Pufii de ian-feb 2010 isi adora mamicile(202)
Raspunsuri - Pagina 6
Lillo spune:
Ruxita poate fi si de la AB dar si asta sa ii fi cauzat febra. Am patit-o cu fii-mea sa faca temp 40.5-40.6 de la o viroza digestiva. Dupa a 2a doza din tratament a disparut complet febra dar 3 zile pana ne-am dat seama de unde e au fost un chin.
Sa va faceti bine repede!
ioana_fota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita sorina, tnks de intrebare! azi dimineata, vorba lui dinescu, ne-a izbucnit curul in lacrimi... explozie de aka diareica, spalat copil de sus pana jos... o fi de la AB, o fi problema lui cauzatoare de febra... apropo de febra, daca e pe AB nu ar trebui sa nu mai aiba febra??? a facut azi dimineata un 38,7 si ieri a mai facut un 38,5 pe la amiaza asa... deci per total puseele de febra s-au rarit la 12-16 ore si febra nu e atat de mare, dar oricum persista! si tusea! cred ca are un muc in gat care nu-i da voie sa respire normal si ii provoaca voma... vreau sa cred ca suntem mai bine, spre deosebire de vineri cand facea febra non-stop... ieri copilul meu a ras si s-a jucat si a fost foarte vioi si activ de m-am chinuit sa-l adorm pe la un 11... dasfeta, interesante recomandari pentru tuse, de unde le-ai spilcuit? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Ma bucur ca e mai vioi si se vad ceva semne de la AB spre bine
myky791 spune:
alexia 28, gmlady, plateea, lillo, lia2009, plateea, danyelana, simplicity, lorex, ana g
ioana pt nora-mea isteatacare se da singurica jos.
MP casa de piatra sa fiti sanatosi si fericiti ca si pana acum
nikole am petrecut in familie, si nu prea. sotul cu taicamiu au lucrat la baie, au inceput sa puna flisele, maicamea a venit de la munca si sa apucat de curatenie, iam luat tortul si iam facut poze cu el si cu andrei. petrecerea mai mare la mot peste vreo sapt sau una depinde cum terminam baia.
of ruxita ce o mai tragi si tu cu puiul. bn ca e spre bine.
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
ana_g spune:
nu mai stiu cine intreba de Humana, dar am vazut in Carefour baneasa langa cosmetice, e un fel de drogherie, cu casa separata, niste cutii pe care scria Humana 3, banuiesc ca LP.
intrebare: aptamil se poate prepara si cu apa la temperatura camerei? ca parca asa am inteles din ce mai povesteste alexutza. si cam cat tine o cutie?
_
mama lui Stefan, pui scump
Lillo spune:
Ana, aptamil merge preparat si cu apa la temp camerei. Cutia tine in functie de cat lapte bea puiul. La noi tine 10-12 zile dar mofturila nu prea serveste lapte.
Am gasit o colectie cu retete de bebe si am trimis pe mail.
xela_07 spune:
Hop si noi la o cafea cu voi.
Nik0le - sunt clar bine, mie imi trece relativ repede. Mi-am facut imediat iesirea din casa ieri cand am vazut ca imi vine sa bocesc din nimic. Am fost pana la mall unde am ramasa masca de ce nebunie era acolo, chiar nu-mi explic de ce nu iese lumea si prin parcuri si merge doar la mall. Ma rog ... Am cumparat un cadou ptr o finutza care face in curand 2 anisori si am revenit la "lipitoarea" mea cu alt moral.
Ruxita - multa sanatate, ma inspaimant cand povestesti de atatea zile cu febra. Eu eram la balamuc deja .
Ioana - felicitari pentru achizitiile mezinei, recupereaza imediat
Sorina - cum mai stati cu papa? La noi vad ca iar a inceput sa refuze mancarea, ma rog ...
Plateea - s-a bucurat bbTo cand te-a vazut?
Care sunteti pe Infarix, ce trebuie sa cumpar acum ptr un an?
Ma duc sa verific mancarea sa n-o dau de gard ... Revin ...
Lillo spune:
Xela eu stiu ca e acelasi pe care l-ati facut la 4 luni, penta...Dar mai sigur intrebi medicul.
ana_g spune:
lillo, mersi de raspuns si de retete
xela, si noi suntem pe infarix si tot asa stiu, ca se face ala de la 4 luni. oricum, o sa sun inainte sa fiu si mai sigura. sper ca nu a sarit peste 300 de lei.
_
ana_g spune:
baieti care stau ca motanii la pupat si fete ultra indraznete...vai, mi-e groaza.....................sper sa nu fiu o mama posesiva, nu prea am tendinte, dar cine stie ce iese din mine cand o sa-mi vad puiu "asaltat". mi-e si groaza de momentu cand va trebui sa-i explic cam care e treaba........si trebuie sa stie si de crocobauri, nu? poate se ocupa si scoala de asa ceva....dar gandesc prea departe, nu?
_
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita sorina, tnks de intrebare! azi dimineata, vorba lui dinescu, ne-a izbucnit curul in lacrimi... explozie de aka diareica, spalat copil de sus pana jos... o fi de la AB, o fi problema lui cauzatoare de febra... apropo de febra, daca e pe AB nu ar trebui sa nu mai aiba febra??? a facut azi dimineata un 38,7 si ieri a mai facut un 38,5 pe la amiaza asa... deci per total puseele de febra s-au rarit la 12-16 ore si febra nu e atat de mare, dar oricum persista! si tusea! cred ca are un muc in gat care nu-i da voie sa respire normal si ii provoaca voma... vreau sa cred ca suntem mai bine, spre deosebire de vineri cand facea febra non-stop... ieri copilul meu a ras si s-a jucat si a fost foarte vioi si activ de m-am chinuit sa-l adorm pe la un 11... |
Foarte tare expresia, si eu o folosesc ori de cate ori se ..potriveste pantoful. Edificatoare, anyway.
Ma bucur ca sunteti mai bine, ca puiul nu mai face febra non-stop.
Din cate mai stiu si eu, AB poate fi cauza diareii, si a vomei,(prin distrugerea florei intestinale) dar astea pot fi cauzate si de vreun crocobaur intestinal, asupra caruia nu are efect deplin AB(poate nu-i tocmai pe spectru) , dar il mai tine oarecum "in frau"..poate de aici febra in pusee. Sper sa nu aberez prea tare, nu-s doc....doar mama de doi copii.
Multa sanatate, poate trece repede balaurul de febra, mai ales ca puiul e mai vioi...inseamna ca e clar spre bine.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)