Ian-Feb2011- Bv Adryiii!Hai Alexa,Maimutzica!(173)
Raspunsuri - Pagina 9
loutzy spune:
Hello fetele cochetele.
Am intrat sa vad ce faceti si sa va spun ca noi ne luptam cu colicii.

ne doare rau burtica si nu ne convine nimic.
LA MULTI ANI!!!! pt carmen_marieta si ppisic multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor.
Felicitari Lorich!!! Bine ai venit pe lume printesa lui mami!!! sa fii sanatoasa si sa aduci numai bucurii parintilor tai.
Abramburika nu am cuvinte care ti-ar putea alina durerea. Fii tare si lupta pt fetita sa creasca mare. 
pt micul ingeras.

HAI MAIMUTIKA!!!!

HAI ADRYII!!!!

Va pupacim pe toate si veti grija de voi si de bebici.
PS:Am vazut puiuti mici si dulci.

Laura
de
dulce Stefan-Mihai (06.01.2011)
Shines spune:
bunnn..deci strigarea mea a dat roade..brava fetelor..va asteptam mai des.
Am vb cu maimutzica..e in spital, in perfuzii,tratament,injectii..de toate. asteapta sa termine maine injectiile pentru maturare plamani bebe si pe urma poate incep contractiile si vine mititica.
e destul de ingrijorata, are multe intrebari, dr ei nu e pe acolo si nici nu vine decat la nastere..a zis ca a pierdut foarte multa apa si isi face griji cat poate sta copilul acolo fara lichid..sau lichid putin.
stiti ceva despre asta ? cam cate zile ? ati auzit pe cineva care a trecut prin asta ? poate reusim sa o linistim cumva.
la eco a iesit bine,bebelina are in jur de 2500..si e ok.
e mama si fratele ei cu ea,imi faceam griji ca e singura,in doua ore aterizeaza si sotul ei.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei
fluturas2010 spune:
ABRAMBURICA....nu am cuvinte..stiu prin ce treci..trebuie sa fii tare pentru ceea ce ai..o fetita..si poate Dumnezeu se indura si va mai daruieste si alt bb..
ANGI...iti tb 8-9 pempersi pe zi..de atatea ori il schimba..si nu te va tine decat doua nopti in spital din cate stiu eu..a treia zi la pranz o uschiti acasa...ne vedem...
florintunde spune:
HAI S-O INCURAJAM UN PIC PE MAIMUTZICA NOASTRA!!!!!!
BEBE VA FI BINE..SUNTETI LA SPITAL!..MA GANDESC CA TE TINE MEREU SUB SUPRAVEGHERE..

CURAJ MAIMUTICA NOASTRA DRAGA!!!!!!
-REZISTA BEBELINA MARIE LORELEI!ARATA CA
ESTI PUTERNICA!
-O SA FIE BINE!SA DEA DD SA-TI TII PUICUTZA
SANATOASA IN BRATE!

Tunde
35 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Shines bunnn..deci strigarea mea a dat roade..brava fetelor..va asteptam mai des. Am vb cu maimutzica..e in spital, in perfuzii,tratament,injectii..de toate. asteapta sa termine maine injectiile pentru maturare plamani bebe si pe urma poate incep contractiile si vine mititica. e destul de ingrijorata, are multe intrebari, dr ei nu e pe acolo si nici nu vine decat la nastere..a zis ca a pierdut foarte multa apa si isi face griji cat poate sta copilul acolo fara lichid..sau lichid putin. stiti ceva despre asta ? cam cate zile ? ati auzit pe cineva care a trecut prin asta ? poate reusim sa o linistim cumva. la eco a iesit bine,bebelina are in jur de 2500..si e ok. e mama si fratele ei cu ea,imi faceam griji ca e singura,in doua ore aterizeaza si sotul ei. Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei |
Simo, spune-i sa nu+si faca griji ca a pierdut lichid. Lichidul amniotic se reface. Se inlocuieste complet la fiecare cateva ore. Bebe nu sta fara lichid. Pericolul vine de la posibilitatea de a urca in uter diverse bacterii odata ce s+au fisurat membranele. Dar stiu fete care au stat cu membranele fisurate si 2-3 saptamani si a fost totul ok. Sa se calmeye ca e cel mai bun lucru pe care il poat efac ept bebe.
La ce spital e_
Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si
39+
Theodor Andrei
Luiza1977 spune:
Buna fetelor!sunt si eu prin zona,va citesc pe sarite cand apuc.cand ma lasa bebe
. colici,nopti nedormite,ce sa mai..... o sa vedeti si voi la randul vostru cum e.
Abramburika,Mihatp, nu am cuvinte, sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste tragedie.
Mayane spune:
Offf, am impresia uneori ca eu sunt de pe alta planeta... 20 de scutece, am inteles... Si cum fac? Le dau pe toate odata, cate 10 pe zi? Cum dau "contributia"? Unde imi tin bagajele? Mamaaaa cate intrebari fara raspuns mai am... 
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
34+
Darius Alexandru - Mare Papuas ![]()
Bebe
Luiza1977 spune:
Mamutz, ma bucur pt tine.sarcina usoara,bebel sanatos si nastere la termen.asteptam vesti.
Va pup pe toate fetelor.aveti grija de voi si de bebei.
noi suntem bine,nu prea dormim si nu stiu cum sa-i maresc durata de dormit.acum papa la san dau completare deoarece nu se satura si doarme maxim 1 ora atat in timpul zilei cat si noaptea uneori si nush't ce sa ii fac sa ma lase si pe mine macar 2 ore sa dorm legat.de papat nu stiu cat papa dar completare papa 60 ml,mai mult nu vrea.oare nu se satura de se trezeste asa de repede?
mai da' nu mai am timp de nimic,azi am papat o singura data pana acum
uite m cheama din nou datoria.
va pup.va mai scriu cand pot.
toate fetele cu bebei si burticile.
Luiza1977 spune:
in legatura cu pampersurile iti duci cateva buc.apoi rogi sotul sa iti mai aduca daac e nevoie.la fel si cu bagajul.
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mayane Offf, am impresia uneori ca eu sunt de pe alta planeta... 20 de scutece, am inteles... Si cum fac? Le dau pe toate odata, cate 10 pe zi? Cum dau "contributia"? Unde imi tin bagajele? Mamaaaa cate intrebari fara raspuns mai am... ![]() "Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala" 34+ Darius Alexandru - Mare Papuas Bebe |
hei..cei cu agitatia asta ? stai cuminte..mai este timp
depinde.. la ce spital nasti? ..iti cer asistentele pampersi
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei