Fluturasi de martie-aprilie 2011 (123)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

simo m ai speriat rau cu dopul gelatinos....azi nu ma mai ridic din pat ....

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

sal nu am citit din urma am intrat sa va zic ca am pus 2 pozici pt inceputul lunii a noua

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Mie mi-au iesit o gramada de imunitati, habar nu am de unde. Si la toxo, si la un tip de virus herpetic si la inca ceva dar am uitat ce.
Daca raman cu greutatea minima dupa nastere, poate ma lasa uraciosii astia sa donez si eu sange. Mi s-a spus ca grupa mea + imunitatile ar fi f utile pentru bebelusii nascuti prematur, in situatii critice si oamenii cu boli autoimune.

Doar ca parca imi trebuiau minim 58 kg sa donez sange. Mi se pare o tampenie; eu am 1.70 si hai sa zicem ca poate raman la 58 kg, dar cate femei de 1.45 sa zicem au 58 kg minim?
In schimb, la barbati greutatea minima e 60 kg. Dar un tip de 60 kile e piele si os, pe cand o femeie de 58 kg poate fi chiar voinicuta (daca luam in calcul inaltimea mica)

Gata, mi-am varsat si eu naduful :) mereu am vrut sa donez sange, mai ales dupa ce am aflat ce pachet de anticorpi am + grupa, dar niciodata nu s-a putut din cauza greutatii prea mici

32 +

Mai avem 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy, scuze manacam... am pus acum.

alina, ec burtica frumoasa mie nu mi se pare asa mareeeee...

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

alina.n ai o burticuta foarte frumoasa si ce a crescut

S-a intamplat minunea mult asteptata34+

AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

ina , eu aveam 60 de kg la 176 cand am vrut sa donez sange, dar eu par mai slaba decat sunt ( am oasele grele), si desi m-au urcat si pe cantar au zis ca nu-mi dau voie sa donez...( eu am un ten usor palid si or fi zis ca sunt anemica)

mami de de 7 ani si ingeras si 29+cu

AMR 9 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui MaryM85

Neata fetelor! sunt foarte fericita azi intru in luna a 7 si mi-am schimbat semnatura. pup toate fetele

28saptamani alexandra

felicitari!!

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Dorinut multumesc de link, ma intereseaza si pe mine salteluta, saptamana viitoare vreau sa ma decid la ceva. O sa aduc acasa si patutu, dupa ce mergem la doctor, sa ne mai zica inca o data ca e fetita. Tati o zis ca ma lasa sa aduc patutul dupa ce ne mai zice nenea doctoru inca o data ce avem ( avem la dispozitie un patut rosu, si unu albastru).Dupa ce aduc patutu si il spal, voi cauta salteluta potrivita, de cocos cred, m-ati convins.

Feli cu Miriam in burtica 33 +
AMR 7S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

apropo desaltelute imi zicea o amica cu bb mic ca cica sunt bune si alea de soia...a auzit cineva de ele?

mami de de 7 ani si ingeras si 29+cu

AMR 9 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna ziua burticute vorbarete!

Am intrat sa va salut si sa va multumesc de urari O sa intru diseara dupa ce revin de la eco sa va spun ce si cum si sa pun pozici cu gogoasa mea

Am citit in mare ce ati mai scris de aseara pana acum dar imi tot sare gandul la eco pentru diseara si nu am retinut mare lucru deci scuze ca nu scriu la fiecare in parte

Ma duc sa ma pregatesc ca am de rezolvat ceva in oras si apoi sa fug la clinica sa ne intalnim cu daddy si sa vedem gogosica Ploua afara cu galeata si nu am nici un chef dar trebuie, ca e musai

Sa nu uit sa imi cumpar in drum spre clinica o sticla mica de cola si o cioco, ca asa mi-au spus m-am scos pe azi de dulce, am o scuza

Va pup si ne auzim diseara, o sa fie cam tarziu ca la 6 ora mea e programarea, deci 8 in Ro, o sa ajung pe la 8-9 acasa, 10-11 in ro diseara, deci sa nu va faceti griji daca nu apar mai devreme , ca am facut programarea asa tarziu ca sa poata veni si daddy cu noi dupa munca si el la 5 jumate iese si la 6 e programarea

_
Mind the Bump!30+ Sophia Nicole

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput