Dovleceii veseli se simt bine impreuna! (17)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns techila spune:

buna dimineata madamelor,

LA MULTI ANI, CECILIA! iti cer scuze de intarziere, soacra e de vina

revin ca ma imping acestia...

andrei si stefi intreaba: daca o pisica pica mereu in picioare si o bucata de paine cu unt cade mereu pe partea unsa, ce se intampla daca legam o felie de paine unsa cu unt de spatele unei pisici si o aruncam pe fereastra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

BUNA DIMINEATA!

Anamaria pentru cafea!
Miha, noi stam camm asa:

Varsa socializare: 2(2 ANI 0 LUNI )
Varsa limbaj: 0.93(0 ANI 11 LUNI )
Varsa autoservire: 1.08(1 ANI 1 LUNI )
Varsa cognitiv: 1.3(1 ANI 4 LUNI )
Varsa motor: 1.96(1 ANI 11 LUNI )
Varsa mentala: 1.45(1 ANI 5 LUNI )
Varsa cronologica: 1.36(1 ANI 4 LUNI )

IQ: 107

la limbaj, stiu, astia suntem !

pupici!

ANDREI si mami il asteapta cu nerabdare pe tati acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Neata..
Sunt eu, zuka..ma mai primiti ?
Ce mai face lumea buna?

Vik, cu multe scuze, La multi ani, mamico! Sa fii fericita !

Am fost timp de 4 zile ajutor de mamica pentru nepotica mea Thea. E adorabila , a fost superb, cu tot cu trezitul la 2 ore si cu schimbat 10 pampersi pe zi..Uitasem cum e cu grijile gen : oare papa destul, oare de ce plange, oare ce sa-i pun la buric ?..
Carina a ramas acasa cu mama, a fost cea mai lunga despartire ever, 4 zile, 3 nopti .. Ea a fost ok, eu am murit de dor Aseara cand ne-am revazut, mi se parea ENORMA !! Thea are 3,010 kg, e mult mai slabuta decat era Carini..
V-as arata si poze dar nu cred ca-s de interes, plus ca stiu ca sigur o sa ma luati cu de-alea: ce bine-ti sta cu bebe mic in brateee..
Imi pare tare rau ca n-am reusit sa socializez cu fetele mele din Bucuresti, dar nu imi venea sa ies sa las mamica singurica (adica cu mama ei, alias soacra mea )
Singura iesire a fost sambata, la 11 noaptea, in centrul vechi, foooarte tare mi-a placut, animat si colorat, f f frumos! Trebuia sa dau unor prieteni un telefon, evident ca l-am uitat in bagaje ..cred ca-s lauza, lumea m-a intels

In rest, toate bune. Sper ca si voi la fel.

M-ati facut curioasa cu testul ala, l-am facut si noi, dar nu cred ca e bun, sincer va zic. Am raspuns corect si sincer la tot, si se pare ca am o mica einstein

Varsa socializare: 3.17(3 ANI 2 LUNI )
Varsa limbaj: 1.57(1 ANI 7 LUNI )
Varsa autoservire: 2.27(2 ANI 3 LUNI )
Varsa cognitiv: 1.83(1 ANI 10 LUNI )
Varsa motor: 2.33(2 ANI 4 LUNI )
Varsa mentala: 2.23(2 ANI 3 LUNI )
Varsa cronologica: 1.34(1 ANI 4 LUNI )
IQ: 166

nela fetele cochetele!

C ya!!

Happiness is like TV
ON or OFF, it's up to me !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Salutare!

Uka, eu sunt curioasa sa o vad pe micuta Thea dar cu siguranta o sa apara ea prin pozele voastre. Einstein.

Eu nu am curaj sa fac testul pt ca hrana lui principala e titi si nici la vorba nu stam prea bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Salutare!

Uka, eu sunt curioasa sa o vad pe micuta Thea dar cu siguranta o sa apara ea prin pozele voastre. Einstein.

Eu nu am curaj sa fac testul pt ca hrana lui principala e titi si nici la vorba nu stam prea bine.

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea. (Psalmul 33:13)

nu sunt intrebari legate de papa, fa-l cu incredere :) aaa, ba da, te intreaba daca duc singuri lingurita la gura, am uitat (poti spune ca duce singurel titi la gura? )
iar de vorbit, nici carina nu prea vorbeste
eram sigura ca va iesi ceva slab, ea nu pune cuburi unul peste altul, nu baga forme la locul lor, in general nu are rabdare..

Happiness is like TV
ON or OFF, it's up to me !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

fete dragi!

Techi, Uka ...

Techila cum sunt baietii? Se simt mai bine?

Uka...vrem si noi poze cu micuta...

Vad ca ne solicita dovleceii nostriu nu gluma...e tare liniste zilele astea pe aici.

Noapte linistita va doresc !

Isabela Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Hello fetele!

Clodute, am aflat ca ieri a fost ziua ta de nastere! La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cele doua minuni ale tale!

O saptamana frumoasa in continuare!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Salut!
Am intrat si mai devreme sa va las cafeluta da' a varsat-o Tudor apasand pe butonul de start.Asa ca la ora asta va las o fripturica si o salatica
Vroiam sa va intreb cu mai stati voi cu nervii ca ai mei sunt pusi rau pe bigudiuri. Daca tot a avut mucisori T si am cam stat in casa am intrat intr-o dispozitie tare gri si nici relatia cu coautorul nu mai e chiar in . Ai vostrii cat de implicati sunt in cresterea copilului? Eu am fost sa-i cumpar ceva hainute saptamana trecuta si i-am lasat acasa pe amandoi iar cand ma venit unu' dormea(ghici cine) iar celalalt se juca la priza. Cand era mic ii facea el baita iar acum adoarme linistit pana il scot eu pe T din baie... Si lista poate continua la nesfarsit.

Mamica iubitoare de Tudor Mihai

Am editat ca-mi disparusera salatica si fripturica din mesaj.Care le-ati furat asa repede?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

buna fetele,
multam mult Raluk asa este ieri a fost ziua mea... nu am mai venit pe aici pentru ca nu am avut nimic vesel de pove... pe 30 dec am fost internata cu patrick pt perfuzie dupa 1 sapt de 1 episod pe zi cu temp 39.5 sub antitermice si antibiotic slava domnului fara convulsii si sapt trecuta am tras-o cu karo temp mare si ea apoi scaune apoase nu mai vroia papa... nici ceai... dar am scapat noroc cu mama caci ne-am mutat la ea si i-a dat lui karo sa pape si noaptea grisine si ceai la greu... acum suntem la liman sper sa se termine relele...
va pup mult fetelor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Sal!
Am facut si eu reteta de spaghete din dovlecel cu sos marinara. La prima degustare am spus ca nu e asa grozava dar apoi mi-a placut. Bine, reteta originala era si cu rosii uscate dar eu nu am avut. Am vazut ca aparatul de spiralat e mai ieftin, 135 ron, parca a fost mai scump.

Moni_iulia, tatii nu prea au ei stofa de parinti. Eu l-am trimis pe sot sa ia de la biblioteca 2 carti, cea recomandata de Raluk si una de diana, dar erau deja imprumutate.

Clodute, la multi ani pt ieri! Sanatate copiilor si poti sa intri si cand nu ai ceva vesel de povestit. Poate te ajutam macar cu un gand bun.

Mergi la inceput