Pufii de ian-feb 2010 isi adora mamicile(202)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

si noi pe aici, recuperat in sfarsit, vazut si poze

nici macar nu mentionez de filmuletzu cu pricina.....

apropo, pot spune ca noi am intrat deja in etapa intarcare treptata....adica deja ii dau cand si cand seara un bibe de LV, cam 150ml, mai mult nu poate....bine, tot la tzitza adoarme. peste zi f rar, tot asa, de nani. mai ramane dimineata cand nu prea mai e.....ca-s pe post de suzeta de fapt, nu-l aud cum inghite, iar dupa aproape o ora de asa ceva urla de foame, asa ca.....si, sincer....nu dati cu oo...m-am cam saturat...nu stiu.....nu mai pot.....macar daca ar suge ceva, dar doar asa de kiki......eu mi-am facut datoria, se face anu peste cateva zile, gata.....ma rog, gata incet-incet

cand aud de pufi care se dau jos din pat, nu mai vorbesc de aia care merg (mi-am si imaginat-o pe miki cu puiul de manuta...vreau si eu), ma gandesc ca al meu e cam in urma. stiu, stiu, fiecare cu ritmul sau....tinand cont ca abia la 5 luni si-a tinut klumea kapu, sa ma astept sa mearga la 1 an jumate......in patut merge tinandu-se de margini, chiar si fara, sta in picioare fara sprijin, dar in afara lui....se face spagheti.

trimit...

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

mesajul anterior l-am scris aseara pe la 9 si ceva, dar n-am apucat sa-l trimit, s-a copt peste noapte....

'neata!!!!!!!

n-am uitat, sa stiti:
LA MULTI ANI IVAN!! LA MULTI ANI CATALIN!!! SA FITI SANATOSI SI SA AVETI VIATA PLINA DE BUCURII!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

LA MULTI ANI , EMA! Floare de iris!!!

Sa-i aduci bucurii mamei tale eroine, de mii de ori mai multe fata de cata oboseala a acumulat ea in acest prim an! Din dragoste pt tine, ofc!

si o www.youtube.com/watch?v=Vmyo3uXYTcI&ob=av3el" target="_blank">dedicatie de la bobitza pentru Ema!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:
citat din mesajul lui lorex

LA MULTI ANI, PETRISHOR!

Myky, sa-ti traiasca odorul, sa fie sanatos mereu si fericit!

Ce mai faceti voi? Iuria ce smechereli mai face? Tu esti mai bine?

Multumim de intrebare! Suntem bine, bobitza e o nazdravana dar e cuminte, zambareatza, vesela, strambacioasa, mancacioasa si vorbareatza! E o dulceatza! Eu...cum se vede...

Nu am mai recuperat nimic din urma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

dau si eu ceva de baut in fapt de seara...sampanie, mai exact de care vreti voi...dulce sau nu...de ieri sunt oficial "frau"

mami de Alex si Radu

Felicitari

Mergi la inceput

MP, casa de piatra si multa fericire si intelegere!!!!!

daca acu esti frau, ieri erai "fraulein"?.....sper ca ai simtu umorului...da ignore altfel

mi-a facut-o asta mic, dragu de el....dormea el ca lemnu aseara, eu ma dadeam pe forum si inroseam tastele cu mesaju de mai devreme, cand, probabil "auzindu-ma" ca vorbesc de intarcat, s-a trezit urland....si tot la batrana tzatza s-a linistit, sa traiasca! si i-a sarit somnu....adica era mort de somn, da nu mai reusea sa adoarma...se tot rostogolea dintr-o parte-ntr-alta......arata spre icoana de pe perete si zicea ta-ta-taa.......desi noi ii tot spunem ca e doamne-doamne....a, a inceput sa faca pa-pa cu manutza, taica-su e in extaz...si eu, of course, dar ma tin tare....intr-un final a adormit, pe la 3 cred s-a trezit, tot la oropsita tzatza a ajuns, ca la 4 sa ma "asasineze" cu un miros.............kk........dar cu deja dormea pruncu, l-am lasat asa pana la 8 cand s-a trezit......bomba chimica.....bine ca l-a facut si nu l-a chinuit burta.......ce-o fi fost oare.......in fine, deja ma lungesc.

zi faina intr-adevar!!

dece, sanatate tatalui!!!!!!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Neatza!

Doamna MP, FELICITARI si CASA DE PIATRA, sa fiti mereu fericiti!

onitza, ai PM. Sanatate multa lui Daniel! Tare faza cu Paul bebe!

