Fluturasi de martie-aprilie 2011 (123)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

viss, zic si eu, nu se poate sa ai picioarele umflate doar de la faptul ca nu ai voie sa te misti? si stai mai mult in pat si ai o greutate care te apasa? Nu te mai gandi la lucruri rele...
si referitor la bb dupa cezariana , eu ii spuneam teoretic alinei cat de repede se poate reface dupa taietura, eu stiu ca daca ramai gravi laptele se cam opreste...si stiti ce se zice"iti trbuie 9 luni sa devii mama si 2 ani sa redevi femeia care ai foat"

mami de de 7 ani si ingeras si 29+cu

AMR 9 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

catank nu pot pune asa o poza dar m-am lamurit e vorba de dop . sapt asta cand merg la dr sa imi faca si control sa vedem cum e colul.....uffffffffff....sper sa mai stea bebe macar pana la 37 s...

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

madutza ma bucur ca a iesit bine cu musafirii. asa este, curatenia iti ia mai mult dupa dar asta este.

simona nu stiu cum poti sta tu asa sa nu mergi la eco cand ai programare

S-a intamplat minunea mult asteptata34+

AMR 5 sapt!!!

Hihi, am facut obrazul gros...

Dorinutza, ce-ai papaaaaaat???

EU am terminat mancarica si ma pregatesc sa plec la cumparaturi

Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Cami LA MULTI ANI pt fetita, sa va bucurati impreuna de surioara ei .
Mai nou de saptamana asta am inceput sa simt niste dureri jos, nu foarte puternice si lungi, dar de cateva ori pe zi asa ca de intindere. Cred ca incepem sa ne pregatim pentru iesire. Contractii la burtica am de vreo 3 ori pe zi; se face asa ca piatra. Scurgeri mai deosebite nu sunt, doar cele uzuale, numai ca mai abundente. Eu stiu ca pitica noastra ii foarte activa toata ziua se da pe bitza, face curat in garsoniera, face aerobic, dar o rog sa mai stea la calduric macar vreo 6 saptamani. Oricum ma bucur ca a trecut de termenul la care s-a nascut taticu, adik 7 luni.
Madutza mare eroina cu atatia musafiri pe capul tau.

Feli cu Miriam in burtica 33 +
AMR 7S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

bb_yasmi eu vb de tampoanele pt lohii

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Catank Cele mai bune sunt din cocos, astea cu grau au aparut de cateva luni. Eu m-am dyus sa iau de cocos, si mi-a aratat vanzatoare ultimul model de saltea cu cocos si grau, care era singura de 15 cm.

Uite un site:
www.babytrend.ro/Camera-copilului/Saltele" target="_blank"> Saltele PATUT

vezi si pe site-ul asta: mykids .ro

Uite ce scrie despre saltele cu cocos:

Saltelele din fibra de nuca de cocos sunt ideale pentru sanatatea bebelusului tau. Fibrele de nuca de cocos (testate pentru a nu contine factori poluanti sau toxici) utilizate de fabrica cu specific BIO creeaza un mediu sanatos si placut, un suport ferm, dar in acelasi timp confortabil, ce permite copilului sa creasca sanatos si cu o coloana vertebrala corect formata.

De asemena trebuie sa amintim ca acest material (fibra de nuca de cocos) permite bebelusului sa respire usor chiar daca acesta doarme pe burta fiind foarte permeabila la trecerea aerului, evitand efectul de apnee (efectul de sufocare atunci cand copilul doarme cu fata pe saltea).

Structura FIBREI DE NUCA DE COCOS este compactata in placi de 6 cm grosime si are urmatoarele caracteristici:

* Nu pastreaza nici un miros
* Poate fi spalata usor cu jet de apa
* Stabila termic deoarece este o structura lemnoasa, naturala (vara racoroasa, iarna izolator termic)
* Absoarbe rapid excesul de umiditate
* Nu se incarca electrostatic, nu permite dezvoltarea acarienilor, nu retine praful

Pentru a proteja copilul de un contact direct structura de fibra de cocos este impachetata intr-o structura din netesut PE antialergic. Stratul de netesut impiedica contactul direct cu fibrele naturale, la care unii copii pot fi alergici.

Simo de cateva zile tot poftesc la ceva cu ceapa..dar cum ma apuca mereu seara, amanam momentul. Asa ca azi dimineata la 10 am mancat: pastrama porc afumata, icre si branza cu ceapa .

------------------------------------------------------------------------------------------
33+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 6 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

yasmi- primit linkul, dar dc dau clik pe el tot nu ma lasa sa-l deschid, apare ;"Internet Explorer cannot display the webpage"

30 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 6 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

dorinutz..., chiar voi ati mancat icre in timpul sarcinii?

AMR 9 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Dorinut Iti multumesc!

Fetelor ce mai fac? nu/mi mai sta deloc mintea la lucru aici...si am o gramada....imi sare mintea numai la bb ca nu am aia, ca nu am aia...etc.
Poate ati observat si prezenta mea pe DC intr-o zi neobisnuita mie.
Si totusi...trebuie sa termin ce am de terminat pina voi naste, dar simt ca merg mina in mina....si nu/mi place, vreau mai mult timp pt bebe..pt pregatiri...totul fac pe fuga... Asa imi este ciuda pe mine, ...totul tine de mine, sa spun stop si sa iau actiune in ce directie doresc.... dar trebuie , trebuie totusi sa termin...
Parca sunt dependenta de DC, ar trebui sa inchid nu? si sa mai intru vineri sa vad daca rezist!Asa am o pofta de facut cumparaturi si de pregatit bagaj pt mine, pt cea mica...curatenie, etc...diverse..activitati de acest gen, poftesc tare mult la ceea ce faceti voi.

Dorinut..inca odata iti multumesc!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

dorinutz..., chiar voi ati mancat icre in timpul sarcinii?

AMR 9 saptamani
69/11

Ailed la mine e adoua oara cand mananc. Si de fiecare data nu am mancat decat o felie. Pana la 5 luni n-am avut curaj sa mananc..dar mie imi plac foarte mult si am zis ca de magazin n-are ce sa se intample, mai ales ca am repetat toxio si e bine, tot negativ.

------------------------------------------------------------------------------------------
33+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 6 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput