Colectia de toamna-iarna 2005 (20)
Raspunsuri - Pagina 9
corap spune:
meems, multa sanatate riannei. ma bucur ca mama ta e bine!
noi suntem bine - adica andrei mai ia anrtibiotice &co, dar e bine, n-are voie sa iasa din casa, nu colectivitati, nu contact cu persoane racite - prin urmare si ana sta acasa. joi mergem la control.
eu am ajuns la serviciu - nu mi-am deschis inca outlooku', ca ma astept sa navaleasca si imi fac curaj.
Multumim pentru sustinerea morala!
(tre sa fug la munci, totusi)
meems spune:
Va multumesc mult pentru sustinere
Lavi, biopsia la tumoarea initiala a fost facuta in decembrie si tot atunci terminat cu ea, pe baza rezultatelor alora s-a programat operatia. Tumoarea respectiva a fost toata localizata si nu a fost nimic periculos in jurul ei, astfel au putut-o elimina intreaga prin operatie. In timpul operatiei au taiat-o si sub brat sa-i scoata 3 ganglioni limfatici pentru proba; rezultatele astora au venit ieri.
Corap, putere in continuare (si acasa, si la servici)!
camelia_daniela spune:
Meems, sanatate multa Riannei!
Slava Domnului ca e totul ok cu mama ta!
Azi noapte a nascut fina mea - am o finutza dragutza, Natalia o cheama! Amu'tre sa ma organizez sa ajug la Bucuresti sa le vad life.
Daria are cam 115 cm si 19 kg - nu sunt masuratori exacte.
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
lavi02 spune:
Mi-am primit si eu rezultatul la biopsie ieri, e BUN! A fost tumoare benigna, dr a avut dreptate.
Stiam de luni ca e gata rezultatul dar n-am prea zis la nimeni ca sa nu ma sune nimeni, in caz ca era prost, sa am timp sa-mi revin. Stresante rau ultimele 24 de ore! Uf, bine ca am scapat.
Meems super! Deci a scapat mama ta de stres!
Ma bucur tare mult!
Cami felicitari, sa va traiasca finuta!!! Ce nume frumos [:;], imi place!
maria_alexia spune:
super vesti!
Camelia, sa-ti traiasca finuta!
Voi aveti ceva planuri pentru vacanta copiilor?
Noi ne tot sucim daca sa mergem w/e asta la munte au ba, avand in vedere ultima raceala recenta... Asa as skia!!! Si i-as pune si pe copii pe skiuri. Numai ca trebuie sa se alinieze cam multe planete pentru asta...
lavi02 spune:
Maria, la noi isi face de cap raceala. Silvia e mai bine, am trimis-o azi la scoala, dar acum m-a apucat pe mine si posibil sa o apuce si pe Nati, aseara s-a plans ca o doare capul dar nu a facut temperatura, asa ca am dus-o la gradi.
Bravo voua ca schiati, distractie placuta la munte! Eu zic sa mergeti daca va place!
Eu cred ca nu mai organizez nicio iesire pana nu se termina anotimpul asta.
maria_alexia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lavi02 Bravo voua ca schiati... |
Off, tocmai ca inca n-am inceput . De placut ne-ar placea (noua, celor mari), mai ramane de vazut cum ii corupem si pe puii astia sensibili si mofturosi
maria_alexia spune:
Crissy, am vazut la subiectul deschis de tine : sa aveti multa putere si speranta si sa gasiti solutia cea mai buna pentru urechiusele minunii voastre mititele!
Ma ingrijorati rau: se pare ca al meu e cel mai subnutrit . Si, cum spuneam, chiar ziceam ca are pofta de mancare de o vreme .