Colectia de toamna-iarna 2005 (20)
Raspunsuri - Pagina 11
Bic spune:
Vorbeati de perle, si tocmai ma pregateam sa scotocesc prin memorie, cind fii-mea mi-a servit astazi o multime, una dupa alta.
Sa le scriu repede, ca altfel uit
1. Un cersetor pe strada. Sma: "What is he asking?"
eu: "bani."
Sma: "But we are not going to give him any money."
eu: "De ce Nana?"
"Sma: "Because we want to buy a house."
Apoi in masina, ascultind cred ca ceva Ella Fitzgerlad, sau dracu stie ce, oricum jazz vocal.
"Mama, asta e jazz?? Jazz is my favorite music."
In masina cu un balon imens linga ea: "When I have such a big baloon next to me, I feel like I have a friend with me." - sindromul copillui singur.
Si motu pe coliva. Acasa ascultam Martha Argerich (o pianista absolut desavirsita.)
Sma din senin: "Mama, am crezut ca tu cintai la pian." Puncte, puncte...
madau spune:
Neata
Cami sa-ti traiasca finuta!
Ref la scoala, am intrebat ieri pe cineva la inspectorat si mi-a zis ca Miruna va intra normal, in clasa 1, avand in vedere ca legea se aplica incepand cu 2012. Intra in clasa 0 cei care-s acum in grupa mijlocie, adica cei care vor trebui sa intre la pregatitoare in anul 2012. Dar sunt sceptici ref la aplicarea acestei legi, nu au inca baza "tehnica" pt a face asta, educatoarele nu vor sa preia clase la scoala, iar invatatoarele nici atat nu se complica sa preia grupele pregatitoare de la gradi. Eu bag mana in foc ca nu se va aplica nici o lege. La anul avem alegeri, se schimba guvernul, se schimba si legile...conform obiceiului
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
meems spune:
Super perlutele copiilor!!
Mi-am amintit si eu una de-a Riannei, nu foarte recenta... Mergeam la prietena mea cea mai buna care sta la etajul 2 si urcand pe scari, un domn a trecut pe langa noi, coborand.
Rianna: "cine e?"
Eu: "nu stiu, mama, un nene."
Rianna: "si noi avem un nene acasa. il cheama tati."
Lavi, cum sa nu ne bucuram ca ti-au iesit bune rezultatele? Cum te mai simti astazi?
lavi02 spune:
Eu fac pe naiba, azi am stat acasa cu antitermic alternativ la 4 ore ca si copiii. Am tinut-o si pe Silvia care mai are ceva muci si tuseste dar starea generala e f buna si nu mai face febra. M-am simtit toata ziua ca batuta, supremul efort a fost sa ma duc la gradi dupa Nati.
M-a linistit Silvia ca asa s-a simtit si ea luni. Tot Silvia s-a dus jos sa cumpere o smantana ca sa fac o ciulama pt noi 2 pentru ca eu nu eram in stare sa ies. Am fata mare.
Absolut mortale perlele copiilor! Multumim!
Madau, Maria asa cred si eu despre noua lege, e super complicat sa se aplice, scolile generale sa aiba 10 clase in loc de 8, muta cadre, repartizeaza sali... Asa, ministrului, "din pix" ii e usor sa dea o lege, mai greu e de amaratii din teren care trebuie sa o aplice.
Meems aia cu nenea pe care il cheama tati e din categoria lui Nati, catre Virgil la telefon: ce mai face nevasta-ta, adica mama?
Bic apropo de sindromul copilului singur, la fel si una din colegele si prietenele Nataliei de la gradi, mereu vorbeste de sora ei in sus si in jos, dar care sora de fapt e verisoara. Parintii o tot corecteaza dar fata o tine pe a ei.
bb_alinus spune:
Ehei ce m-ati inveselit cu perlele colectionarilor! Sunt mortali ce mai!
