Colectia de toamna-iarna 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

meems, multa sanatate riannei. ma bucur ca mama ta e bine!

noi suntem bine - adica andrei mai ia anrtibiotice &co, dar e bine, n-are voie sa iasa din casa, nu colectivitati, nu contact cu persoane racite - prin urmare si ana sta acasa. joi mergem la control.

eu am ajuns la serviciu - nu mi-am deschis inca outlooku', ca ma astept sa navaleasca si imi fac curaj.

Multumim pentru sustinerea morala!

(tre sa fug la munci, totusi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Va multumesc mult pentru sustinere

Lavi, biopsia la tumoarea initiala a fost facuta in decembrie si tot atunci terminat cu ea, pe baza rezultatelor alora s-a programat operatia. Tumoarea respectiva a fost toata localizata si nu a fost nimic periculos in jurul ei, astfel au putut-o elimina intreaga prin operatie. In timpul operatiei au taiat-o si sub brat sa-i scoata 3 ganglioni limfatici pentru proba; rezultatele astora au venit ieri.

Corap, putere in continuare (si acasa, si la servici)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Meems, sanatate multa Riannei!
Slava Domnului ca e totul ok cu mama ta!

Azi noapte a nascut fina mea - am o finutza dragutza, Natalia o cheama! Amu'tre sa ma organizez sa ajug la Bucuresti sa le vad life.

Daria are cam 115 cm si 19 kg - nu sunt masuratori exacte.

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Cami, felicitari!!! Sa traiasca Natalia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mi-am primit si eu rezultatul la biopsie ieri, e BUN! A fost tumoare benigna, dr a avut dreptate.

Stiam de luni ca e gata rezultatul dar n-am prea zis la nimeni ca sa nu ma sune nimeni, in caz ca era prost, sa am timp sa-mi revin. Stresante rau ultimele 24 de ore! Uf, bine ca am scapat.

Meems super! Deci a scapat mama ta de stres!
Ma bucur tare mult!

Cami felicitari, sa va traiasca finuta!!! Ce nume frumos [:;], imi place!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

super vesti!

Camelia, sa-ti traiasca finuta!

Voi aveti ceva planuri pentru vacanta copiilor?

Noi ne tot sucim daca sa mergem w/e asta la munte au ba, avand in vedere ultima raceala recenta... Asa as skia!!! Si i-as pune si pe copii pe skiuri. Numai ca trebuie sa se alinieze cam multe planete pentru asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maria, la noi isi face de cap raceala. Silvia e mai bine, am trimis-o azi la scoala, dar acum m-a apucat pe mine si posibil sa o apuce si pe Nati, aseara s-a plans ca o doare capul dar nu a facut temperatura, asa ca am dus-o la gradi.

Bravo voua ca schiati, distractie placuta la munte! Eu zic sa mergeti daca va place!
Eu cred ca nu mai organizez nicio iesire pana nu se termina anotimpul asta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lavi02
Bravo voua ca schiati...

Off, tocmai ca inca n-am inceput . De placut ne-ar placea (noua, celor mari), mai ramane de vazut cum ii corupem si pe puii astia sensibili si mofturosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

super vesti meems, Lavi

Cami, sa-ti traiasca finutza!

Elise are 21.4 si 114

Mergi la inceput

Crissy, am vazut la subiectul deschis de tine : sa aveti multa putere si speranta si sa gasiti solutia cea mai buna pentru urechiusele minunii voastre mititele!

Ma ingrijorati rau: se pare ca al meu e cel mai subnutrit . Si, cum spuneam, chiar ziceam ca are pofta de mancare de o vreme .

Mergi la inceput