Fluturasi de martie-aprilie 2011 (123)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Catank e normal sa iti stea gandul numai la bebita mica si sa te gandesti sa-i iei de toate. Dar stai linistita ca ai sa-i iei, in 2 zile poti sa iei tot daca ai timp. Dar tu oricum poti intra in prenatal de-acum, de ce n-o faci? Te mai odihnesti si tu si mai petreci si tu timp cu gandurile tale si cu minunea mica din burtica.

------------------------------------------------------------------------------------------
33+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 6 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

dorinutz si eu tot de doua ori am mancat desi eu am anticorpi la toxo, da mai mult n-am avut curajul...

mami de de 7 ani si ingeras si 29+cu

AMR 9 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

dorinutz si eu tot de doua ori am mancat desi eu am anticorpi la toxo, da mai mult n-am avut curajul...

AMR 9 saptamani
69/11

Pai tu poti manca oricat daca ai anticorpi. Te invidiez din acest punct de vedere .
Eu cu maioneza m-am chinuit odata sa fac doar din galbenusuri fierte si mi s-a taiat de 5 ori cred . Si atunci am pus un galbenus crud si a iesit normal si eu n-am mancat am dat doar la musafiri.. Acum de sarbatori m-am desteptat . Am facut tot din galbenusuri fierte dar pt legare in loc de galbenus crud am pus cateva linguri de maioneza vegetala si a iesit super buna si legata. Asa ca fetelor care sunteti din clubul fara anticorpi la toxo putem manca si noi maioneza de casa

------------------------------------------------------------------------------------------

AMR - 6 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claubut spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

Dorinut Iti multumesc!

Fetelor ce mai fac? nu/mi mai sta deloc mintea la lucru aici...si am o gramada....imi sare mintea numai la bb ca nu am aia, ca nu am aia...etc.
Poate ati observat si prezenta mea pe DC intr-o zi neobisnuita mie.
Si totusi...trebuie sa termin ce am de terminat pina voi naste, dar simt ca merg mina in mina....si nu/mi place, vreau mai mult timp pt bebe..pt pregatiri...totul fac pe fuga... Asa imi este ciuda pe mine, ...totul tine de mine, sa spun stop si sa iau actiune in ce directie doresc.... dar trebuie , trebuie totusi sa termin...
Parca sunt dependenta de DC, ar trebui sa inchid nu? si sa mai intru vineri sa vad daca rezist!Asa am o pofta de facut cumparaturi si de pregatit bagaj pt mine, pt cea mica...curatenie, etc...diverse..activitati de acest gen, poftesc tare mult la ceea ce faceti voi.

Dorinut..inca odata iti multumesc!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 29+

Sincera sa fiu dimineata inca oscilam intre a intra sau nu il prenatal de la 1 februarie, dar cred ca m-am hotarat. Azi mergem la ECO si maine anuntam ca de la 1 ramanem acasa.
La bb1 nu am avut timp si imi pare tare rau ca nu am stiut de multe chestii care imi trebuiau si nu le-am avut...

mami de Matei Alexandru(21.03.2007) si in 27s cu Eduard Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

yasmi- primit linkul, dar dc dau clik pe el tot nu ma lasa sa-l deschid, apare ;"Internet Explorer cannot display the webpage"

30 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 6 SAPT.

http://www. parinti .com/modules.php?name=Talcioc&op=ViewDetail&id_ads=24746

am pus un space inainte de parinti si unul dupa. scoate l tu si vezi dc merge.

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

dorinut, ailed eu am mancat icre de cate ori mi-a fost pofta. dar tot asa, numai cate o felie.

catank nu ai dat cam mult pe patut ? mai ales ca nici nu se regleaza pe nivele, nu are saltea... eu am dat 610 cu tot cu saltea, are si sertare.... salteaua este din cocos, are si husa si se face si pat junior. eu zic ca a meritat. trebuia sa te uiti si tu la bebedesign. mie chiar mi-a placut mobila de la ei.

S-a intamplat minunea mult asteptata34+

AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

mie imi zicea o tanti sa o fac cu ou fiert si telina fiarta si mustar..
eu din cauza de salmonela si listeria n-am mancat nimic crud, am zis ca e mai bine saved than sorry..decat sa te trezesti cu o indigestie urat pe sarcina...

AMR 9 saptamani
69/11

Mergi la inceput

viss uite mai sunt si aici:

carucior gemeni

AMR - 6 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

si eu am mancat si pasta de icre si maioneza cu ou crud si ou fiert moale ...dar asta cred ca stit deja....

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi hai pune poze cu tmpoanele alea sa le vedem si noi saptamana asta merg sa cumpar tot de la farmacie si gata, sa termin si cu astea.

S-a intamplat minunea mult asteptata34+

AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput