Ian-Feb2011- Bv Adryiii!Hai Alexa,Maimutzica!(173)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

yasmi... chiar mi-era dor de tine
eu ma nag putin in pat..sa stau intinsa ca am amortit toata..vb mai tarziu..
pupyyy

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

angie nu lua prea mult cu tine ca iti aduce sotul/mama daca mai ai nevoie.

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!

AMR 5 s !!!
[e

Angie +38

bebe jucaus

amr 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

angie in fiecare zi iti "urmaresc" amr-ul..... sa ai o nastere usoara!!!! odihna placuta!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Abramburika, imi pare tare rau ptr bebe Gabriele. Sper ca timpul sa-ti dea puterea sa treci peste asta, undeva..., candva...

Felicitari celor care-si tin deja minunile in brate. Le doresc bebelusi sanatosi si mancaciosi.

Eu nu am mai scris aici de luni bune, insa cu programul pe care l-am avut nu mi-a fost tocmai la indemana.
Incerc sa zic si eu un prezent timid la catalog.
Prin luna a sasea am aflat si noi in sfarsit ca o sa fim parinti de fetita si nu de baietel asa cum as fi crezut (Jasmine) Bebelina noastra e mai mica decat ar trebui sa fie pentru 35 de saptamani. Sper sa stea in burtica cat mai mult si sa mai creasca un pic. In rest e foarte activa si asta ma bucura.
De saptamana viitoare intru in concediu cat si in 36 de saptamani, deci a ainceput numerotarea inversa si aici
Pupici la burtici si sarcini la termen,

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Abramburika, nu stiu ce sa spun.. Cuvintele mi se par atat de goale.. Multa putere mami pt fetita ta! Asa a vrut DD. Micutul Gabriel va veghea intotdeauna asupra voastra

Noi suntem bine, inca sunt f calma, parca nici nu nasc eu peste 2 zile! Am aranjat camera bebeului, am montat patutul, imi este atat de drag!
Maine avem zi rezervata numai pt mami( intins parul, manechiura, epilat)sa se faca frumoasa, pt intalnirea cu bebe.

Va pup si astept numai vesti bune!

FVL heterozigot, 37 de saptamani Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Am uitat sa schimb semnatura!! Gata , acum suntem la zi!

FVL heterozigot, 38 de saptamani Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Buna ziua viitoarelor mamici.eu sunt noua pe aici,si am o intrebare [...]
ca numi mai gasesc linistea, ca am devenit si paranoia ca parca am deja simptome de gravi(de 3zile am gust de sange parca in gura,sau e de metal?). dar nu vreau sa cred prea mult ca sa nu ma lovesc iar de stanca dezamagirii ca nui bebe. niciodata nu am fost gravi.

Daca ne mai citesti... Nu sunt o experta, dar cateva "chestii" stiu si eu. Exista si exceptii... Uneori ovulelor nu le merge bine "ceasul". Poti ovula precoce, intarziat, poti avea dubla ovulatie, uneori poti ovula de doua ori in acelasi ciclu menstrual sau in perioada menstrei. Dar cum spuneam, astea sunt exceptii. Cel mai bine e sa astepti sa ai confirmarea. Iti urez succes. Si ai incredere. Ce e al tau e pus deoparte.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

34+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ror

Incerc sa zic si eu un prezent timid la catalog.
Prin luna a sasea am aflat si noi in sfarsit ca o sa fim parinti de fetita si nu de baietel asa cum as fi crezut (Jasmine) Bebelina noastra e mai mica decat ar trebui sa fie pentru 35 de saptamani. Sper sa stea in burtica cat mai mult si sa mai creasca un pic. In rest e foarte activa si asta ma bucura.
De saptamana viitoare intru in concediu cat si in 36 de saptamani, deci a ainceput numerotarea inversa si aici
Pupici la burtici si sarcini la termen,

Ror

Uite cum o se transforma in ... Off... acum trebuie s-o iau de la inceput cu socotitul...

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

cate fete disparute au intart astazi

Fluturas;ma bucur foarte mult ca evoluati!DD sa fie cu voi

Sunshine-rox;imi pare rau de situatia nasoala...ti-ar fi deajuns acuma cu bebeputere multa..multumim totusi ca ne-ai dat un semn

Doloress;super ca ai gasit postarea despre Lorich...eram foarte curioasa cum a nascut..cum au decurs lucrurile..super norocoasa..sa le dea DD sanatate!

Eu am f un pic la biserica..sa vb cu DD
Am MARE MARE nevoie de ajutorul lui..asa cum avem fiecare
-sa am copilasii sanatosi
-Fratele meu pleaca in Irak miercuri...am fost si pana la El de abia acuma imi dau drumul la lacrimi..are baietel de 5 anisori..parca il simte...era tot in brate la tati..El care nu prea era dagastos.
A mai fost o tura si a stat 2 ani 2007-2009 ...pentru noi a f cumplit...imi fac griji pt EL..DA asta-i viata din Romania...din 1500 lei o familie cu copil nu se poate descurca deloc..
Nu-ti ajunge...acuma mi-a povestit ca nu si-a permis de un an sa-si scoata sotia macar odata la restaurant...toti banutii aveau locul lor...
Din pacate nici Eu nici Mama nu prea avem posibilitate sa mai contribuim...sa le dam bani...
Pana ajungi sa-ti cladesti viata..ai 50 de ani si nu mai ai energia din tinerete...nu mai poti savura viata cu aceeasi pofta

Tunde 35 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Sunshine-rox;imi pare rau de situatia nasoala...ti-ar fi deajuns acuma cu bebeputere multa..multumim totusi ca ne-ai dat un semn

Tunde 35 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

eu incerc sa le rezolv pe toate si sa fac haz de necaz; pana acu mi-a iesit fara sa intru in vreo depresie; sper sa imi iasa si de-acu incolo tot fara picior de depresie in ograda mea

mamica fericita de puiut alexandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sunshine_rox

eu incerc sa le rezolv pe toate si sa fac haz de necaz; pana acu mi-a iesit fara sa intru in vreo depresie; sper sa imi iasa si de-acu incolo tot fara picior de depresie in ograda mea

mamica fericita de puiut alexandra

Crede-ma o depresie iti lipseste cel mai putin acum. Cum ar zice un clasic, trage aer adanc in piept si numara pana la 5. O sa fie bine. Fii zen, sa nu stresezi bebelina. Toate se rezolva

Bebe

Mergi la inceput