Dovleceii veseli se simt bine impreuna! (17)
Raspunsuri - Pagina 5
carinablanca spune:
Ola,
In sfarsit reusesc si eu sa mai dau o buna ziua si cu mare intarziere dar totusi si cu mare drag verau sa spun
LA MULTI ANI Cecilia si CLodute!!!!!!!!!!!!!!
Noi in sfarsit suntem ceva mai bine. Saptamana trecuta m-a hazardat prea mult cand am zis ca suntem mai bine ca pe miercuri eu deja ma simteam rau iar joi am fost la control cu Maria si ea avea inca puroi si eu eram deja rau. Initial a vrut sa ii dea antibiotic injectabil, dar cum nu avem cunostiinte care sa ii bage branul si injectia ne-a dat la amandoua Zinat, un antibiotic destul de puternic.
Dupa un week-end ingrozitor pentru mine, in sfarsit parca ma simt mai bine, iar Maria e chiar binisor. Mai avem antibiotic inca 2 zile dar totoul e sper bine.
Clodute, imi pare rau sa aud ca ati trecut prin atatea si voi. ulta sanatate si te ai asteptam pe la noi.
Kawaichan, ma bucur ca ai reusit sa gasesti gradi!
Iulika, burtica e superba si Brucu un adevarat baiat mare. SUnteti o familie tare frumoasa si din cate vad eu fericita.
Techila, ma bucur ca si voi sunteti mai bine si imi pare rau ca te ia si pe tine boala. SPer sa treaca repede.
Referitor la ajutorul tatilor eu am constatat din experienta mea de pana acum ca in general barbatii au tendinta sa se sustraga din treburile cu copii, insa ai sunt si excetpii.
Sotul meu m-a ajutat foarte mult inca din prima clipa. El o spala inca de la inceput si chiar si acum. Sa nu spun ca datorita faptului ca noi am fost cazati la prematuri la aternitate Maria nu a fost cu mine in salon si ajunsi acasa nu am stiu si mi-a fost frica sa ii schimb scutecul si sotul meu fara nici o problema a facut-o. Multumesc la DUmnezeu pentru el. Oricum, eu cred ca cel mai bun lucuru este ca fiecare femeie sa aiba un dialog deschis cu sotul referitor la nevoia de a primii ajutor cu copilul pentru a intelege si el situatia destul de grea in care se afla o mama in primii ani de viata ai copilasului.
Mami si Maria in asteptarea lui Mos Craciun
andraiulia spune:
Buna seara, fete dragi!!
Am ajuns si noi acasa de prin oras si estem tare singurele. Cristi inca n-a ajuns, iar de azi au plecat la munte bunicii lui si mi se pare atat de mare si goala casa asta doar cu noi...
Altfel suntem bine, maine am programare pt proba la rochii de mireasa. Tre sa luam situatia in serios!! Suntem in cautare si de localuri, ne place f mult Ambasad'or http://www.ambasador-events.ro/ , nush daca il stiti. E un loc nou, foarte spectaculos. Cred ca e singurul care m-ar deturna de la stilul palat, cum mi-am imaginat mereu. Desi este modern, ne-a impresionat total! Anul asta o facem, gata!! Mai ales ca atunci cand eram mici, pe la 18 ani, ne imaginam ca daca ne vom casatori, va fi in 2011. Asadar...poate n-am amanat degeaba cununia religioasa.
Altceva...am facut si noi testul acela..portage. Am raspuns fara sa exagerez cu nimic si rezultatele sunt mari, peste varsta ei:
Varsa socializare 2.82(2 ANI 10 LUNI )
Varsa limbaj 1.98(1 ANI 12 LUNI )
Varsa autoservire 2.27(2 ANI 3 LUNI )
Varsa cognitiv 1.83(1 ANI 10 LUNI )
Varsa motor 2.27(2 ANI 3 LUNI )
Varsa mentala 2.23(2 ANI 3 LUNI )
Varsa cronologica 1.34(1 ANI 4 LUNI )
IQ 166
Cam asta e treaba....am citit despre carrierii acestia. N-am folosit niciodata, iar in ultima vreme nici caruciorul nu prea ne mai ajuta. Sunt frumosi si par practici. O sa studiem problema.
andraiulia spune:
Uitasem.
Iulik, am vazut pozicile cu voi. Tare frumosi mai sunteti. Imi plac tare mult pozele cu toti 3.."La familia".. Abia astept sa o cunoastem pe Daniella. Bruce seamana atat de bine cu tine...
Kawa, foarte tare ca s-a rezolvat problema. Am fost impresionata cand ai descris ce ai intalnit acolo initial. Ma bucur pt voi!!
biaz29 spune:
Buna seara, mamici dragi!
Dupa cum mi se pare astazi, noi incepem sa iesim usor de sub norul care ne-a acoperit in ultima vreme. Speram sa fim in directia cea buna.
Nu prea am avut timp sa citesc decat pe sarite, uneori dar trimit cate un pentru mamicile si dovleceii bolnaviori.
Mihaela, ma bucur ca ati gasit o gradinita buna. M-am gandit la tine si am si intrebat dar nu am primit inca raspunsurile la care ma asteptam.
Motivul principal pentru care am scris in seara aceasta a fost sa-i multumesc si aici lui Anomis, care a fost ingerul meu astazi. Iti multumesc din toata inima! Nu-mi gasesc cuvintele (si asta mi se intampl extrem de rar ) sa-ti multumesc asa cum ai merita cu adevarat.
raluk16 spune:
Azi dimineata ma gandeam cu mare drag si dor la anomis
Ma bucur ca lucrurile incep sa mearga inspre bine la toata lumea.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."
Clodute spune:
Buna seara,
Va multumesc tuturor pentru urari. Vreau sa urez si eu multa sanatate bolnaviorilor si neaparat sosire lina Daniellei (nastere usoara Iulika)
Va pup mult si va imbratisez strins seara buna
monique02 spune:
Buna seara
Ce liniste pe aici.
Miha ma bucur ca ai gasit in sfarsit gradi si ii convine mai ales lui Josh. Acum tin pumnii sa gasesti un job asa cum iti doresti.
Iulika esti tare frumoasa, si Buculinu a crescut, cred ca o sa fie incantat de surioara. Mai e asa de putin ..
Fetelor, cat tot sunteti la subiectul asta as vrea sa imi recomandati ce sa iau pt o prietena care are un baietel de trei saptamani, adica wrap, sling din astea. Ce ar fi cel mai usor de utilizat la varsta asta? Si poate imi dati si niste idei bune de unde
Noi suntem bine, fetele se distreaza de minune impreuna. Andreea este bine, a sarit peste etapa olita, plangea ingrozitor cand o puneam si a trecut direct la colacelul de pe closet (bine asta din cauza ca o vede pe Teodora. Cam asa :)
http://picasaweb.google.com/MonicaPercea/Iarna20102011?authkey=Gv1sRgCI_OuJan1cLUOw#5563257604292480050
Tot asa a inceput sa manance chestii pe care nu le manca pt ca a vazut la Teodora, si ii place sa se imbrace in hainele ei
Doar cu spalatul pe dini am avut un mare esec, nu vrea niccum sa deschoda gur sa o spal, nici daca ne vede pe noi ca ne spalam sau pe Teodora. Ma rog mai incercam.
Va pup
loryd spune:
seara buna, fetele!
ma bucur ca e un pic mai animat forumul, ca toate sunteti spre bine, am vazut ca Miha a gasit gradinita dorita, am vazut-o si pe burtica noastra frumoasa, alaturi de "la familia" superba si fericita, pupici si pentru Bia, sa mearga totul din ce in ce mai bine!
si cu intarziere, Clodute, sa fii sanatoasa si implinita!
aaaa, iar locatia pentru nunta frumoasei noastre vedete e absolut dementiala! abia asteptam poze!!!
iar eu sunt cat se poate de fericita! sambata merg la aeroport sa-mi astept sotul ; nu mai am rabdare, 2 zile mi se par o eternitate, dar il voi avea acasa, si asta e cel mai important!!!!
va pup de noapte buna! deja am atatea planuri!!!!
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loryd seara buna, fetele! ma bucur ca e un pic mai animat forumul, ca toate sunteti spre bine, am vazut ca Miha a gasit gradinita dorita, am vazut-o si pe burtica noastra frumoasa, alaturi de "la familia" superba si fericita, pupici si pentru Bia, sa mearga totul din ce in ce mai bine! si cu intarziere, Clodute, sa fii sanatoasa si implinita! aaaa, iar locatia pentru nunta frumoasei noastre vedete e absolut dementiala! abia asteptam poze!!! iar eu sunt cat se poate de fericita! sambata merg la aeroport sa-mi astept sotul ; nu mai am rabdare, 2 zile mi se par o eternitate, dar il voi avea acasa, si asta e cel mai important!!!! va pup de noapte buna! deja am atatea planuri!!!! Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008) POZE LORY ghici cine? |
ANDREI si mami il asteapta cu nerabdare pe tati acasa
raluk16 spune:
Monique ai niste comori acasa! Si uau pentru treaba cu wc-ul!
In legatura cu carrierii, eu zic ca e mai greu cu sling la nou-nascut. As recomanda wrapul sau daca tu crezi ca nu e genul care sa se impacheteze in atata material, un Soft Structured Carrier. Wrap as recomanda SleepyWrap, iar SSC poti lua din tara de pe hiphip.ro se numeste Manduca. Sau din strainatate Ergo sau Beco . Daca iei Ergo va trebui sa cumperi si un Infant Insert, pentru copilasii pana la 3 luni. Beco are inclus in pret (poate de aia e pretul mai mare decat la Ergo).
Mai pe larg aici: http://alexcreste.blogspot.com/2010/09/mijloace-de-purtare-bebelusilor.html
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."