Pufii de ian-feb 2010 isi adora mamicile(202)
Raspunsuri - Pagina 7
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 Hop si noi la o cafea cu voi. Nik0le - sunt clar bine, mie imi trece relativ repede. Mi-am facut imediat iesirea din casa ieri cand am vazut ca imi vine sa bocesc din nimic. Am fost pana la mall unde am ramasa masca de ce nebunie era acolo, chiar nu-mi explic de ce nu iese lumea si prin parcuri si merge doar la mall. Ma rog ... Am cumparat un cadou ptr o finutza care face in curand 2 anisori si am revenit la "lipitoarea" mea cu alt moral. Ruxita - multa sanatate, ma inspaimant cand povestesti de atatea zile cu febra. Eu eram la balamuc deja . Ioana - felicitari pentru achizitiile mezinei, recupereaza imediat Sorina - cum mai stati cu papa? La noi vad ca iar a inceput sa refuze mancarea, ma rog ... Plateea - s-a bucurat bbTo cand te-a vazut? Care sunteti pe Infarix, ce trebuie sa cumpar acum ptr un an? Ma duc sa verific mancarea sa n-o dau de gard ... Revin ... |
Xela...sarumana de intrebare...tot jale e si la noi..in fine..parca nitzelush mai bine...Adica a mai si papat cate ceva, fatza de zilele de inceput ale anului, cand nici nu ma lasa sa-i bag linguritza in gura...Oricum, mult mai putin decat as vrea eu.....
Infanrix penta, am intrebat si eu la doc de familie, asta cica se face la un an...
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
Onitza, multa sanatate lui Daniel!
Ioana_fota....felicitari pentru achizitiile Ucai. O fi ea mezina, da' pe a mea o sterge la nas, cu siguranta..
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
lorex spune:
Pot sa ii dau urzici bobitzei?
am luat din piata, verzi..
ma gandesc sa le fac la abur cu usturoi?
ce ziceti?
ana_g spune:
citat din mesajul lui lorex Pot sa ii dau urzici bobitzei? am luat din piata, verzi.. ma gandesc sa le fac la abur cu usturoi? ce ziceti? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
, daaaa, de ce nu? deci au aparut urzici pe piata? pai daca ma gandesc ca stau sa pocneasca mugurii in pomi...uf, e abia mijlocul lui ianuarie, mi-e ca o sa mai avem parte de zapezi.
_
mama lui Stefan, pui scump
mamidepuiuti spune:
neata fetele,multam frumos de urari!
ana g... sa stii ca asa ziceam si io,ca eram donshoara/fräulein ...va ziceam io de mult ca eram pe nemti cu actele...ca am vrut musai aici sa fie,pe considerentul ca in rom am facut-o o data...si stiu cum e
so...dupa oareshcata vreme(cand am decis sa facem bb) am depus actele...ca s-a "terminat" hartzogaria cand bb a avut deja 1 an e alta poveste...chiar ziceam amandoi ca e ceva ciudat sa o facem,ne disparuse "entuziasmul"(actele depuse in mai2009)...nici musafiri nu ne-au trebuit,decat surorile si cumnatiivb vine...ca la nemti si asa nu vine multa lume
mi-era si jena sa spun,de asta am luat-o cu "frau"
mami de Alex si Radu
mamidepuiuti spune:
DECE ,multa sanatate tatalui tau
ruxita...sper sa-i datzi de cap febrei lui kay...saracutzul de el...dar cand ma gandesc prin ce treci tu sa-l vezi asa......eu cred ca eram pe aratura
fetele cu nemancatul bebeilor...si alex se alatura grupului... cand ii ies dinti, vrea mancare blenduita si putina...tzitzi la greu... pe cand ziceam ca am scapat de blender,l-am luat iar...
cuscra simply
cuscra cris d multa sanatate sa aveti!
mami de Alex si Radu
mamidepuiuti spune:
onitza,multam frumos de dedicatie
nikole succes cu gradi,sa scapati de toti crocobaurii
xela am uitat sa-ti spun cat mi-a placut "sa nu mai faci copii,ca nu vor mai avea loc parintii"
lillo,pitica ta are si ea super repliciimi place de mor stilul asta de copil
mami de Alex si Radu
mamidepuiuti spune:
ioana_fota...tu zici ca mai are de recuperat uca?
ucutza ta face mult mai multe decat alexda-i placintzica mea iubita
DECE...da'sa stii ca jiji te tradeaza ca matracucul meu NU STA sa-l pupe nimeni...numai eu...lui jiji ii plac fetele deja
mami de Alex si Radu
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui simplicity Cris.d Am vazut pozele de la "motzisor",sunt foarte frumoase Ayanna e ca o papusa Daria Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Nimeni nu ne poate face sa ne sintim inferiori fara permisiunea noastra." |
mami de Alex si Radu