Ian-Feb2011- Bv Adryiii!Hai Alexa,Maimutzica!(173)
Raspunsuri - Pagina 7
fluturas2010 spune:
toate mamicile si toti piticii si urez nastere usoara celor care urmeaza la rand....
Printesa a implinit 1700 gr, iar ieri dimineata a papat pt prima data la san..si spre surprinderea mea si a asistentelor tragea..nu se juca...s-a invatat o fitoasa acum, vrea numai biberon..a simtit gustul de laptic..vrea mancare muncita....
de asemenea, am citit si mi s-a si spus ca bebelusii se intorc mai tarziu, si tot asa si cu capul, dar fetita mea se intoarce de mult ..de cap nu mai vorbesc, il ridica, il tine, se arcuieste toata, se impinge in picioare..o pun pe stanga si o gasesc pe dreapta..desi e pusa in barcuta de scutece...tare ciudat...le-a sperit pe asistente...
apropo....ce se mai aude de colacei de baita????? ca sigur ar vrea sa si innoate putin cand ajunge acasa....
simis spune:
Abramburika 
Ma rog sa iti dea Doamne Doamne putere multa sa poti trece si peste incercarea asta care e cea mai grea...
Nu sunt cuvinte pentru asa ceva...
Somn lin ingeras Gabriele!
34+
angieangie spune:
Fluturas..ce printesa ai tu acolo

abia astept sa o vad..te sun pe 19 sa-ti spun cand facem cezariana

si inca o intrebare fetelor:cam cati pampers trebuie sa avem in bagaj pt spital?
Angie
+38
bebe jucaus
amr 4 zile
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angieangie Fluturas..ce printesa ai tu acolo ![]() ![]() abia astept sa o vad..te sun pe 19 sa-ti spun cand facem cezariana![]() ![]() ![]() si inca o intrebare fetelor:cam cati pampers trebuie sa avem in bagaj pt spital? ![]() Angie +38![]() bebe jucaus amr 4 zile ![]() |
depinde cat stai in spital Angie..cam 20 ar fi suficienti..asa am avut eu si m-am mai intors acasa cu cativa
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei
angieangie spune:
Simo..saru'mana..eu am luat un set de 42buc si ma gandeam daca sunt suficienti
cred ca 3-4 zile ma tine la cezariana,nu?oricum o sa iau si eu tot 20..

Angie
+38
bebe jucaus
amr 4 zile
sunshine_rox spune:
| citat din mesajul lui RaluKara dar mamicilor nu le punem absente?...ca ne0au uitat si nu ne povestesc si noua cum e cu bebe acasa... Tunde ia striga-le tu pe fete: Adhnana, Luiza1977, sunshine_rox, ggsk, ciudatica, ca poate asa mai aflam ceva vesti. gata, am terminat si cu munca de detectiv Raluca 39+ cu Maia |
eu am absentat dar pot sa aduc scutire ca de o saptamana jumate au inceput colicii si mai am si o bunica semiimobilizata care e mai rau ca fii-mea; macar fii-mea mananca, doarme si plange dar nu ma mai si cicaleste, pe cand mamaie e buna de stresat pe toata lumea; dc nu ar fi colicii fetita mea cred ca ar putea castiga titlul de cea mai cuminte fetita, ca doar doarme si mananca, cel putin ziua asta e ocupatia ei de baza; in schimb noaptea avem program distractiv cand lu' mami ii pica ochii'n gura de somn ea vrea sa escaladeze muntele numit sanii lu' mami si sa ajunga pana'n varf; asta dupa ce mananca; apoi cand se plictiseste de escaladat incepe sa bazaie ca o doare burtica mai doarme pe pieptul meu vreo 20 - 30 min timp in care dc am noroc si nu sforaie al meu sa mute geamurile atipesc si eu; dc nu data viitoare si apoi o iau de la capat; cam asta e in linii mari viata mea acasa cu pitica; acu ii dau sa pape si v-am scris cu ea in brate, dar e frumos cu ea; va pup
mamica fericita de puiut alexandra
bb_yasmi spune:
angie nu lua prea mult cu tine ca iti aduce sotul/mama daca mai ai nevoie. 
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
am intrat in sapt 35!!! 
AMR 5 s !!!
Doloress spune:
Abramburika, sunt inmarmurita, nici nu stiu ce sa mai zic... E cumplit! 

Sa iti dea Dumnezeu putere pentru fetita ta!
36+
KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Doloress spune:
Sunshine_rox - of mai e si bunica pe de-asupra, vai de tine! Pupici, sa treca colicii repede!
36+
Doloress spune:
Citat din mesajul de la odiseea lui Patrick despre LORICH
| citat din mesajul lui cleo78 o sunai acu pe lorich - mi-a povestit cum a nascut: s-a dus la 8 seara ca parca avea contractii - avea doar dilatatie 3-4. Epidurala, si.. la 11 a 'evadat' Ana Isabela. Are laptik, si se tine tare sa ii dea, desi in euroclinic exista tendinta de 'suplimentare', in afara de epiziotomie,si dorul enorm de Robert, se simte bine. Miine vin fetele acasa. Cica e micamicamicamica Ana Isabela. Io i-am zis ca o bate juma de forum, toate mamicile cu copii nascuti sub 3740gr www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
36+

Maia