Dovleceii veseli se simt bine impreuna! (17)
Raspunsuri - Pagina 4
Iulika29 spune:
Buna ziua fetele!
Vik cu o mare intarziere iti doresc La multi ani!.Nu am mai apucat så intru deloc zilele astea.Iti doresc numai bine mami si te imbratisez cu drag!
eu am incheiat cu munca pt anul acesta , azi vine mama.Deci sunt fericita de nu ma vad.
Sper cå sunteti bine si nu mai e nici un dovlecel bolnavior.Noi ne-am revenit de tot, eu mai am ceva mucisori dar sunt oki.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 32+ cu cu fundita
diamar78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Buna ziua fetele! Vik cu o mare intarziere iti doresc La multi ani!.Nu am mai apucat så intru deloc zilele astea.Iti doresc numai bine mami si te imbratisez cu drag! eu am incheiat cu munca pt anul acesta , azi vine mama.Deci sunt fericita de nu ma vad. Sper cå sunteti bine si nu mai e nici un dovlecel bolnavior.Noi ne-am revenit de tot, eu mai am ceva mucisori dar sunt oki. Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 32+ cu cu fundita |
Ce vesti bune!
Cat sta mami la tine?
raluk16 spune:
Clodute imi pare foarte rau ca treceti prin atatea! Si de asa multa vreme! Cred ca e greu cu doi puisori, ca tot iau unul de la altul. Sper sa fiti bine si sanatosi in noul an!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."
Iulika29 spune:
Diamar mami meu stau pana pe la incep lui aprilie.Voi avea ajutor in prima luna a Daniellei si sunt tare fericita pt asta.Eu il am si pe Bubu care ma ajuta , nu zic nu dar nu se compara cu MAMA.E altceva.Cred ca ma intelegeti.
Clodute off imi pare tare rau.Multa sånåtate la toti.Så treaca iarna asta mai repede ca tare se mai plimba virusii astia urati prin aer.LA multi ani pt ieri si multa, multa sånåtate si putere så treci peste toate.
Are fata si niste pozute mai noi.
Va pup!Noi ne pregatim så plecam la aeroport.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 33+ cu cu fundita
techila spune:
seara buna dragelor,
multumim de griji, puii sunt bine. adica nu mai au muci sau altele la exterior, am terminat antibioticul si sambata mergem sa recoltam din nou exudat sa vedem daca a si folosit la ceva tratamentul.
acum m-a lovit pe mine niste raceala...
si daca tot suntem in carantina, maine vine soacra sa stea la noi vreo spatamana sau doua, asa ca o sa va vizitez si mai rar decat pana acum.
va pup pe toate
andrei si stefi intreaba: daca o pisica pica mereu in picioare si o bucata de paine cu unt cade mereu pe partea unsa, ce se intampla daca legam o felie de paine unsa cu unt de spatele unei pisici si o aruncam pe fereastra?
raluk16 spune:
In seara asta am citit conversatia asta http://www.facebook.com/peacefulparenting/posts/159236597460639 despre carrieri pentru copilasi mai mari. Mai, pana sa citesc asta ergo mi se parea perfect . Dar acum parca as mai vrea un carrier pentru ca atunci cand are Alex o geaca groasa intr-adevar ii ajunge spatarul ala numai pana la mijlocul spatelui. Lui ii place asa ca isi scoate mainile afara dar mie mi-ar placea mai mult sa stea strans lipit de mine. Nu stiu daca si lui i-ar placea, deci poate stric banii aiurea si el e tipul libertin .
Asa ca dupa ce am citit si am cautat toate alea pe net (elimin mei-tai-urile, ca nu sunt comode pentru mine, te dor umerii si spatele ca nu are intaritura), am ajuns la boba, care mi se pare superb! Nu numai ca are spatele ala mai sus, dar are si suporturi pentru picioare.
Ce m-a distrat cel mai tare a fost faptul ca pe site-ul lor dau comparatii cu ergo, deci ergo e considerat lider de piata . Uitati: http://www.bobababycarrier.com/index.php?page=boba-or-ergo-baby-carrier . Ce ma bate un gand...
Miha stiu ca tu aveai si ergo si beco. Ia zi, un Boba din asta nu ai probat?
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."
kawaichan spune:
Fetelor,am gasit gradinita!
Un loc atat de frumos si de curat si cu oameni exceptionali ca-mi vine sa ma pup si sa ma felicit de-o mie de ori ca am refuzat cele doua oferte de ieri si am avut rabdare s-o iau inca o data de la capat cu cautatul.Josh e mai mult decat incantat,a stat si s-a jucat 2 ore in seara asta de-abia s-a dat dus de acolo.De maine incepem gradat,vedem cum reactioneaza si daca totul e ok,de luni o sa fim full-time.
Is tare happy,imi vine sa topai intr-una,vorba Iulikai
Mihaela,mami de Joshua scump si drag 09.09.2009
kawaichan spune:
Ralu,mi-ai luat vorba din gura,chiar aveam de gand sa scriu despre Ergo vs Beco(doar pe astea doua le-am incercat) de cand am inceput sa am probleme cu Ergo..categoric nu este un carrier pt toddleri!!
Si spun asta prin prisma cuiva care a carat si bebe mic,si mai mare,si copiloiul de acum in ambele carriers.Si pt perioade mai surte si (mai nou) pt perioade ff lungi(4-10 ore!!),in functie de cum a fost nevoie.Noi de cand suntem in Montreal numai asa ne miscam peste tot,mi-e imposibil sa folosesc un carucior pt ca:1- plange pana se face albastru,deci nu se opreste,poti sa te pui in cap,sa-l ignori,sa faci ce vrei tu,nu accepta caruciorul!
2- pt ca n-as putea sa-l folosesc decat in autobuze,in metrou nu exista lift si nici scari rulante uneori Si sunt statii care au chiar sute de scari pana la platforma,e crunt,de fiecar edata trebuie sa ma bazez pe ajutorul celor din jur si nu-mi place.
Asa ca de o luna si jumatate car copilul in carrier,ore in sir,cu pauze,bineinteles.il mai las pe jos,mai mergem sa mancam,se joaca,etc apoi il pun la loc si ne continuam calatoria.De dormit la fel,a bagat si cate doua somnuri pe zi.
Anyway,long story short I LOVE BECO !! De ce? Pt ca Ergo e incomod de pus(inchisul ala pe o parte ma omoara,plus faptul ca e ff gros si mai tare decat Beco).Iar de la o vreme au inceput sa-i alunece strap-urile,nu stiu daca intelegi,cataramele alea nu mai stau fixate cum le pun si copilul o ia la vale..si of course si strapul din spate care ajunge sa-mi stea fix in ceafa si ma doare gatul ingrozitor,ajunsesem sa stau cu capul aplecat in fata,e absolut chinuitor.Si nu le puteam regla din mers(strap-urile) pt ca nu ajung la ele,pe cand la Beco sunt puse altfel si le poti ajusta ff usor.Insa nu e cazul,pt ca nu aluneca deloc iar copilul sta atat de bine incat nici nu-l simti.
Alta chestie care-mi place la Beco e faptul ca se inchide pe mijloc,la spate.E ceva atat de natural,il pui imediat,fara sa-ti incolacesti mainile aiurea..si cand te grabesti chestia asta e ff importanta.
Ce sa-ti mai zic..e ff moale,spatele e bine sustinut fata de Ergo..n-as recomanda insa un back ff inalt ,eu nu-l vad pe Joshulin stand intr-un Boba,s-ar zbate si-ar plange pana i-as scoate bratele afara.Parerea mea e ca spatele copilului trebuie acoperit cam pe 3 sferturi,e suficient,nu mai sunt bebelusi sa-i tuck-in like before:)
Cam asta,sper ca am acoperit tot.Noi avem modelul asta
http://www.amazon.com/Beco-Butterfly-Baby-Carrier-Carnival/dp/B001PC1MT0
Ai cumva posibilitatea sa incerci Boba inainte? Mai e si Manduca,dar nu stiu nimic de el,Dana parca era ff incantata
raluk16 spune:
Miha, ce mult ma bucur ca ati gasit gradinita ideala! Si ca lui ii place asa mult!!!
Cu carrierii, iti multumesc din suflet. Pot sa pun textul asta cu parerea ta pe blog? O sa scriu acolo de framantarile mele . Am intrat pe site la beco din nou si m-am uitat la un video si mi se pare mai complicat de pus copilul in el. Dar dupa ce-l pui pare mult mai comod, intr-adevar. Mai ales pentru mama, pentru distributia greutatii copilului.
In Manduca tot ies umerii afara, am vazut poze cu toddleri si e cam la fel ca ergo.
Si ai dreptate, eu cred ca lor le place sa stea afara sa priveasca mai bine in jur. Doar noua ne e mai comod daca stau mai langa corp, pentru ca nu contrabalansam pe umeri greutatea lor cand se lasa pe spate . Nu stiu daca mi-ar sta Alex intr-un boba. Pentru ca si in ergo ar avea posibilitatea sa stea cu mainile inauntru, inca ar mai putea, dar si le scoate
Greu... greu de decis. Mai ales la cat sunt de frumoase
kawaichan spune:
Ralu,frumos frumos,dar sa-i placa copilului Si eu am febra cumparaturilor,imi place sa le studiez,sa compar preturi,ma entuziasmez tare,imi plac tot felul de lucruri pe care Josh nici nu le baga in seama Duminica iar am mai spart niste bani la Ikea I-am luat cortul ala albastru,pfoai ce incantat e! Dar cel mai incantat e cand il duc la locul ala de joaca,ar sta ore in sir sa butoneze la bucatarioarele lor.
Nu e greu de pus copilul in Beco,spre deosebire de Ergo poti sa-l deschizi si in fata,eu asa il foloseam.Si mai poti sa-i slabesti cataramele de pe lateral,sa-i intre usor piciorusele,iar apoi le rteglezi la loc,dupa ce-l pui.Acum imi dau seama ca l-am avut si cand ne-am intalnit,trebuia sa ti-l fi aratat atunci
Poti sa pui textul pe blog,stai numai sa editez ultima fraza ca am scris cu picioarele.
Techi,Clodute,multa santate!
Iulix, esti tare dulce cum te bucuri tu acolo ca vine mami tau.Distractie placuta,sa aveti o perioada minunata impreuna
Eu m-am trezit cu noaptea-n cap,n-am mai avut stare,am facut bagajul pt gradi si acum beau o cana de lapte cald.
Ma duc sa dau edit si dupa aceea ma mai intind un pic langa Josh.De-abia astept sa vad cum reactioneaza azi