Dovleceii veseli se simt bine impreuna! (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Irina lasa alcoolul, fugi si epileaza-te, fa ceva bun de mancare, fa ordine

Glumesc. Ma bucur mult ca in sfarsit vine acasa, eu am tot sperat atunci ca veti petrece sarbatorile pe rit vechi impreuna .

Noapte buna, fetelor!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samânta si care este pe fata întregului pamânt, si orice pom, care are în el rod cu samânta: aceasta sa fie hrana voastra."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Irina lasa alcoolul, fugi si epileaza-te, fa ceva bun de mancare, fa ordine

Glumesc. Ma bucur mult ca in sfarsit vine acasa, eu am tot sperat atunci ca veti petrece sarbatorile pe rit vechi impreuna .

Noapte buna, fetelor!

Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samânta si care este pe fata întregului pamânt, si orice pom, care are în el rod cu samânta: aceasta sa fie hrana voastra."

mah, sa stii ca asta e planul! maine ma duc acasa sa fac curatenie, apoi imi duc bagajele si vineri la frumusete ; dar eu oricum m-am pregatit din timp ca am bagat niste impachetari cu anticelulitice, ca deja dupa 4 luni de sedentarism, nici mie nu-mi venea sa ma uit la mine ; cat priveste sarbatorile, e acasa de ziua mea, ceea ce ma bucura nespus!

hai ca v-am pupat de noapte buna!

ANDREI si mami il asteapta cu nerabdare pe tati acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna dimineata, dovlecime!
Cred ca e prima data cand scriu asa devreme. Nici mie nu-mi vine sa cred. Sunt cocotata in pat, intre baieti, care dau semne ca se trezesc imediat ce incerc sa plec, asa ca mi-am tras laptop-ul si incerc sa ajung la zi cu mesajele si alte teme.

Nu v-am mai scris de multa vreme pentru ca a fost si inca mai e o perioada foarte aglomerata. Am avut mult de lucru la serviciu si concurs pentru postul de lector si am incercat sa imi impart timpul cat mai bine. Nu intotdeauna am reusit, dar asta e alta poveste. Au fost si multe alte probleme, dar incerc sa le iau cate una, pe rand.

Baietii sunt destul de bine. Busici isi pune intrebari existentiale de tipul: Dumnezeu locuieste in Universul nostru sau in alt univers? (Deja ma ingrozesc gandindu-ma la ce intrebari ar putea sa-mi puna peste cativa ani. ) Mosorel si-a dat drumul bine de tot la limbaj, formeaza propozitii de doua cuvinte, ne distreaza cu cate o perla in fiecare zi. Cea mai nostima faza de ieri a fost felul in care canta cu noi „Old MacDonald Had a Farm”. Noi cantam versurile iar el refrenul: EE-I-EE-I-O (in varianta romaneasca i-ai-i-ai-ou . Si dupa aceea, daca nu stim ce urmeaza, ne zice el: mu-mu. Partea cea mai trista e ca i-a ramas o cicatrice despre care nu cred ca va disparea vreodata cu totul. Ma doare de fiecare data cand ii privesc obrajorul.

Imi pare tare rau ca n-am reusit sa mai fiu la zi cu ceea ce mai faceti voi. Sper ca sunteti mai bine si voi.
Techila, multa sanatatea puiutilor tai! Si asteptam povesti cu bonul!
Iulika si Mary, pupam burticute frumoase si sa stici ca indiferent cat de zapacita sunt zilele astea, agitatele mele au program constant de repetitii pentru voi.
Vik, La multi ani anticipati pentru anul viitor, ca am ratat aniversarea de anul acesta. Si multumesc pentru urari si incurajari.
Cate o si un pentru toate mamicile mele dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Bia, vreau sa te incurajez un pic cu Mosorel. Nu stiu cat de mare este cicatricea lui, dar eu nu cred ca va ramane cu ea. V-am mai spus eu, scuze ca ma repet, pe Andrei al meu l-a zgariat pisica rau de tot cand avea 7 luni. Si-a infipt ghearele in fata lui si a tras, efectiv i-a sfasiat obrazul, avea gaura si ii atarna pielea rupta. Horror a fost. A trebuit sa il coasa la chirurgie plastica. Cam un an de zile s-a vazut destul de bine cicatricea, era rosie si proeminenta. Dar acum nu se mai vede aproape deloc. Daca te uiti foooarte atent, se vede o urma fina ca o liniuta (de fapt sunt doua cicatrici), dar nu mai e rosie, e de culoarea pielii si iti spun, doar daca te uiti cu lupa se vede ceva. Creme foarte bune pentru cicatrici sunt Cimeosil si Contractubex.
Irina, ce fericire pe tine ca vine sotiorul!
Monique, ti-am admirat si eu fetele, sunt dulci-dulci!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Multumesc mult, Cristina. Si la noi e rosie si umflata rana. Sper ca va trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna dimineata fete dragi!

Va las o calda si aromata...eu una am nevoie pentru ca iarasi avem nopti grele...de cateva nopti ne trezim din ora in ora urland. Nu stiu ce sa ii mai fac Isabelei, ii ies doua maselute odata.... Suntem agitate, muscam tot, iritate (cu toate cremele si baile mele cu ceaiuri si bicarbonat), nu ne intra nimeni in voie.

Biaz felicitari! Eram convinsa ca va fi bine...cat despre cicatrice eu zic sa nu iti faci probleme pentru ca in timp nu se va vedea...

Miha ma bucur ca ai gasit gradinita perfecta. Sa ne mai spui cum s-a acomodat Josh..

Va doresc o zi buna! Va

Isabela Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

Buna dimineata fete dragi!

Va las o calda si aromata...eu una am nevoie pentru ca iarasi avem nopti grele...de cateva nopti ne trezim din ora in ora urland. Nu stiu ce sa ii mai fac Isabelei, ii ies doua maselute odata.... Suntem agitate, muscam tot, iritate (cu toate cremele si baile mele cu ceaiuri si bicarbonat), nu ne intra nimeni in voie.

Biaz felicitari! Eram convinsa ca va fi bine...cat despre cicatrice eu zic sa nu iti faci probleme pentru ca in timp nu se va vedea...

Miha ma bucur ca ai gasit gradinita perfecta. Sa ne mai spui cum s-a acomodat Josh..

Va doresc o zi buna! Va

Isabela Maria

Multumesc, Vik. printesei si sesiune placuta! Iubesc sesiunea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Sunt intr-o cafenea, langa gradinita:)
Josh e atat de incantat incat la plecare tipa,se zbate,de abia reusesc sa-l iau de acolo.Toata lumea e uimita ca nu a plans deloc,a dormit si la pranz fara probleme(ziceam eu ca il duc de luni full time dar l-am dus de ieri,la ce scandal a facut alaltaieri la plecare,nu voia sa plece si pace),s-a "mixed very easily with the other kids" dupa cum imi spuneau directorul si educatoarea lui..ce sa mai,imi tin pumnii sa o tina tot asa si sa nu apara probleme pe parcurs.Deocamdata e ff ocupat sa exploreze noul loc si sa interactioneze cu ceilalti copii.
Ma simt tare vinovata si-mi fac o mie de procese de constiinta ca nu l-am integrat mai devreme in colectiv,acum realizez ca el e genul de copil caruia ii faci un bine daca il duci la gradi,e o nevoie de-a lui de a socializa pe care eu am ingnorat-o.Poate ca asta ne-ar fi scutit si de multe tensiuni in familie,mergeam si eu la servici so poate astfel as fi fost o mama mai buna decat am fost in ultimele 2 luni mai ales..:((( Acu totul e consumat dar pe viitor sper sa nu mai fiu atat de narrow minded
Gata,transmisia din tim hortons s-a incheiat, ma duc sa-mi caut job.Ma simt atat de usoara..

Mihaela,mami de Joshua scump si drag 09.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Cecilia va tin pumnii sa iasa repede maselutele,e tare chinuitor si pentru ei si pentru noi.Rabdare si tutun,of ce usor e de zis..

Carina multa sanatate,aveti grija de voi!

Si un pupic pt Mosorel si Bia:-*

Gata,v-am lasat, ma ruc la ale mele.
PS Mi-e dor de Alex si de Liliana[flo3]

Mihaela,mami de Joshua scump si drag 09.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Iuhuuuu Miha!!! Ce bine e cand se intampla asa! Si poti si tu ca mama sa te simti bine ca il lasi la gradi. De multe ori ma gandesc ce e in sufletul unei mame care trebuie neaparat sa-si lase copilul la gradi si acesta e nefericit! Nu poate ea ca mama sa-l ajute deloc, nu poate schimba nimic. Si nu te invinovati, pentru ca nu aveai cum sa stii. Tot ce ai ales pana acum a fost din dorinta de a-i fi lui cat mai bine. Te pup!

Mergi la inceput