Ma doare enorm...insarcinata si disperata...
Raspunsuri - Pagina 4
NycoNycoleta spune:
El nu e roman e britanic ,e nascut aici si sincer nu vreau sa ma mai ajute cu nimic pentru ca m-a ajutat sa-mi fac debit card si toata ziua imi scoate ochii.nici macar nu am primit cardul si el imi scoate ochii.daca as putea fara ajutorul lui ar fi ok
DarkBendis spune:
Din pacate, in situatia in care esti acum (adica mai ai doar un pic pana nasti, nu lucrezi si banuiesc ca nu ai absolvit o facultate in UK, ca sa ai drept la yellow card) nu stiu cum ai putea sa iti rezolvi actele fara ajutorul lui. Tu stii daca merita sa mergi pe linia "fa-te frate cu dracul pana treci puntea", sau daca ar fi el de acord sa mergi pe linia asta.
Daca nu ai debit card-ul, nici o problema. Du-te direct la banca, ai grija sa ai pasaportul la tine, spune-le ca ai pierdut cardul si roaga-i sa-ti comande altul si sa-l pastreze in branch, deci sa nu-l trimita prin posta acasa. Dureaza cam 5-10 zile pana va veni, si-l poti ridica personal de la branch, la fel si PIN-ul. Dupa ce se va naste bebe si-i vei face certificatul de nastere, vei putea sa faci cerere pentru child benefit (vreo 80 lire/luna) deci e bine sa ai cardul si contul tau la banca. Apropos, banii astia ii primesti (de fapt ii primeste copilul) indiferent de situatia ta cu actele.
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
LauraNicole spune:
Ca sa obtii Blue Card ca dependent de prietenul tau iti trebuie sa dovedesti ca esti cu prietenul tau, ca locuiti amandoi la aceeasi adresa dar, din pacate, una din reguli este sa fie de cel putin doi ani(asa mi s-a spus mie inainte sa ma casatoresc cu sotul meu , de catre cel care raspunde la nr de telefon de la informatii). Poti dovedi printr-o factura sau bank statement cu numele tau si una cu numele lui pe care sa aveti aceeasi adresa plus o scrisoare de la propietarul/ propietara casei sau app in care locuiti prin care sa ateste ca va cunoaste pe amandoi si ca tu locuiesti acolo de la data de....Iti mai trebuiesc doua poze de pasaport, facute exact cum cer ei(diferite de pozele de pasaport romanesti), pasaportul sau buletinul tau. De fapt in momentul in carte te vei inregistra pentru interviu ar trebui saprimestio scrisoare de la ei prin care sa-ti comunice exact ce documente trebuiesc. Iti mai trebuie sa completezi formularul special (pentru mine, fiind casatorita legal la data cam am avut interviul pentru BC , formularul a fost br1 dar nu stiu dacae aelasi si pentru concubinaj).
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
NycoNycoleta spune:
Poi proprietarul e el,e apartamentul lui dar momentan suntem la mama lui ptr k va inchiria apartamentul iar noi cautam unul mai mare in care sa ne mutam.toate sunt aiurea si date peste cap.dar cum el e proprietarul ma poate ajuta ptr blue card ca nu e el rau in cazurile astea,apoi chiar daca imi scoate ochii dupa aia nu mai imi pasa.cum
Zice darkbendis sa ma fac frate cu dracu pana trec puntea....as putea face asta dar pana o trec Raman fara rabdare:)
LauraNicole spune:
Ai rabdare, Nyco, multa rabdare ca se vor aseza toate la locul lor usor usor! Stiu ca iti e greu acum si simti ca pocnesti de stress si de nervi dar...Nu trebuie sa te grabesti ca sa nu faci vreo greseala! Fa-te frate cu d... pana obtii actele, pas cu pas, apoi sa vezi ce usor par toate!
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
Luna1 spune:
Daca tatal e british si vrea sa recunoasca copilul o zic sa il lasi, automat bebele tau are cetatenie british. Intereseaza-te daca poti aplica pt rezidenta datorita faptului ca bebe e british.
Parerea mea e sa lasi ambitiile si sa iti vezi de propriul drum. Ce daca iti scoate ochii daca apelezi la el, stiu ca e umilitor, insa incearca sa nu lasi nicio zi sa treaca fara sa rezolvi ceva, fiecare zi te poate aduce mai aproape de ziua libertatii tale.
Lasa-l sa recunoasca copilul, aplica apoi pt pasaport british pt bebe, se face aplicatia prin posta, incearca sa afli tot ce e de aflat despre drepturile tale, etc.
Cu ce te intretii acum? Participa si el? El ce parere are de copil? Ii pasa?
NycoNycoleta spune:
El normal ca vrea sa recunoasca copilul,vrea sa fie langa mine cand o sa nasc,ii pasa de bebe mult.poi el ma intretine pentru ca eu nu muncesc,imi da mereu bani,niciodata nu ma lasa fara bani,daca vreau sa-mi cumpar ceva haine sau orice pentru mine nu e o problema,ma duce sa-mi iau....de bebe ii pasa,sa mananc sa nu ii fie fomica la bebe....e ok in sensurile astea,dar cand vine seara si nebuneste ma astept la orice.chiar si dim la 5 m-a scos odata din casa in mijlocul drumului in frig....Asta incerc sa fac mereu,sa nu treaca o zi fara sa ma interesez si sa ma informez de lucrurile importante pentru mine si bebe ...
NycoNycoleta spune:
De vrei ora a venit si mi-a zis ca eu I-am luat din bani si ca I-am umblat in grants si in buzunare,si a facut o cearta si a plecat la hotel.daca faceam asta nu-mi pare rau,si daca ii luam din bani poate nu stia,dar nu fac asta la dusmani cum as putea face asa ceva in casa,cred ca are probleme foarte mari....cum sa ma port cu el?cum sa-l duc la un psiholog ca ma innebuneste si pe mine...
NycoNycoleta spune:
Fetelor nu mi-ati Mai dat nici un rasp....de knd am scris k a plecat nu a Mai dormit nici o seara acasa,ieri ce m-a dus numai la ecograf si atata tot...acum Deja am ajuns la limita puteriilor...o prietena de mea vine din Tara duminica,m-am gandit sa ma mutt cu ea,iar dupa vreo 2 luni dupa ce nasc sa ma duc la munca...ce sfat imi dati?ca Asa sa ma chinuiesc singura plangand ma jur ca nu Mai pot...va rog ajutati-ma cu un raspuns,un sfat orice ca nu am pe nimeni sa ma ajute cu asta
andacos spune:
Eu nu cred ca e o idee tocmai buna s ate mutzi acum,cind nu tzi-ai rezolvat problema cu actele!Si ma indoiesc ca vei putea munci dupa ce nasti.odata ce nu ai acte!
Este greu...dar trebuie sa-l provoci la o discutzie serioasa,chiar si referitor la acte!El cum vede viitorul tau si al copilului in Anglia,atita timp cit tu nu ai cte!Vorbeste cu el pe tema asta daca nu ai fact-o pina acum!Daca vine prietena ta,poate itzi va fi mai usor sa ai pe cineva"aproape"si poate vei comunicarea cu ea itzi va face bine!
Discuta problema actelor cu el si insista pe tema asta!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit