Pufii de ian-feb 2010 isi adora mamicile(202)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

multam fetele de urarile de sanatate pt tata...ma cam lasasera genunchii...mama e si genul melodramatic...sa fiu scurta..tata are la activ un infarct si peratie la pancreas si un cancer stopat la prostata= NU ALCOOL...dar daca ii e bine...daca ii e bine ..uita...si de la sarbatori a cam tras-o k vinutul fiert...in fine..se pare ca e stabil

eu am calcat in strachini..am av musafiri....m-a mancat limba sa-i invit la papanasi....ce nu-i puteam chema la rabdari? si asa am manat si eu...of of..mai, mai..

in sf l-am dovedit pe jiji mic...saracul a fost f cuminte..si a stat la iubit...doamne..fetele din ziua de azi( 1 an juma) sunt ceva de groaza..de mici sar pe baietiOFFFFFF..si mamelucul meu sta ca un motan....de pe acu

am baut si niste vin...rosu...si macam taie foamea..la ora asta

MP..casa de piatra...se imputineaza vizibil randurile concubinilor...o sa raman singura?

va pup..sa aveti o seara linistita

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

MP casa de piatra! Ani multi fericiti inainte alaturi de cavalerii vostri!

Dece pai crezi ca te las la greu? Nu,nu...si eu cu tine concubina. Dar macar o sa fim niste gazelo-concubine. M-am hotarat, de luni ma imprietenesc iar cu nea' Monti.

Simply n-a durat decat vreo 2 minute.....nu pot sa ma plang.

Lia o sa va trec eu in listuta dar dupa ce imi trag sufletul, doar ce ne-am adunat de pe drumuri.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna dimineata, frumoaselor!
Haideti la o cafea aburinda, mai ales pt cine a avut noapte siecsi cu treziri dese.
DECENUELA, hihihi, mi=ai adus aminte de prima fetita care l-a pupat pe paul, nu o s-o uit niciodata, o cheama MATILDA. Avea paul al meu cam un an si un pic, eram in parc cu el, si vine o fetita cu putin mai mare decat el, sa zic ca avea cam un an jumate, striga "bebeee" indreptandu-se spre el, shmaf una peste fata (a se intelege, da, da, o palma peste fata ) si imediat dupa un pupic dulce unde a lovit initial, era fi-miu asa derutat ca n-a plans, n-a reactionat nicicum, statea ca un motan cum zici tu.

Raportam un Dani tusitor rau, a luat-o de la frate-su, of , mama ei de gradinita. E o tuse productiva, mi-e o mila de el, acum e pe tratament homeopat, sa vedem cum evolueaza.

Mergi la inceput

MAMIDEPUIUTI, iti dedic aceasta www.youtube.com/watch?v=SowZP913wYY&feature=related" target="_blank">melodie Sa aveti o viata frumoasa impreuna in continuare, CASA DE PIATRA!!!!!
Cat de frumoasa este Elena in videoclipul de mia sus!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili....

o coffe fierbinete va rog (sorino ce patisi? deja ma consolasem cu ideea ca tre sa servesc cafea gata facuta)

mire...m-ai lasat in ceatza...cum te-ai relaxat????????
(felicitari de monti...doamne ajuta)

sa aveti o duminca....di vis!!!

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

DANASOR, primit PM. Multumesc.
Fetelor, nu am mai intrat de multisor pe siteul unde aveti pozele cu pufuletii, era cumva pe picasa? Tare mi-as dori sa ii mia vad si eu. Eventual, azi daca oi avea timp , as pune is eu macar 2 poze si cu Dani, insa nu mai stiu pe ce site aveti pozele , contul si userul. Imi trimiteti si mie detalii, va rog?
Multumesc.

CRIS, cum e in noua casuta?

DECENUELA, sanatate din plin tatalui tau. Cunoastem ce povestesti, asa patesc si eu cu tata, are colesterol marit, si multe valori peste normal dar de sarbatori uita si face excese, apoi 2-3 luni umbla cu analize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

MP casa de piatra, multa iubire, intelegere si sa ajungeti sa sarbatoriti nunta de diamant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza
onitza, dece multam fain de cafea..ia sa fug sa fac si eu una live pana nu mi se trezesc barbatii(unul e cam treaz asa dar se uita la taica-so din patut si rade la el, deci inca pot sa zic ca doarmne ca nu ma cheama)

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Neata, fetele!
Onitza, Dece...sarumana de cafea..

Dece...eu p-cilea, de la 5 dimi...mai citesc una alta...
N-am mai dat cafea, sa nu-mi iau rosii..., da' beau cu placere de la voi..

Ele..sa-ti fie de folos reteta. Le-am salvat si eu pe ale tale..as cam face si eu budinca aia de dovlecel, da' n-am dovlecel..

Xela..stay away of...butoi!

MP..casa de piatra! Nu eram lamurita ce-i cu "frau"...eu ma gandeam la ceva rezidenta, cetatenie...eram.."departe".

Plateea..wb in town!...Ce face ginerelul meu?

Ruxita..cum mai sunteti?

Neuronu' atat m-a ajutat...
O duminica frumoasa!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna dimineata
n-am mai intrat de cateva zile bune si cum am ratat o multime de aniversati las un La multi ani colectiv pt pufuletii care tocmai au facut un anisor

va ziceam cred ca merg cu Daria la gimnastica
sedintele dureaza cate 1,5 ore asa ca asta e un timp in care mai apuc sa fac si eu cate ceva-sa mai citesc mai vorbesc la tel dar daca as avea un laptop cu siguranta as da celelalte activitati pe rasfoiutul forumului

Onitza multa sanatate Lui Dani
eu sunt uimita si f fericita ca daria nu mi-a racit semnificativ anul asta la gradi
deci nici pe Miruna nu a imbolnavit-o
mai are(Daria) cate o tentativa de tuse,cate un muc dar nu ceva sa ma ingrijorez ce-i drept ii dau preventiv zilnic cate 2 lingurite de sirop de catina si miere(facut de mine)+1 lingurita de sirop de ridiche neagra cu miere(de la Plantextract) dimineata pe stomacul gol
si cate 1 doza de oscilococcilum/sapt

Mergi la inceput