Lavi ma tot intrebai si eu nu am raspuns: inca nu am rezervat vacanta dar sunt pe cale....adica am reperat si votat vila!
Si mai vroiam sa iti raspund ceva dar nu mai imi aduc aminte ce.
Deci ai primit rezultatul! Yupiiiiiii....acum asteptam vestea cealalta.....cat mai repede, da?
Intre timp sanatate si ai grija, ceaiuri multe si stai sub plapuma.
De miercuri intr-o saptamana avem vaccin (contra Meningita C) iar Amalia numai la ideea ca trecem pe langa un cabinet medical si urla ca apucata.....Aveti idei de cum sa legam un copil ca sa il ducem la vaccin? :)) Acum serios, dati-mi dei de cum sa fac....deja l-am pus pe Phil sa isi ia zi libera de la servici iar la policlinica au si pus o nota in dosar cum ca fata e hiper panicoasa....Insa cum o luam de acasa fara sa ne stie tot cartierul. Precizez ca nu merge nici un argument, explicatie logica, nimic.
Ahan si ca sa inchei intr-o nota de fapt divers: noi suntem vecini ( perete comun) cu ambasada Egiptului....Ieri a venit politia si televiziunea si toti gura casca: era un nene egiptean ce si-a turnat benzina in fata ambasadei si mai avea si o bricheta la el ....Nu stiu urmarea ca aveam un nenorocit de copac in fata care imi taia fix scena mai importanta....iar culmea missa 2 si-a gasit sa doarma fix in perioada aia, deci nu am putut iesi sa ne plimbam ca sa aflu amanunte.
Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010
POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
ioana_77 spune:
Lavi, ce ma bucur ca totul s-a sfarsit cu bine! Sanatate multa la tot familionul!
Crissy, tin pumnii sa rezolvati cu CAAS cat mai ieftin!
Meems, ma bucur ca si la voi vestile sunt bune, LMA mamei tale!Corap, cum mai sunteti, v-ati dres?
Noki, ce faci, mai exsti printre cartile tale?
Anda, sunteti bine, ati gatat varicela?
Alinush, treceti voi si peste vaccin, chit ca va aude tot cartierul. Si Maria noastra e panicoasa. Presupun ca cei care ii fac vaccin sunt pregatiti pt asa ceva, nu va stresati prea mult!
Perla de-a lui STef: "Batman nu poarta gura!"
Saptamana viitoare mi-am luat concediu sa stau cu copiii in vacanta. Abia astept!
Noki_Lara spune:
Hello! Ce mai face colectia? Cam liniste pe-aici...
Noi suntem ok, in sensul clasci adica: eu cu examene (nu am terminat inca sesiunea), Sarah pe la gradi, pe la mama si pe la patinoar. Sunt mandra de ea ca a invatat sa patineze tare gigea.
Lavi, aoleu, amu am citit de raceala. Cred ca intre timp a si trecut. sper, adica. Oricm, joia asta Sarah a simtit nevoia de continuare a abonamentului la fetele tale acasa, dar pana la urma ne-am luat cu altele si nu am mai sunat.
Mama a fost si ea super bolnava saptamana asta, de nu a putut iesi din casa. I s-a reactivat o spondiloza ingrozitoare, cu dureri de oase si spate infioratoare, incat plangea, saraca, de durere. Asta pentru ca a trebuit sa joace rolul printului in baletul bufnitei si a ridicat-o de cateva ori bune => a ramas intepenita.
Maria, spor la procesul de schiat.
Eu am decis in legatura cu acest sport ca pana la majorat fii-mea nu va pune picioarele pe schiuri. E un sport de care mie mi-e frica - si voi stiti ca eu am o maaare lejeritate, ca sa ma exprim finut, in legatura cu abordarea vietii i general si a copilului in special. Dar de schi imi e frica, cunoscand persoane care s-au nenorocit pentru restul vietii. Si locuind in Bucuresti, departe de munte, apar si cheltuieli logistice supplimentare pentru practicarea schiatului, astfel incat nu mi se pare ca e cazul sa ma stresez in plus pentru acest lucru.
