Colectia de toamna-iarna 2005 (20)
Raspunsuri - Pagina 12
lavi02 spune:
Coralia, foarte buna ideea cu programarea vacantei de pe acum!
La hoteluri cu tobogane nu ma pricep, nu stiu daca exista in Albena sau Nisipuri.
In schimb exista Aqua Park in Nisipuri, cu intrare contra-cost, la o adica va puteti duce de cateva ori acolo cu Andreea daca e pasionata.
Constantin si Elena e o statiune mai anosta dupa unii, eu am fost doar in trecere, cam mica si nu cine stie ce, Nisipuri mie mi s-a parut prea aglomerata, om in om la plimbare seara pe faleza, Albena mi-a placut cel mai mult, are si plaja cea mai misto. Dar hotelurile din Nisipuri arata mai dichisit decat cele din Albena.
Uita-te pe review-uri inainte de a face alegerea. Il luati si pe Cristian de data asta, nu? Avand peste 2 ani, verifica bine hotelurile care/cum va primesc 2 adulti cu 2 copii in camera.
Solutia cu aqua park-ul o s-o aplicam si noi, mergem iar in Croatia la Brela si acum ma pun sa browsez dupa un aqua park in zona. La noi Silvia e pasionata familiei de asa ceva, probabil vor merge doar Virgil cu Silvi. Eu si Nati nu suntem amatoare.
Edit: sanatate multa cumnatului tau!
mara95 spune:
imi place ca va faceti planurile de vacanta! anul asta , tati nu are concediu vara, asa ca vedem cum ne organizam.
lavi, ma bucur ca ti-au iesit analizele f bine, de fapt eram sigura, a fost doar o confirmare pentru mine.
ieri ma gandeam la anda, ca voia sa il dea pe nichita la scoala. tocmai citeam o nota ca anul asta inscrierile la clasa I se termina in mai si se accepta copiii care implinesc 6 ani pana la inceputul anului sau , cu cerere, pana la sf anului calendaristic
ai mei sunt raciti, toti 3, sursa e flavi.dar suntem in regula.obosita tare, dupa cei 2 ani petrecuti in leneveala.
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
Bic spune:
Noi cu schiul inainte!
Din pacate taman anul asta cind am avut multa zapada nu mi-am facut timp sa mergem. O sa mergem in martie. Sper sa mai fie zapada.
Dar eu vreau neaparat ca ea sa stie sa schieze pt. ca daca nu invata cit e mica dupa aceea o sa-i fie greu. Eu am invatat la 23 de ani si o sa fiu toata viata la nivel intermediar.
Anul trecut si-a dat drumul fii-mea fantasitc. Cred ca si anul asta o sa o punem in scoala de schi, ca sa avem si noi timpul nostru. Trebuie sa invete sa coteasca mai bine. Anul trecut mergea kamikaze, isi dadea drumul si refuza cu incapatinare sa coteasca, drept care fireste ca o lua repede la vale.
lavi02 spune:
Bic, bravo pt schiat, eu ii admir pe schiori, dela distanta .
Ma amuza ce zici de Sma kamikaze :)
Nu stiu ce sa fac sa elimin secretiile astea din gat/piept mai repede, cred ca ma apuc de aerosoli cu ser, deocamdata iau doar Prospan. Sunt in zilele dinainte de ciclu, ne-am cam protejat luna asta din cauza rezultatului la biopsie, dar nu stiu de ce nu-mi vine deloc sa iau chestii interzise in sarcina. Rational imi dau seama ca sanse sunt 0.1% sa fiu, mai ales ca zilele trecute m-am asigurat si cu un test negativ, dar ceva din mine nu ma lasa sa iau. M-a imbiat Virgil cu un vin rosu excelent, dar si la ala am blocaj psihic, l-am apreciat ca e f bun dar mai mult de 2 guri nu mi-au trebuit. Probabilitatea o fi 0.1% dar feeling-u' e feeling si psihicul e psihic. Dileala e dileala mai bine zis Cred ca am eu un reflex sa ma protejez.
anda77 spune:
am terminat cu varicela de haha timp, numai ca a mai stat acasa ca tusea. l-am dus la gradi de 2 zile, cu scandal mare (la noi la gradi daca tuseste nu-l primeste. si stiu ca nu e nimic contagios, a inceput sa tuseasca la final de varicela, stand in casa, infofolit, pe canapea, ca un pensionar. orice i-am dat nu prinde (de la dr.) tusea se agraveaza si nu mai stiu ce sa fac.
lavi, stiam oricum ca asa iese analiza, am "simtit":)
bic, cum este serviciul? ziceai ceva de drum la munca pe langa ocean??!! God, viata e nedreapta, eu de ce nu pot sa beneficiez de asa ceva? mor de invidie:)
andra, tu esti de obicei open minded asa ca eu sunt socata de lantul logic in urma caruia ai tras concluzia ca sarah o sa schieze la 18 ani! God, cum sa-i limitezi asa ceva? este unul dintre cele mai frumoase sporturi "in viata". risc de accident exista oriunde. si la balet! toti adultii pe care-i cunosc, care au invatat sa schieze dupa 18 ani, sunt , vorba lui bic, la nivel mediu (desi ei nu recunosc, au senzatia ca daca se tin pe schiuri si coboara cu oarecare viteza, stiu sa indoaie genunchii etc, atunci asta e maximum de competenta pe schiuri). cei care nu stiu nici acum sa schieze au o frustrare. exprimata sau inghitita. unul din ne-schiorii cunoscuti, de exemplu, se plangea ca mereu a suferit prin liceu-facultate-ulterior ca nu se putea alatura grupurilor de schiori din gasca care faceau excursii/concedii misto si ca si-a condamnat parintii ca nu au investit bani si timp sa-l invete la timpul potrivit. desigur, poate invata ca adult, dar pierde a lot of fun! pe mine m-a pus bunica-mea la 5 ani pe schiuri iar la 6 parintii mi-au pus monitor. si tot nu sunt profesionista pentru ca am avut multe episoade de pauza de cateva ierni, in decursul vietii. si se simte imediat asta.
eu l-am pus pe nic la 3 ani si apoi pauza din lipsa de bani. imediat cum imi revin financiar intentionez sa-l bag la intensiv, cate 20 de zile pe iarna cel putin, cu tot cu monitor.
Bic spune:
andada, merg la serviciu pe linga ocean si ca sa ma invidiezi si mai tare, acum miercuri ne mutam si mai aproape de casa mea, asa ca o sa merg tot pe linga ocean, dar cu bicicleta....
Sint norocoasa, da, dar tot mi-e dor de oras si exista multe momente in care as da viata de-aici pe unele aspecte ale traiului in Bucuresti unde aveam acces la o lume care aici mi-e straina. Dar asa e la vie, nu le poti avea pe toate.
Cit despre schi, desi noi il facem cu placere si vrem ca si Smaranda sa il faca, ne-a cam trecut dorul cel mare. E un sport ingrozitor de scump. Eixsta o gramada de alte sporturi mai ieftine si la fel de fun. Din pacate, in Romania, nu stiu de ce doar schiul e la mare pret. Poate un pic tenisul, dar cam atit. Eu am dat cu nasul de schi fond acum doi ani si ma bate gindul sa ma reprofilez: e mult mai iefint, mai frumos si, vital pt. mine, mult mai putin solicitant pt. genunchi. Pina una alta, insa, raminem cu schiul alpin cel putin o saptamina pe an (20 mi se pare ENORM, nici nu avem atita vacanta cu totul pe an). Avem niste prieteni care vin la noi in California ca sa mergem impreuna la schi si saptamina aia cu ei e super fabuloasa, asa ca ne tinem de ea. Anul trecut am incercat sa-i conving sa mergem macar o zi la schi fond, ca terenul era chiar in fata cabanei, dar fireste ca nu a vrut nimeni :-).
madau spune:
Lavi pt tuse si eliminat secretii foarte bun e Baraka, la mine a facut minuni dupa ultima tuse, pana sa-l iau ma chinuisem deja vreo 2 sapt cu secretiile din gat si nas.
Ioana sa te bucuri de vacanta!
Cu schiatul nu ma pronunt, eu una nu-s pasionata de sporturi de iarna, mie iarna mi-e frig si as prefera sa stau numai in casa. Sunt fan vara... Plus ca-s fricoasa si paranoica, plus ca n-am timp nici sa respir si nu-mi mai incarc programul si cu deplasari la munte. Felicitari celor care practica...pt noi zic pas!
Week-end placut, fug la niste cumparaturi ca dupa amiaza avem musafiri
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
anda77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bic andada, merg la serviciu pe linga ocean si ca sa ma invidiezi si mai tare, acum miercuri ne mutam si mai aproape de casa mea, asa ca o sa merg tot pe linga ocean, dar cu bicicleta.... |
I hate you. punct.:)
despre lumea care e straina, te referi la artisti si jurnalisti? poate noul serviciu o sa-ti deschida usi si-n alte grupuri decat pana acum.
ref la ski si alte sporturi in ro, care ar mai fi la fel de cool? eu la inot nu-l pot da din cauza orl-ului defect (niste apa in canalele alea pline ii mai trebuie ca sa stea surd si intr-o otita continua), ma gandeam la ceva atletism mai incolo. catarari, bicicleta (imi mai plac mie, desi pe prima n-am incercat-o, doar asa, din vazute). karting s-ar putea sa-i placa dar nu e sport. adica nu contribuie la dezvoltarea fizica/musculara/pulmonara, e mai mult hobby, pasiune, meserie. mai sunt cele de echipa, dar e prea mic. sporturi pe apa sunt aproape inaccesibile in ro. sau extrem, dar extrem de scumpe, skiul e un fel de apa chioara pe langa ele.
anda77 spune:
madau, la copil ai incercat cu baraka? o fi bun si la nichita sa scapam de secretiile care-i ajung in gat si provoaca tusea... sa-i dau oare?
pt parintii care n-au timp sau bani sau mare dorinta sa dea copilul la ski, ma arunc la un sfat: chiar si asa, faceti un efort, macar una-doua ierni pana face copilul 10 ani. atat. chiar daca, adult, va trebui sa-si ia iar monitor sa invete, primele notiuni si echilibrul, cu monitor, pana la varsta de 10 ani, vor avea o importanta fte mare, credeti-ma. o sa va multumeasca mai incolo.
madau spune:
ANDA..merge Baraka si la copil, chiar foarte bun este. Eu ii dau Mirunei dupa fiecare tuse cu/fara secretii.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX