Prietene la bine si la greu - 99
Raspunsuri - Pagina 5
aditapop spune:
Buna, fetelor, am trecut sa va salut si sa va multumesc celor care ne-au votat, un maaare buchet de flori pentru voi!
Cine mai doreste, mai poate vota pana pe 18.01.
Multumim si va pupam
RAZVAN IN CONCURS ap.jpg
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grigore_tina Dankutza,unde ai fugit? |
SUnt la zi cu ce s-a scris dar nu prea sunt .... in forma pt scris. Am miercuri show cu copii si numai asta am in cap. Pe langa asta, am mult de munca, sunt obosita, fug incoace si incolo sa le fac pe toate. Pinky ma calareste de cand vin pana seara tarziu. Nu ma pot duce la baie sau la bucatarie fara sa fiu urmarita in 4 labute. Este in greva a foamei, fapt ce ma dispera.
dankutza spune:
citat din mesajul lui Lidia74 LYLY ce cucui are Alexandru. N-ai incercat sa il dai cu Tamus? DANKUTZA spunea ca e f bun pt cucuie. Lidia |
Noi asa am scapat mai repede de cucui, cu Tamus.
laurairina13 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dankutza
Nu ma pot duce la baie sau la bucatarie fara sa fiu urmarita in 4 labute. |
tare ma bucur sa citesc ca e umblacioasa!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
BLOGUL MEU
laurairina13 spune:
Strumphy, ai mai spus de martisoare masculine, eu sunt aia cu lipsa de imaginatie..vaz maine poate creez ceva.. sa si iasa...
Firefly's shop
BLOGUL MEU
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui Flavours felicitari noilor burtici! cred ca sunteti tare curajoase! |
hehe..pe zi ce trece si ma simt mai rau..imi cam trece curaju
Si io te-am zarit pe fb.
Felicitari pentru mergacios!
Firefly's shop
BLOGUL MEU
strumfy_12 spune:
citat din mesajul lui laurairina13 Strumphy, ai mai spus de martisoare masculine, eu sunt aia cu lipsa de imaginatie..vaz maine poate creez ceva.. sa si iasa... Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) Firefly's shop BLOGUL MEU |
Licurici vad ca neuronul meu cedeaza...sper sa nu cedeze definitiv.
Daca va place cum aratam... un www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=9" target="_blank">vot (st.jpg) va rugam...
Mami fericita de strumfita
RamonaCopot spune:
Ola... suntem s1 no1 1n zona, dar fara chef de...multe chest11.
Dom1n1c a trecut la extrema cealalalta cu mancarea, asa cum 1m1 era teama ca o sa se 1ntample 1s1 roade degetele la greu, semn de ceva act1v1tate 1ntensa 1 gura lu1.
Va pup, astept z1le ma1 bune, poate s1 cu ajutor de la mama.
monica_80 spune:
Buna seara fete dragi
Monis am citit postarea cu relactarea....m-am regasit in mare parte din ea si mi-am amintit de acea perioada pe care pe deoparte as vrea sa o uit dar pe alta parte as vrea sa mi-o amintesc de cate ori zic ca mi-e greu cu alaptatul si de cate ori imi amenint copilul cu intarcatul. Intr-adevar in ultima vreme vad si eu prea multe biberoane in jurul meu si prea putine mame care mai alapteaza. De multe ori am patit si eu ca Smaranditza cu sfaturile date inutil, dar nu ma las si daca un bebelus va beneficia de lapticul mamei, macar un pic si datorita mie, zic ca nu mi-am racit gura degeaba. Asa cum pe mine m-au ajutat enorm sfaturile Dianei , asa incerc si eu cat pot sa le impart cand este cazul.
Noi in rest suntem bine, ne e dor de tati, dar suntem bine. Mariuta inca nu merge decat de o manuta, exploreaza orice spatiu nou, e interesata de tot ce e nou, e foarte sociabila, se joaca cu nervii mei de cate ori are ocazia, iar eu incerc sa ma autoeduc de fiecare data.
Voiam sa spun multe, dar nu mai apuc sa zic mare lucru, mi-e dor si mie de placintele de altadata, de timpul liber pe care-l aveam inainte si de forumit. dar chiar daca nu am timp sa stiti ca ma gandesc la fiecare in parte si raspund in gand la fiecare postare.
Licu ai PM
Mami fericita de printesa Mariuta
crissa13 spune:
Am intrat doar sa va salut, Robert a racit iar, adica are mucisori si se chinuie sa respire. Si in plus in seara asta cand ii aspiram nasucul mi s-a stricat aspiratorul .
Am distribuit pe fb blogul Laurei cu martisoare, poate pica ceva si de acolo.
O seara buna tuturor
Uitam sa il pe Alex sa ii treaca cuciul.
Si sa urez multa sanatate puilor bolnaviori si putere mamicilor cu puiuti care nu vor sa pape. Noi am trecut in cealalta extrema, daca inainte nu vroia sa manance mare lucru acum ar manca intr-una.(mai putin fructe).