Colectia de toamna-iarna 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

MARIA, sa ii predai acestui copil e super lejer, in primul rand pt. ca e fte destept, in al doilea rand familia nu se amesteca, nu da sfaturi, ma lasa sa il tratez ca pe orice alt copil, ceea ce, cu adevarat, chiar este. e un copil bun, obisnuit.

sanatate multa tuturor, sper sa va faceti bine repede toti bolnaviorii colectiei, mari si mici. Serban e mai bine, s-au redus mucii si asteptam evolutia urechiuselor. mai avem de mers la control din nou vineri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Bianca ce misto ce povestesti tu!
Bafta la dr!

Meems ce face mama ta? Ce au spus doctorii?

Corap ce mai faceti voi?

----
Nati zici ca a citit-o pe Dolto:
-Mami, tu ma inveti pe mine cum sa fiu femeie cand am sa fiu mare. La fel si pe Silvia. Daca o sa mai avem un baietel, tati o sa-l invete cum sa fie barbat.

Habar n-am de unde a scos-o pe-asta.

Ai vostri ce mai zic? Pe unde le mai umbla mintisoara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Lavi
Chiar azi-dimineata a primit telefon de la doctorita care a operat-o, rezultatele de la biopsie au venit mai repede (trebuia doar joi sa le primeasca) si totul e curat, ganglionii au testat negativ la cancer. Maica-mea era in lacrimi la telefon cand mi-a spus, de bucurie. Vineri ajungem si noi acolo, sambata implineste 60 de ani. Sarbatoarea ar fi fost mult mai sumbra daca rezultatele erau diferite; asa, putem sarbatori in voie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Meemsulici ce ma bucur de vestile bune despre mama ta! Cred ca vi s-a luat o piatra de pe inima! Rianna cum e?

Aoleo Lavi, pai e mortali Nati cu reflectiile ei! Si uite asa realizez ca demult nu am mai zis noi perle de colectie! Noi nu prea avem, doar una asa mica, de la missa 1 cetire: " Maman... tu te adori? Io...ce??? Missa cu glas pensiv: Eu daca as fi in locul tau m-as adora! "

Ce frumos ca aveti zapada! Macar stiti o treaba: e inca iarna si va dati pe derdelus! La noi nu-i nici iarna nici primavara ...e asa ca o grizareala ca sa zic.

Apropos de masuratori, avem si noi 111 cm si 18 kg ( masuratori din septembrie) Mai e cineva asa skinny?

Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010

POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Riannei i-a revenit conjunctivita pentru ca saptamana trecuta nu am reusit sa incheiem tratamentul, ea facand alergia aia la antibiotic. De azi am inceput iar tratament nou, alte picaturi, alt antibiotic. Saracuta, uraste picaturile! Pe langa asta, vineri s-a lasat tavanul si a crapat intr-o portiune din zona proaspat remodelata, iar sambata mi s-a stricat masina. Asa-s necazurile, nu vin niciodata singure... Insa astea nici nu pot fi considerate probleme, comparat cu cancerul.

Mergi la inceput

Alinush, Rianna are undeva intre 19-20 kg. Nu stiu inaltimea, tre' s-o masor.

Mergi la inceput

Alinus asa declaratie de dragoste zic si eu!
Daaa, mai ziceti replici si perlute!
Nati are vreo 20 kg si vreo 108 sau 110 cm, dar nu sunt date exacte, trebuie sa o mai masor.

Meems felicitari pt rezultatul bun! Chiar ma intrebam daca nu cumva maica-ta primeste rezultatul de la biopsie inaintea mea!

Dar eu nu inteleg, prin ganglioni te referi la noduli sau la ganglionii limfatici? (de obicei la op de cancer de san se scoate tumora + ganglionii limfatici sa vada daca s-a extins sau nu la ei)
La multi ani mamei tale si sa aveti o sarbatorire minunata!

Sanatate Riannei, reparare rapida la ochisori! Problemele cu "bunurile materiale" se rezolva, oamenii sunt cei mai importanti!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lavi02

Dar eu nu inteleg, prin ganglioni te referi la noduli sau la ganglionii limfatici? (de obicei la op de cancer de san se scoate tumora + ganglionii limfatici sa vada daca s-a extins sau nu la ei)
La multi ani mamei tale si sa aveti o sarbatorire minunata!

Da, ganglionii limfatici. Multumesc de urari , sigur vom avea o sarbatoare frumoasa!

Mergi la inceput

Meems dar tumoarea/nodulii? La astea s-a facut/terminat biopsia?
Matusa mea a avut tumora pozitiva, chiar un tip de cancer agresiv i s-a zis, ganglionii negativi, a facut operatie si radioterapie si acum e bine, au trecut vreo 13 ani de atunci fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Meems, super vesti! Sanatate si multi, multi ani fericiti mamei tale!
Reparare rapida Riannei!

Bianca, super atunci. Imi imaginam ca e stres mare sa te stii verificata la modul cel mai direct de initiatorul reformelor .

Cristi are 116 cm si 18 kg. Si culmea, as fi zis ca a mancat super-bine in ultma vreme. E slaaab rau.
Perlute scot zilnic, dar eu nu le prea retin , imi pare rau ca n-am talentul asta. De fapt, ma implic in discutiile cu ei, si atunci nu mi se mai par atat de ciudate, cam stiu pe unde le umbla capsorul si de unde isi iau inspiratia .

Mergi la inceput