Dece, sanatate multa tatalui tau!

xela, stii ca cei mici au si ei perioade mai bune si mai putin bune si sper ca ati depasit pasa proasta. T
ie iti trebuia intalnirea de weekendul asta, te-ar fi ajutat la starea de spirit. Ma bucur ca esti bine acum (esti, da?). Se pare ca viroza Isei e digestiva, tusea e si ea p-acolo, la plamani e ok. Nu-mi place dr asta ca iar vroia sa-mi dea antibiotic (ca precis se suprainfecteaza viroza in burta ei ). Pana la urma a zis ca sa vedem cum evolueaza si ne-a chemat iar marti. A facut febra aseara, un 38 cu putin, astept sa se trezeasca sa aud raportul de noapte.

myky, da, patimim, patimim, ce sa facem... o sa treaca. Cum a fost ieri, cum ati petrecut? Cum se mai simte puiul?

simply, Isa era considerabil mai mare decat pufuletii nostri cand am intarcat-o, era deja familiarizata cu LP in bibe, iar peste zi, cand venea si tragea de mine, ii distrageam atentia cu altceva, ne jucam, apica din canita, papica din castronel, d-astea. Seara la culcare in schimb, a fost cu totul alta poveste: a plans si-a urlat pana pe la vreo doua noaptea, de cred ca a auzit tot blocul. Si mai stia si cum se cheama si urla "tzitzi", asta ca sa nu credem ca vroia altceva. Mi s-a rupt sufletul de ea, dar mi se rupea sufletul si de samburel, n-aveam cum sa fac sa le impac pe amandoua. A mai fost jale si in urmatoarele seri, dar nu chiar asa ca in prima, iar intr-o saptamana deja se culca fara probleme dupa un bibe de LP. Peste noapte se mai trezea o data sau de doua ori sa suga, iar dupa doua saptamani nu i-am mai dat. Pregatisem un bibe cu apa, dar nu l-a vrut, cand a vazut ca nu primeste san, s-a culcat la loc si in cateva zile nu s-a mai trezit deloc. De atunci doarme noaptea bine, se trezeste relativ rar sa ceara la baie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna dimineata si de la noi.Sarumana de cafea.
Dece ma bucur ca e stabil tatal tau,sanatate multa.
Cuscra hai nu intri sa ne dai ceva detalii cum ati petrecut?
Legat de capitolul "cioara" vin si eu Alexandra se da sg jos din pat cam de 2 saptamani insa cu o viteza uimitoare de o sapt desi am patul f inalt are cam cu tot cu saltea vreo 60 cm,cand se joaca cu antepremergatorul si canta sau bancuta de activitati bate din palme face bravoo,stie sa se joace de-a ascunselea ,sta copacel pana acum a facut 1-2-3 pasi sg dar inca nu vrea sa plece mai mult are timp...,cand ii cer anumite lucruri stie despre ce e vb si ar mai fi dar gata am zis toate astea pt ca este mezina si vad ca vrea sa-i prinda pe ceilalti din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

sorina, tnks de intrebare! azi dimineata, vorba lui dinescu, ne-a izbucnit curul in lacrimi... explozie de aka diareica, spalat copil de sus pana jos... o fi de la AB, o fi problema lui cauzatoare de febra... apropo de febra, daca e pe AB nu ar trebui sa nu mai aiba febra??? a facut azi dimineata un 38,7 si ieri a mai facut un 38,5 pe la amiaza asa... deci per total puseele de febra s-au rarit la 12-16 ore si febra nu e atat de mare, dar oricum persista! si tusea! cred ca are un muc in gat care nu-i da voie sa respire normal si ii provoaca voma... vreau sa cred ca suntem mai bine, spre deosebire de vineri cand facea febra non-stop... ieri copilul meu a ras si s-a jucat si a fost foarte vioi si activ de m-am chinuit sa-l adorm pe la un 11...

dasfeta, interesante recomandari pentru tuse, de unde le-ai spilcuit?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

MP, felicitari pentru FRAU! si vrei sa spui ca n-ai fost o mare doamna pana acum??? AW, casa de piatra (desi eu prefer de lemn) si dragoste cat mai multa care sa creasca cu anii!

Ioana_fota, felicitari pentru achizitii... desi mezina o sa le cam stearga nasul la ceilalti pufuleti... daca apuca sa mearga Uca mai degraba o sa ma oftic nitel...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput