mi-a zis ca de-acuma ar treb sa mai am 3-4 saptamani pana la nastere..deci, ne apropiem..
- apoi ne-a chemat un coleg de liceu al sotului, ne-am vazut de 2 ori in ultimii 4 ani, care a auzit ca vom avea gemeni, tipa e gravida, naste in febr. la giulesti, au o fetita de 2,5 ani, si acum baiat.sa ne dea niste hainute de fetita. si socul acum vine- am primit un sac. 80 % zici ca sunt noi- nepurtate,sau purtate o data- multe rochite cu bodyuri atasate - set, salopetele cu vacute, ursuleti, stelute, iepurasi, dantelute, costumase crosetate din lanica..le-am sortat ieri, ce nebunie..asa ca am vorbit cu bebicii- sa nu ma supere, sa fie sanatosi, ca mami are treaba cu ei- sa facem parada modeiinitial baiatul avea mai multe primite, dar acum dupa ce am mai primit de la alta fatita niste hainute, si astea, este clar subclasat multe body-uri merg insa la ambii, ca nu sunt doar roz, au culori diverse..

29 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

azi e ultima zi din sapt. 30, dar cum nu mai am rabdare, mi-am schimbat de azi semnatura .am pus si AMR, la mine- 6 saptamani- cu toate ca nu cred ca apuc eu sapt.36, dar sa fie asa de stimulare a bebicilor, sa mai stea acolo..
- bafta la eco astazi fetelor, sa veniti doar cu vesti bune.sa ni le imparatasisti si noua, sa ne mai creasca tonusul
- am facut si 2 poze, le descarc acum pe picasa

30 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 6 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Buna dimineata fete dragi,
Azi e prima zi in care stau acasa si am ochii cat cepele cu noaptea-n cap. Am avut un cosmar...veneam cu bebicii din parc si am lasat unul jos la scara pana-l urc pe celalalt. Cand m-am intors...cineva imi furase un bebe...nu va spun ce a fost pe capul meu ..in vis. Deci e lege ca nu o sa las vreunul nesupravegheat.
Am vazut ca discutati despre tampoane de san. Eu am niste sani mici...ma intreb oare o sa am lapte? Poate vreuna dintre voi care are bebic sa-mi spuna daca lactatia ar depinde de marimea sanilor? Cred ca e o intrebare prosteasca dar voi ma iertati
Eu nu am cumparat perna de dormit...am una normala pe care o "incalec" noaptea cand si cand si mi-e un pic mai bine.
Viss: am vazut ca prietena ta spunea ca de acum mai ai cam 4 saptamani...cum adica? De ce doar atat? Ca eu una am cam aceeasi varsta de sarcina ca tine , nu am aranjat nimic cu nasterea (la ce spital, cum fac cu celulele stem) , nu mai vorbesc de cumparaturi. Cred ca sunt cam inconstienta..dar ma gandesc ca de acum sa le fac, pt ca am timp . Totusi insist: cum adica 4 saptamani?

27+

Mergi la inceput

monas- cica cand burta coboara inseamna ca se apropie nasterea. e un fel de semn al sarcinii, inseamna ca uterul a coborat, iar eu sincer simt ca sunt mult mai ok cu respiratia, adica chiar nu mai am probleme sa stau la orizontala, ceea ce inseamna ca diafragma care separa cutia abdominala de cea toracica, s-a mai coborat si ea, n-o mai impinge uterul..si astfel plamanii nu mai sunt si ei atat de inghesuiti, de-aia respir eu asa de bine
- eu zic ca tu sa stai linistita, eu am stiut de la 23 sapt., ca am risc de prematuritate mai mare decat riscul general al gemenilor, ptr ca orificul intern al colului se deschisese, fata era cu capul pe el de atunci, deci si datorita greutatii capatanei ei, el a devenit mai lax si s-a si deschis. initial eu m-am sperita tare, dar de atunci am stat la pat, dupa o luna, s-a inchis, dar ulterior colul a inceput sa se scurteze, ei la acea eco, stand amandoi cu capul in jos, si fiind si bine dezvoltati..mie mi s-a zis ca sa stau cuminte sa prind macar 32 sapt.asa ca eu dc mai stau 4 sapt..zic eu ca e binisor, chiar foarte bine..la tine sunt convinsa ca e alta situatie, asa ca poti naste dupa 36 sapt..de ce, nu? dc te menajezi, stai in pat..

30 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 6 SAPT.

Mergi la inceput