Crissy, nu am avut timp sa citesc celalalt subiect, dar deduc ca e ceva cam nasol, asa ca iti tin pumnii sa se rezolve cu bine treaba si iti pot face si eu aceeasi oferta ca si Lavi, ca daca ai nevioie de cazare bucuresteana, am spatiu suficient.
Cami, yuuhuuu, a-ti traiasca finuta nataliceasca!
Perlele copilasilor sunt de milioane.
Tot Maria: nu ne luati la capitolul slabaturi: bufnita are undeva in jur de 105 cm si cam 15-maaaxim 16 kile.
Gata pauza...inapoi la invatatura.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
lavi02 spune:
Eu sunt ceva mai bine, azi de dimineata n-am mai facut temperatura, abia la ora asta vad un 37.3 timid (ieri am facut febra la 7-8 ore, alaltaieri la 3-4). Deci imi trece. In schimb imi curge nasul si tusesc si cam la fel e si Silvia.
Partea buna cu raceala e ca am mai slabit, am ajuns la greutatea dinainte de Sicilia.
Noki draga, joi din pacate ma simteam varza. Dar pe viitor reeditam.
Cam aceeasi parere o am si eu despre schiat, vezi Huidu si persoane cunoscute mie care si-au rupt mana/picior, dar eu sunt o persoana destul de fricoasa fizic in general, nu sunt un model.
Ioana Vacanta placuta acasa cu copiii!
Alinus bafta cu vaccinul! Nu prea am idei din pacate! Doar sa-i zici ca trece repede si dupa aia sa o recompensezi cu ceva ce ii face placere si nu prea are parte des, gen dus la cofetarie?
Dupa ce faci aranjamentele sa ne arati si noua vila sa ne clatim ochiul, bine?
Multam de urari! Luna asta s-a expirat treaba dar de luna viitoare incolo "I'm free".
coralia76 spune:
Hello,
Yupiii...bravo Lavi..ma bucur ca totul e Ok cu tine !
Meems super ca i/au iesit analizele bune mamei tale...asta inseamna ca nu trebuie sa mai urmeze tratamentul cu citostatice nu?La multi ani mamei tale si sa va bucurati unii de altii mult timp de acum incolo!
Apropo de ski...cumnatul meu e mare fan...in fiecare iarna nu se lasa pana nu isi face cateva scurte concedii cu "tematica".A insistat mult ca si Ilinca sa faca ski...de la 3 ani a pus-o pe schiuri..acum schiaza fara probleme pe partia de adulti,dar de fiecare data sora-mea sta cu inima cat un purice cat sunt ei plecati din cauza accidentelor...Sambata trecuta a plecat cumnatul meu in Austria sora-mea a insistat sa nu o ia si pe Ilinca asa ca a plecat cu un prieten....iar joi a primit sora-mea tel ca a cazut pe partie si si-a fracturat umarul..asa ca accidente se pot intampla foarte des...Acum il asteapta sa se intoarca in tara maine...i-au facut aia pe acolo tot felul de investigatii...s-ar putea sa trebuiasca sa se opereze...dar in final ne bucuram ca nu a fost mai grav...daca se lovea la cap era nasol tare.
Ai mei sunt plecati la tara..asa ca am si eu timp un pic de dat pe net.....Vreau sa ne programam de acum vacanta de vara...cred ca tot in bulgaria va fi si anul asta,dar acum am vrea mai aproape pe undeva pe langa Varna,nisipuri,Konstantin si Elena....etc..Lavi,Noki,Cami...as vrea un hotel care sa aiba piscina cu topogane...Andreea e inebunita dupa ele..si nu prea am gasit...majoritatea au doar piscine simple..Am gasit un hotel Azalia,dar se pare ca e tot rezervat in iunie..Voi pe unde ati stat?Ce imi recomandati?
Va pup si weekend frumos va doresc!