Colectia de toamna-iarna 2005 (20)
Raspunsuri - Pagina 10
bianca_mo spune:
ce bine ca mai apar si vesti bune!
super ca sunt bune rezultatele, LAVI, MEEMS, si bun venit finutei tale, CAMELIA!
eu nu prea fac planuri,iesim la sanius, daca e putin mai cald , acum la -6 grade nu imi vine sa-l duc pe dealuri, inghetam pe saniuta... in vacanta vom boteza si noi o fetita, asa ca stam mai cumintei ,sa nu ne mai imbolnavim!
sper ca vestile bune auzite/ citite sa continue, toate lucrurile sa se indrepte, prea se adunasera multe probleme parca in toate partile! sanatate bolnaviorilor!
EDIT CRISSY, sper sa gasiti o solutie pentru problema voastra! multa putere iti doresc!
lavi02 spune:
Crissy of, nasoala problema, sa va ajute DD sa gasiti o rezolvare!
Daca ai nevoie sa vii in Bucuresti cu fetita si nu aveti unde sta eu va primesc cu drag sa stati la noi!
camelia_daniela spune:
Multumim mult tuturor pentru urari!
Crissy, bafta multa in rezolvarea problemelor !!! Doamne ajuta sa fie totul bine!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
soanso spune:
Lavi,Meems , ma bucur pt vestile bune.
Sorana din pacate e foarte racita, e acasa cu buni ,educatoarea mi-a transmis sa nu duc cateva zile. in vacanta avem programat sa mergem cateva zile la mama.
Bianca , stii cumva care dintre scolile din Manastur este mai bine cotata?
am pus cateva poze noi pe webshots daca doriti sa ne vedeti...
poze noi
bianca_mo spune:
SOANSO, in Manastur e foarte buna fosta gen. 17, actuala ION CREANGA, locul 2 e fosta gen. 21, langa Flora, si abia apoi PORA care v-ar fi mai aproape, sau O. GOGA, langa Casa Piratilor. Mai e REBREANU, langa Big, dar acolo nu cunosc , nu pot spune nimic. Pt. Creanga trebuie sa te duci din timp, cel mai tarziu in octombrie, unii merg inca din vara pt a ajunge acolo. pot afla si nume de doamne mai bine cotate, desi nu neaparat sunt cele mai bune, uneori nu faima e totul. sanatate Soranei!
Nu pot sa cred ca incepem sa ne gandim la inscrierea copiilor la scoala. LAVI, voi veti continua cu invatatoarea Silviei? se potriveste la generatia noastra, daca are clasa a treia acum.
meems spune:
Lavi Ma bucur mult pentru tine!!
Crissy Daca putem ajuta cu ceva... te rog, nu ezita sa ne intrebi.
Soanso, sanatate Soranei. Am vazut ca pana la urma a venit si ea la restaurant de ziua ta Frumoase pozele voastre.
Maria-Alexia, bafta la corupere pentru schiat!
camelia_daniela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bianca_mo SOANSO, in Manastur e foarte buna fosta gen. 17, actuala ION CREANGA, locul 2 e fosta gen. 21, langa Flora, si abia apoi PORA care v-ar fi mai aproape, sau O. GOGA, langa Casa Piratilor. Mai e REBREANU, langa Big, dar acolo nu cunosc , nu pot spune nimic. Pt. Creanga trebuie sa te duci din timp, cel mai tarziu in octombrie, unii merg inca din vara pt a ajunge acolo. pot afla si nume de doamne mai bine cotate, desi nu neaparat sunt cele mai bune, uneori nu faima e totul. sanatate Soranei! Nu pot sa cred ca incepem sa ne gandim la inscrierea copiilor la scoala. LAVI, voi veti continua cu invatatoarea Silviei? se potriveste la generatia noastra, daca are clasa a treia acum. Bianca, mama lui Serban 10 decembrie 2005 serban |
Bianca, tu cunosti detalii legate de anul scolar 2012 ? Mergem in clasa 0 sau clasa 1? Daca ar fi clasa 0 preia cine are acum clasa a 3-a? Sunt intro ceata totala! Multumesc anticipat!
Lavi, super veste!!!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
lavi02 spune:
Bianca, din pacate invatatoarea Silviei iese la pensie, la fel si invatatoarea de la clasa B, care e la fel de buna si care e si ea la after-school si parca e mai volubila, am mai discutat cu ea. Ea mi-a recomandat-o pe invatatoarea de la E care e mai tinerica (tinerica asa cam de varsta noastra ) si ea zice ca e constiincioasa si buna. Am sa o intreb si pe invatatoarea Silviei. Din ce mi-a povestit Silvia ele 3 cam lucreaza impreuna, fac schimb de fise, etc. Din ce am vazut-o de la distanta mi-a placut de ea, am vazut-o mereu stand de vorba cu parintii in fata scolii, cu cate un parinte in parte, ceea ce ma face sa cred ca e interesata de fiecare copil, ca personalitate. Imi mai place ca e frumusica, ingrijita si se imbraca frumos dar sobru, potrivit pt invatamant. Din felul cum se prezinta imi pare ca isi respecta meseria. Zic si eu ce-mi spune intuitia, va trebui sa o abordez o data sa-mi fac o parere.
Invatatoarea de la C e si ea mai in varsta, poate iese si ea la pensie, daca nu oricum nu mi-ar placea pt ca e genul de bunicuta "sunt si ei mici, doamna" a facut Silvia la after-school cu ea in clasa I si nu prea ii ambitiona pe copii, nu prea cerea mult de la ei. Invatatoarea de la D e o personalitate mai aparte, genul care nu a semnat pt greve cand au fost, nu merge in excursii cu restul claselor, o mama de la ea din clasa e multumita dar stiu si eu? E pe la 40-45 de ani. Daca ies cele de la A si B la pensie vor veni cadre noi, dar sa o dau la ele ar fi la marele noroc.
Bun, la invatatoarea tinerica mai exista si riscul sa o pocneasca veun concediu de maternitate dar asta este acu'.
Aoleu, am febra, vreau sa ma spal pe cap dar am luat un Nurofen si astept sa-si faca efectul si sa-mi treaca frisonul ca sa-mi vina sa intru sub dus.
Fete dragi, ma bucur ca v-ati bucurat ca sunt bine
lavi02 spune:
-Mami, eu muncesc la gradi?
-Da, muncesti in felul tau, muncesti ca sa inveti.
-Daca muncesc atunci trebuie sa primesc si surprize, nu-i asa mami?
maria_alexia spune:
Lavi, aoleu, ce faci, racesti si tu? Sanatate!
Mortala Nati !
Din acelasi ciclu: gradinita = serviciul lui, imi spune Cristi intr-o zi: "cred ca maine imi iau concediu" .