Ma doare enorm...insarcinata si disperata...
Raspunsuri - Pagina 5
babyblue spune:
eu nu inteleg de ce nu te intorci in romania, la parinti, rude, frati, oriunde si sa nasti aici linistita si sa te calmezi.
scuze dc am pierdut ceva si poate n-am sesizat dc s-a mai discutat despre aceasta optiune.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
11+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
larasarit spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NycoNycoleta [..] familia mea e tot prin tari straine,adica mama momentan,iar cu tatal meu nu m-as putea intelege niciodata cu sarcina pentru ca niciodata nu a acceptat sa fiu aici cu el.el este nascut aici si cel Mai tare ma tem ca nu o sa Mai pot parasi Tara daca noi naste aici.acasa nu ma pot intoarce in situatia mea dar nici cu el nu Mai pot traii. [..] |
Cred ca aici a raspuns la optiunea asta.
De cand nu ai mai vorbit cu parintii tai Nico?
NycoNycoleta spune:
Cu mama vb aproape zilnic dar nu prea stie exact cum stau lucrurile pentru ca ar fi pe urma prea ingrijorata pentru mine,ca o mama pentru copilul ei...ea munceste in strainatate pentru a termina o casa in Tara si pentru a intretine si familia.cu tatal meu vorbesc probabil o data pe saptamana dar e foarte dificil sa vorbesc cu el pentru ca inca imi scoate ochii ca mi-am lasat facultatea si am plecat si cutare si cutare acum o termina,adica ii cam pasa de gura lumii...iar cu fratele meu vorbesc pe internet mai mult...
vikinga spune:
Pai nu net-ul iti rezolva problemele, trebuie sa faci si tu ceva in privinata asta.Fetele din UK ti-au dat niste piste, nr de tel si adrese. Ai incercat pina acum ceva?Intii as lamuri povestea cu actele.In germania, daca nasti un copil recunosct de tata, va primi cetatenie germana. Mama in cazul asta, nici de ar mai vrea, nu mai poate parasi tara, cu copilul, pt ca va fi si al tatalui. Poate iesi fara din tara singura, ori daca ia si copilul trebuie incuviintarea tatalui, in scris la notar.In conditiile date, daca el e cetatean, ea fara, ori dependenta de el, insa copilul cu cetatenie germana la mijloc, e logic ca femeia e pusa in imposibilitatea de a respecta legea( asigurarea drepturilor copilului neamt) si doar nu e obligata sa stea cu un partener care o abuzeaza fizic ori emotional, ca aici i se incalca drepturile omului.Asa ca, in germania cel putin, daca esti mama de copil neamt, primesti fara batai de cap, acte de sedere, de munca, ba chiar ajutoare sociale de e cazul. Loc un' sa stai pina te pui pe picioare, copilul alocatie etc etc.Ceva de gen tre sa fie si in UK. Iar tu trebuie sa afli, atita tot. Suna la nr pus la dispozitie, si abia de acolo, cu hirtiuta in mina si pasii necesari scrisi cu liniuta, fa-ti un plan de bataie. Acum esti la mina lui si se poarta cum are chef, fara sa te respecte. Macar ca mama a viitorului sau copil, trebuie sa o faca.Tu daca vrei sa ramii acolo, sa-i oferi copilului alte sanse, plus sansa si dreptul sau de a-si cunoaste tatal, asa cum e, lasa furiile si certurile, da dovada de ceva maturitate si actioneaza in folosul copilului tau, daca al tau inmca esti indecisa.Fara drame din astea ca sa-i faci lui in ciuda.Copilul trebuie sa fie numarul 1 acum. Si daca stai numai in stres, fara sa te interesezi acolo, cu ce sanse ai si ce trebuie sa faci, nu-ti ajuti pruncul si nici pe tine.Stai acum numai in cheful domnului, fct de cum a dormit noaptea.Mie mi se pare ca domnul tau ori are pe alta ori ia ceva droguri, irascibilitatea asta nu e ok.N-are nimic, nu e de datoria ta sa schimb un om in toate firea si nici nu o sa ai cum, nu-ti mai pierede timpul si nervii.Asteapta sa nasti, zici ca va fi pt copil acolo, lasa-l sa-l recunoasca, copilul va primi cetatenia, tu ca mama de cetatean englez nu o sa fii trimisa acasa(cel mai sigur intreaba! nu sta asa.) In rest, esti tinara, ai sa poti sa te descurci si fara el, job-uri trebuie sa se gaseasca.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo
DarkBendis spune:
Buna Nyco,
Are dreptate Vikinga, acum e important sa ai grija de tine si de burtica, si sa te interesezi cam ce poti face mai incolo, ce optiuni ai. Din pacate, cam greu te putem ajuta noi pe forum, caci din cate stiu nu a fost nimeni in situatia ta sa-ti spuna "asa am facut eu, m-am dus "acolo", am completat formularul X si am prezentat actele "Y" si a fost OK".
Ce fel de "acte" iti trebuie? Ca sa locuiesti in UK pur si simplu nu ai nevoie decat de pasaportul tau romanesc sau cartea de identitate, daca vrei sa lucrezi ai nevoie totusi si de permisul de munca, pe care in situatia ta, il poti primi doar daca te casatoresti cu tatal copilului (posibilitate care din cate am inteles nu intra in discutie din mai multe motive), daca esti self-employed, sau eventual ca mama a unui copil britanic (dar pentru asta tatal trebuie sa-l recunoasca si sa ii fie trecut numele pe certificatul de nastere). Zic "eventual" pentru ca, acum cativa ani, nu primeai automat drept de munca in situatia asta, dar se prea poate sa se fi schimbat legile. Uite aici sunt toate informatiile legate de vize, permis de lucru etc : http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/
Nu uita, daca ai probleme si nu stii de ce poate fi in stare tatal copilului, vorbeste cu moasele (da un telefon cand nu este acasa partenerul tau) iar ele te pot indruma exact unde sa mergi ca sa fii protejata. Iar daca te muti la amica ta, spune-le oricum, ele te pot oricum sfatui cu cine sa vorbesti sa poti primi ajutor. In cateva saptamani vei naste, ai ceva pregatit pentru bebe? Nu iti trebuie foarte multe lucruri pentru inceput, un patut/cos in care sa doarma, cateva hainute, cateva biberoane (asta daca nu vrei sa alaptezi, dar sunt bune oricum), neaparat "scoica" ca sa il aduci acasa, scutece etc... toate trebuie pregatite.
Ufff... ai grija de tine si de bebe din burtica!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
NycoNycoleta spune:
Multumesc pentru raspunsuri.asta incerc sa fac sa aflu cat mai multe despre tot ce trebuie pentru mine si bebe,ce drepturi am si ce se poate face in situatia in care vreau sa plec.Nu fac drame si nici nu ma cert pentru ca nu am cu cine.da in cateva saptamani voi naste,toate imi sunt pregatite...toate sunt pregatite de aproape o Luna...ceea ce lipseste e un loc unde pot sta linistita pentru ca momentan suntem(adica mai mult eu) la mama lui si aici nu vom putea sta...in rest totul e pregatit...
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyblue eu nu inteleg de ce nu te intorci in romania, la parinti, rude, frati, oriunde si sa nasti aici linistita si sa te calmezi. scuze dc am pierdut ceva si poate n-am sesizat dc s-a mai discutat despre aceasta optiune. _ Babyblue va pupa pe toti!! 11+ Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... 2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural. |
Si in Romania ce sa faca? Sa moara de foame si ea si copilul caruia ii poate oferi o alta sansa acolo? Mai ales ca are tata britanic?
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
pearljam spune:
Buna Nyco, eu daca as fi in situatia ta, cred ca mi-as face niste prioritati mai intai si as trece la fapte. In primul rand m-as intreba daca vreau sa cresc copilul cu tatal lui, daca da, atunci as cauta o modalitate sa putem comunica civilizat, stabilind de la inceput cum; daca as vrea sa o fac singura as pleca de la el, poate chiar in alt oras sa nu ma poata gasi si sunt convinsa ca in UK sunt multe organizatii care te pot indruma. Pe mine nu m-ar interesa problema actelor, pentru ca aceasta etapa necesita timp si suport din partea unor persoane care se pare ca nu exista in situatia ta, si m-as concentra cat mai mult asupra actiunilor mele si felul in care il vor afecta pe bebe. Ma gandesc daca el accepta sa fie copilul pe numele ambelor parinti mai tarziu sa nu te snatajeze ca iti ia copilul daca nu faci ce vrea el. Dar decizia este a ta, numai tu cunosti intreaga situatie. Iti doresc multa putere.
Mami fericita de si my baby
NycoNycoleta spune:
Buna si multumesc de postare.nu ma gandesc ca m-ar putea ameninta pentru ca dupa cum am zis mai are 2 si sunt cu mama lor.ceea ce ma cam framanta e chestia ca daca o sa nasc aici si copilul va primi automat cetatenie Britanica dupa tata,daca as vrea sa parasesc intr-o zi definitiv Uk as putea sau as avea nevoie de aprobarea lui?adica as putea pleca linistita sau as fi legata de el aici mereu??...am tot cautat informatii despre asta dar nu stiu unde gasesc...
andacos spune:
Da,vei fi legata de el!
Cintareste bine,pune in balantza totul inainte de lua o decizie finala!
In Uk nu vei avea decit de cistigat ca urmare a cetazeniei copilului,in Romania...sincer nu vei avea nici un avantaj!
Deci hotaraste-te ce vrei sa faci si treci la actziune!
Tu ai discutata vreodata cu priteneul tau ...despre tine,despre situatzia ta acolo?
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit